Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Ίερό Κοινόβιο Οσίου Νικοδήμου: Υποδοχή Ιερού Λειψάνου Μαρίας της Μαγδαληνής


Πολύτιμος βαθμός για την δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού στο Μαυρονέρι

Ψυχωμένη εμφάνιση από τη δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού που τα έδωσε όλα μέσα στο Μαυρονέρι και αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον πρωτοπόρο Απόλλωνα.

Κατάθεση στεφάνων για τον Εορτασμό Ημέρας Μακεδονικού Αγώνα στο δήμο Κιλκίς - Video




Άνετη επικράτηση της ανδρικής ομάδας του Αλέξανδρου και πολύ ποδόσφαιρο για τις μικρές ομάδες του

Έδειξε τα δόντια της η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας απέναντι στην μέχρι χθες πρωτοπόρο ομάδα της Α’ Κατηγορίας Δόξα Καμπάνη. Επικράτησε άνετα εκτός έδρας με 1-3 και δείχνει πλέον τις δυνατότητες της για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

″Κάθε γυναίκα έχει δικαίωμα να αποφασίζει η ίδια αν, πότε και πόσα παιδιά θα κάνει″

Το Σάββατο 17 Οκτωβρίου, η Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων, Φωτεινή Κούβελα, παρευρέθηκε και χαιρέτησε στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Οικογενειακού Προγραμματισμού, που διοργάνωνε η Ελληνική Εταιρεία Οικογενειακού Προγραμματισμού, Αντισύλληψης και Αναπαραγωγικής Υγείας και το Τμήμα Οικογενειακού προγραμματισμού του Β’ Τμήματος Μαιευτικής και Γυναικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το νέο Digital Single του Γιώργου Γελαράκη «Δυο Ζωές» από την MLK


Ο Γιώργος Γελαράκης, μετά από 2 χρόνια δισκογραφικής απουσίας, επιστρέφει δυναμικά με ένα νέο, ρυθμικό τραγούδι, σε πλήρως ανανεωμένο ύφος.

Τσάκωσαν 47χρονο αρχαιοκάπηλο στα Γιαννιτσά

Συνελήφθη χθες (18-10-2015) το μεσημέρι, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Αρχαιοτήτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 47χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου «Για την Προστασία των Αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς».

Αυτήν την παρμεζάνα, καλύτερα να την φάει άλλος!

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο υποδοχής καταγγελιών πολιτών, ζήτησε και ήδη έχουν ξεκινήσει σχετικοί έλεγχοι για την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου της παρτίδας που αφορούσε στο προϊόν «παρμεζάνα τριμμένη», με την εμπορική ονομασία "BERTOZZI PARMIGIANO REGGIANO", με ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν τις 24/10/2015 και αριθμό παρτίδας L 15117, σε αεροστεγή πλαστική συσκευασία των 85 γραμμαρίων έκαστο, που παράγεται στην Ιταλία από την επιχείρηση "Abele Bertozzi Spa – Via Roma", διανέμεται και πωλείται στην Ελλάδα από την αλυσίδα υπεραγορών "ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ", στην οποία διαπιστώθηκε ανάπτυξη ευρωτίασης (μούχλα).

Η οικογένεια Παναγιώτη Εμμανουηλίδη ευχαριστεί από καρδιάς...

Η οικογένεια ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια τους θεράποντες ιατρούς του, στο Κιλκίς
- Θεόδωρο Φρεγγίδη, Παθολόγο
- Κωνσταντίνο Χατζημανώλη, Μικροβιολόγο
- Αναστασία Μητακίδου, Καρδιολόγο
- Ζωή Δημαρέλου, Νευρολόγο
- Βασίλειο Σαμοθρακίτη, Ωτορινολαρυγγολόγο και
- Θρασύβουλο Πόδα, Γαστρεντερολόγο στην κλινική "Άγιος Λουκάς" στη Θεσσαλονίκη.

Οι Monimas, Live στο Beer House Kilkis, την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Οι Monimas σχηματίστηκαν το 2013 και αποτελούνται από 4 μέλη: Γρηγόρης Παπαδόπουλος (Φωνή), Ευθύμης Βασιλειάδης (Κιθάρα), Μελέτης Ιωαννίδης (Πλήκτρα) & Γιώργος Φυδάνης (Ντράμς).

