Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Εργαζόμενοι Αρβανιτίδη: ¨"Δεν δεχόμαστε το στράγγισμα και το ξεζούμισμά μας"

Δελτίο τύπου Πανελλαδικού Σωματείου Εργαζομένων στην Επιχείρηση "Αρβανιτιδης Α.Ε.Ε.Ε."
"Το τελευταίο διάστημα συνεχώς επιβεβαιώνεται η θέση του σωματείου ότι η εξαγορά της επιχείρησης «ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ», που μετονομάστηκε σε «ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ» και η συμφωνία δικαιόχρησης με την «ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ» εξυπηρετούσε συγκεκριμένα επιχειρηματικά σχέδια.

Ομιλία Τζιτζικώστα στην Πάτρα, σήμερα 9 Οκτωβρίου 2015 το απόγευμα

"Φίλες και φίλοι.
Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες.
Σας ευχαριστώ.
Σας ευχαριστώ για την υποδοχή σας.
Το μήνυμά σας είναι ξεκάθαρο:
Σήμερα, εδώ από την Πάτρα ξεκινάει το αύριο της παράταξής μας.
της ανοιχτής, της σύγχρονης, της ισχυρής, Νέας Δημοκρατίας,

Τι προβλέπουν οι νέες ρυθμίσεις του ΙΚΑ για τις 100 δόσεις;

Αναπροσαρμόζεται από την 1η Νοεμβρίου 2015 το επιτόκιο της ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλώνόσων είχαν υπαχθεί στην ρύθμιση των 100 δόσεων, από το 3% ετησίως στο 5% ετησίως, σύμφωνα με εγκύκλιο του ΙΚΑ.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015 μέχρι και την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Πρόγνωσης Καιρού που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α: 31/2015) και ισχύει από αύριο Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015 μέχρι και την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015, σταδιακή επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός αύριο Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015 στις περισσότερες περιοχές της δυτικής, κεντρικής και βόρειας χώρας με ισχυρές βροχές καταιγίδες και θυελλώδεις νότιους ανέμους.

¨Λαουτοπία" με τον Δημήτρη Υφαντή, στον Ερωδιό Κιλκίς


5η Συνεδρίαση της Ολομέλειας του Δικτύου «Ελένη Σκούρα»

Την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015, στη Θεσσαλονίκη, στο Ξενοδοχείο HolidayInn (Μοναστηρίου 8, Θεσσαλονίκη) και ώρα 17:00, θα πραγματοποιηθεί η 5η Συνεδρίαση της Ολομέλειας του Δικτύου «Ελένη Σκούρα» για την ενθάρρυνση και ενίσχυση της ίσης συμμετοχής των γυναικών στις πολιτικές διαδικασίες και τα κέντρα λήψης αποφάσεων.

Ειδική ομαδική μηνιαία προσφορά στο Yoga Pilates Ηouse Κιλκίς

Ομαδική μηνιαία συνδρομή των 5 ατόμων στα 25€ και των 10 ατόμων στα 20€.
Η προσφορά ισχύει μέχρι 14 Νοεμβρίου.
Yoga Pilates house
Θεσσαλονικης 16
1ος όροφος
Τηλ 23417-71719

Γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας χτυπά πλέον ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας

Γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας χτυπά πλέον ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας, καθώς σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες τα τελευταία χρόνια εμφανίζει αύξηση σε ηλικίες κάτω των 50χρόνων!

Απολογισμός Σεπτεμβρίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στην Οδική Ασφάλεια

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης που έλαβαν χώρα κατά τον μήνα Σεπτέμβριου του έτους 2015, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής. Η δημοσίευση των μηνιαίων στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά – αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.

Η εγκληματικότητα στην Κεντρική Μακεδονία τον Σεπτέμβριο 2015

Κατά τη διάρκεια του μήνα Σεπτεμβρίου του έτους 2015, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά -552- άτομα και ειδικότερα:

Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές/τριες του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς, ευχαριστούν θερμά...

Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές/τριες του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς, ευχαριστούν θερμά τον «Φούρνο Θεολόγου» στον Λαγκαδά, για την προσφορά του σε είδη αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής για την σίτιση των μαθητών/τριών του σχολείου μας, την Διευθύντρια και το Σύλλογο Διδασκόντων του Λυκείου Ν. Αγιονερίου Ν. Κιλκίς για την οικονομική υποστήριξή τους μέσω των προσκλήσεων, για την ενίσχυση αγοράς του σχολικού λεωφορείου, την Ενωμένη Ρωμηοσύνη (Ε.ρω) Αγροτικός Τομέας - Ομάδα Παραγωγών Κεντρικού Κιλκίς και τον Υπεύθυνο Διακονίας κ. Π. Παντελιάδη, για την προσφορά τους σε οπωροκηπευτικά είδη, για τη σίτιση των μαθητών/τριων του σχολείου, στα πλαίσια λειτουργίας του προγράμματος της Εκπαιδευτικής Κουζίνας, τον Διευθυντή και τον Σύλλογο Διδασκόντων του 2ου ΓΕΛ Κιλκίς για την οικονομική υποστήριξή τους μέσω των προσκλήσεων, για την ενίσχυση αγοράς του σχολικού λεωφορείου.

Οι 1101 του Βαρουφάκη έρχονται και θα αλλάξουν τα πάντα


Κατάργηση των Βαρέων και Ανθυγιεινών στις Υπηρεσίες Καθαριότητας των Δήμων

Δελτίο τύπου ΠΟΕ-ΟΤΑ
Φαίνεται πως παρά τις Κυβερνητικές ανακατατάξεις του τελευταίου χρονικού διαστήματος οι νέοι ιθύνοντες εφαρμογής του 3ου σκληρού Μνημονίου συνεχίζουν και εφαρμόζουν τις ίδιες ακριβώς τακτικές!!!

Η Π.Ε.Δ/ΚΜ συνεδριάζει στο Δημαρχείο Παιονίας και επισκέπτεται την Ειδομένη

Στο Δημαρχείο Παιονίας στο Πολύκαστρο του Κιλκίς, επέλεξε να πραγματοποιήσει την τακτική του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας την Τρίτη στις 13 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 13.00.

Μια καλή ιδέα για την Κυριακή το απόγευμα


Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης σε μία εκ βαθέων συνέντευξη στη Γνώμη


Ο π. Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, Γιώργος Κωνσταντινίδης σε μια αποχαιρετιστήρια εκ βαθέων συνέντευξη στη Γνώμη.

Παραστάσεις Κουκλοθεάτρου στο Κιλκίς, 9, 10 και 11 Οκτωβρίου 2015

"Σε περίπτωση κακοκαιρίας οι παραστάσεις του Κιλκίς θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή (9/10) και το Σάββατο (10/10) στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής και την Κυριακή (11/10) στο Φουαγιέ του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Κιλκίς"


Θεσσαλονίκη-Σμύρνη: Ακόμη πιο κοντά!

Αποστολή: Πάνος Γεωργιάδης
Μόνο 50΄ χωρίζουν πλέον τη Θεσσαλονίκη με τη Σμύρνη, αφού στο πλαίσιο του χειμερινού προγράμματος των πτήσεών της Ellinair , εγκαινιάστηκε νέο δρομολόγιο από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» για το αεροδρόμιο «Adnan Menderes» της Σμύρνης.

Ο ιστορικός Γιώργος Βαρδάκας μιλά στη Γνώμη για το βιβλίο "Εαρινή επίθεση"



Ο πολιτιστικός σύλλογος Δροσάτου στο φεστιβάλ της Δώρας Στράτου στην Αθήνα

Άξιο αντιπρόσωπο των ποντιών αποτέλεσε η χορευτική ομάδα του πολιτιστικού συλλόγου Δροσάτου με επικεφαλή τον χοροδιδάσκαλο, Ζολώτα Θεόδωρο συνοδευόμενο από 20αμελές συγκρότημα έλαβε μέρος στην πρώτη μέρα διεξαγωγής του πανελλήνιου φεστιβάλ χορευτικών συγκροτημάτων στο θέατρο ‘Δώρας Στράτου’, αρχές Σεπτεμβρίου.