«Νοσοκομείο Κιλκίς, Προκλήσεις και Προοπτικές 80 χρόνια μετά»

Ομιλία Διοικητή Νοσοκομείου Κιλκίς Θέμη Ανθρακίδη στην 1η Νοσηλευτική Διημερίδα, στις 16 Οκτωβρίου 2015
«ΥΓΕΙΑ ΤΙΜΙΟΝ ΑΛΛΑ ΕΥΜΕΤΆΣΤΑΤΟΝ» όπως έγραψε ο μέγας ιστορικός Πλούταρχος. Αυτός είναι και ο γενικός τίτλος της 1ης Νοσηλευτικής Επιστημονικής Διημερίδας που διοργανώνει το Νοσοκομείο μας. Της πρώτης διημερίδας στην ογδοντάχρονη ιστορία του.

Α.Π.Ο ΑΤΛΑΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 3-0

Γράφει η Έφορος, ΣΙΟΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ
Με βασική εξάδα τις ΚΑΡΑΙΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ,ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ, ΦΟΥΡΑ ΞΑΝΘΗ, ΠΑΤΑΡΑ ΕΙΡΗΝΗ, ΘΕΟΧΑΡΑΚΗ ΑΛΕΞΙΑ, ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ και αλλαγές τις ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΞΕΝΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ, ΠΑΡΚΟΣΙΔΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ, ΛΙΜΠΕΡΟ την ΑΜΟΙΡΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ & ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ τον ΧΕΙΡΟΥΛΗ ΓΙΩΡΓΟ υποδέχτηκε ο Α.Π.Ο ΑΤΛΑΣ τον ΠΙΕΡΙΚΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ το Σάββατο 17/10 στο ΔΑΚ ΚΙΛΚΙΣ.

Πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, η 5η Συνεδρίαση της Ολομέλειας του Δικτύου «Ελένη Σκούρα»

Με μεγάλο ενδιαφέρον από τις συμμετέχουσες εκπροσώπους γυναικείων (και όχι μόνο) οργανώσεων από τη Β. Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015, στη Θεσσαλονίκη, η 5η Συνεδρίαση της Ολομέλειας του Δικτύου «Ελένη Σκούρα».

Μεγάλη συμμετοχή μαθητικού δυναμικού στην εβδομάδα δωρεάν προληπτικής ιατρικής και οδοντιατρικής

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή με μεγάλη επιτυχία η εβδομάδα δωρεάν προληπτικής ιατρικής και οδοντιατρικής στο Δήμο Κιλκίς. Πάνω από 400 μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της πόλης επισκέφθηκαν το κινητό πολυϊατρείο ''Ιπποκράτης'' στην πλατεία Ειρήνης και υποβλήθηκαν σε προληπτικό ιατρικό έλεγχο (παιδιατρικό, οδοντιατρικό, οφθαλμολογικό, ωτορυνολαρυγγολογικό, ορθοπεδικό) από τοπικούς γιατρούς που συνέδραμαν πρόθυμα στην υλοποίησή του.

Συνάντηση Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Κιλκίς με την Πρόεδρο ΚΕ.Θ.Ι. Ειρήνη Αγαθοπούλου

Συνάντηση με την Πρόεδρο του Κέντρου Ερευνών για θέματα ισότητας (ΚΕ.Θ.Ι.) Ειρήνη Ελένη Αγαθοπούλου είχε την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς.

Κιλκίς: Παράταση έκθεσης ζωγραφικής της Μαρίας Δήμογλου

Παρατείνεται έως την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου, εξαιτίας του μεγάλου ενδιαφέροντος που προκάλεσε στο κοινό, η έκθεση ζωγραφικής ''Άλογα παντού'' της Μαρίας Δήμογλου που φιλοξενείται στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής.

Άδωνις Γεωργιάδης στη Γνώμη: "Αν η ΝΔ δεν ανανεωθεί, θα μαραζώσει" - Video



Ανακοίνωση EO TAXADVISORS για την παράταση του Κτηματολογίου


Κτηματολόγιο: Παρατείνεται μέχρι 20 Ιανουαρίου 2016 η συλλογή δηλώσεων στους Δήμους Κιλκίς και Παιονίας της Π.Ε. Κιλκίς

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής δήλωσης για τους ιδιοκτήτες ακινήτων εντός των ορίων των Προκαποδιστριακών Δήμων/Κοινοτήτων στους Καλλικρατικούς Δήμους Κιλκίς και Παιονίας της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, αφού στους εν λόγω ΟΤΑ, οι κάτοικοι εσωτερικού, εξωτερικού και το Ελληνικό Δημόσιο, μπορούν να υποβάλουν δήλωση της ακίνητης περιουσίας τους στο Γραφείο Κτηματογράφησης της περιοχής που βρίσκεται το ακίνητό τους ή και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.ktimatologio.gr, μέχρι τις 20 Ιανουαρίου 2016 (υπ’ αρ. 650/6/13-10-2015 απ. ΔΣ ΕΚΧΑ ΑΕ). Η υποβολή της δήλωσης είναι υποχρεωτική, άλλως επέρχονται οι κατά το νόμο προβλεπόμενες κυρώσεις.

Χατζησάββας: "Απαλλάσσουν αυτούς που έχουν κατακλέψει το Ελληνικό δημόσιο"

Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα
Η νέα ληστρική φοροκαταιγίδα ξεκίνησε με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου την Παρασκευή το βράδυ. Βάζουν στο στόχαστρο μικροοφειλέτες του δημοσίου και απαλλάσσουν αντίστοιχα αυτούς που έχουν κατακλέψει το Ελληνικό δημόσιο. Χαρακτηριστική ήταν η προσπάθεια του υπουργείου να θεσπίσει νόμο που θα μπορούσε κάποιος "νόμιμα" να υποβάλει διορθωτική δήλωση, μετά την διαπίστωση ψευδής δήλωσης εισοδήματος και ενώ ο έλεγχος είχε αρχίσει.

Ερώτηση ΚΚΕ, για τα τραγικά αδιέξοδα στην ειδική αγωγή και εκπαίδευση

Δελτίο τύπου ΚΚΕ
Ένας μήνας έκλεισε από την επίσημη έναρξη της σχολικής χρονιάς και δυστυχώς η έναρξη αυτή δεν αφορά την ειδική αγωγή και εκπαίδευση. Ήδη φορείς γονέων και εργαζομένων είναι σε απόγνωση και βρίσκονται σε κινητοποιήσεις για την άμεση επίλυση των προβλημάτων της ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης.

Ως εκπρόσωπος του Μεϊμαράκη, ο Γεωργαντάς στα Κερδύλλια

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Ο Βουλευτής ν. Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς το Σάββατο 17 Οκτωβρίου εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη στο πάνδημο μνημόσυνο για τη συμπλήρωση 74 χρόνων από την ημέρα του Ολοκαυτώματος των Άνω και Κάτω Κερδυλλίων. 

Ενημέρωση κτηνοτρόφων για την οζώδη δερματίτιδα

Ενημερωτικές συναντήσεις με τους κτηνοτρόφους του νομού πραγματοποίησε η Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.
Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν στο Κιλκίς (Τρίτη 13/10) και στο Πολύκαστρο (Πέμπτη 15/10). Αποκλειστικό θέμα ήταν η ενημέρωση των κτηνοτρόφων για την νέα επικίνδυνη ασθένεια, που εμφανίστηκε σε βοοειδή της Β. Ελλάδος.

ΠΑΜΕ - Αποστολή στους πρόσφυγες στην Ειδομένη - Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΠΑΜΕ Κιλκίς
Μαζική αποστολή της Επιτροπής Αλληλεγγύης Θεσσαλονίκης - στο κάλεσμα της οποίας ανταποκρίθηκαν σωματεία, φορείς, σύλλογοι, ομάδες γυναικών της ΟΓΕ, δυνάμεις του ΠΑΜΕ και της ΠΑΣΕΒΕ από Θεσσαλονίκη, Κιλκίς και Ημαθία - βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 18 Οκτώβρη στο σημείο ελέγχου, αναχώρησης και διέλευσης των προσφύγων στην Ειδομένη του Κιλκίς.

"Όλοι και όλες στο συλλαλητήριο την Πέμπτη 22 Οκτώβρη 2015, στην Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς, 6.30 μ.μ.

Δελτίο τύπου ΠΑΜΕ Κιλκίς
Εργαζόμενη, εργαζόμενε, άνεργε, νέα και νέε, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες
Οργανώνουμε την εργατική λαϊκή απάντηση στο νέο κύμα επίθεσης! Μπορούμε να ανατρέψουμε τις αρνητικές εξελίξεις, να μην συνθηκολογήσουμε στο γκρέμισμα σε ότι έχει απομείνει. Να γίνουμε εμείς πρωταγωνιστές των εξελίξεων!

"Πέρασε" και από το Κιλκίς ο Άρης Θεσσαλονίκης

Mε τέταρτη νίκη σε τέσσερις αγώνες (στην 1η αγωνιστική είχε ρεπό) συνεχίζει με το "πέρασμα" του και από το Κιλκίς ο Αρης Θεσ/νίκης ο οποίος νίκησε το απόγευμα της Κυριακής 18 Οκτωβρίου 2015 έναν καλό Εθνικό Ν. Αγιονερίου με σκορ 2 - 1 στο μεγάλο ντέρμπυ της 5ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.