Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Φιλικά παιχνίδια για την Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς στις εγκαταστάσεις της

Φιλικούς αγώνες στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας έδωσαν τα τμήματα μπαμπίνι, προτζούνιορς και τζούνιορς με τα αντίστοιχα τμήματα του Ατέρμονα. Οι μικροί αθλητές τα έδωσαν όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πέτυχαν άνετες νίκες επί των αντιπάλων τους αλλά κυρίως χάρηκαν όλοι τα παιχνίδια αποκτώντας αγωνιστικές εμπειρίες.

Η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...

"Η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας Κιλκίς εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες για την άριστη συνεργασία, την πολύτιμη συμβολή και την έμπρακτη υποστήριξη των συνδιοργανωτών, των εισηγητών και των χορηγών στην πραγματοποίηση και επιτυχία της εκδήλωσης που διοργάνωσε στο πλαίσιο της παγκόσμιας εβδομάδας θηλασμού με τίτλο: «Το ταξίδι της μητρότητας», στο Κιλκίς, στις 7 Νοεμβρίου 2015, και συγκεκριμένα:

Κιλκίς: Δεν επιτρέπεται το τάϊσμα των αδέσποτων ζώων συντροφιάς σε πολυσύχναστους δρόμους

Συστάσεις στους πολίτες και φιλόζωους να μην ταϊζουν τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς σε πολυσύχναστους δρόμους και γειτονιές του Κιλκίς απευθύνει η πενταμελής Επιτροπή αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δήμου Κιλκίς με σκοπό την προστασία της δημόσιας υγείας αλλά και την αποφυγή ανάπτυξης αγέλης μέσα στην πόλη.

"Οι προκλήσεις του ΔΝΤ για το Σκοπιανό δεν πρόκειται να περάσουν"

Δελτίο τύπου Νότη Μαριά
Με αφορμή τις πρόσφατες προκλήσεις του ΔΝΤ για το Σκοπιανό ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών και Επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος «Αντιμνημονιακοί Πολίτες», Καθηγητής Νότης Μαριάς έκανε την παρακάτω δήλωση:

Εγκαίνια νέου κτηρίου Ιατρείου ΚΑΠΗ Δήμου Κιλκίς

Εγκαινιάζεται την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 η λειτουργία του Ιατρείου του ΚΑ.ΠΗ. Δήμου Κιλκίς στις νέες κτηριακές του εγκαταστάσεις, στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.

Δήλωση Μεϊμαράκη για τον θάνατο του πρώην βουλευτη της Ν.Δ. Γιώργου Καπαχτσή

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, για την απώλεια του πρώην βουλευτή του κόμματος Γιώργου Καπαχτσή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Νέστος Χρυσούπολης - Εθνικός Νέου Αγιονερίου 3-1

Ονομα και πράμα την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015 ο Νέστος Χρυσούπολης καθώς σαν ορμητικό ποτάμι πέρασε (και από το Κιλκίς) παίρνοντας την νίκη από τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου με σκορ 3 - 1 και σκαρφάλωσε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Βράβευση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Ανέστη Αφεντουλίδη

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ/ΚΜ) απένειμε τιμητική πλακέτα στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και αθλητή κ. Ανέστη Αφεντουλίδη την Κυριακή 15/11. Η απονομή έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα Γ’ Εθνικής μεταξύ των ομάδων «Ηρακλής Αμπελοκήπων»- «Απόλλων Καλαμαριάς» στο Δημοτικό Στάδιο των Αμπελοκήπων «Κωνσταντίνος Καραμανλής».

«Αντίθετη η ΕΣΕΕ στις φήμες για αύξηση εργοδοτικών ασφαλιστικών εισφορών»

Δελτίο τύπου Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου - Επιχειρηματικότητας
Φημολογείται ότι εξακολουθεί να αιωρείται η πρόταση για σταδιακή αύξηση των εργοδοτικών ασφαλιστικών εισφορών κατά 3% έως το 2018, ώστε να περιοριστούν οι μειώσεις στις συντάξεις - μέτρο που συναντά την άρνηση των δανειστών και βεβαίως προκαλεί αντιδράσεις από τους εργοδοτικούς φορείς.

Διεθνοποίηση του Επιπέδου πέντε (5) του Ευρωπαϊκού Πλαισίου Προσόντων

Επιμέλεια: Γιάννης Λιναρδάκης
Πώς να κερδίσουμε την πρόκληση: Διεθνοποίηση του Επιπέδου πέντε (5) του Ευρωπαϊκού Πλαισίου Προσόντων με ακρωνύμιο HINGE.
Διαβάστε τα πρακτικά της συνάντησης του Κιλκίς ΕΔΩ

Ντόμινο ραγδαίων εξελίξεων πυροδοτεί η επίθεση στο Παρίσι

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παντελής
Αυτό που φοβόταν η Ευρώπη συνέβη την περασμένη Παρασκευή. Έξι συντονισμένες τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, μεταξύ των οποίων εκείνες σε έναν συναυλιακό χώρο και στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου Stade de France (όπου διεξάγονταν φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ Γαλλίας και Γερμανίας, παρόντος του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ) είχαν ως τραγικό απολογισμό 128 νεκρούς, ενώ 99 άνθρωποι νοσηλεύονται ακόμα σε κρίσιμη κατάσταση. Οι τρομοκρατικές αυτές επιθέσεις αποτελούν και την πιο αιματηρή μέρα που γνώρισε η Γαλλία μετά την απελευθέρωσή της από τους ναζί.

Η Βροντού Πιερίας στην εκπομπή “στον τόπο που γεννήθηκα...”

Στην Βροντού της Πιερίας μας προσκαλεί τις επόμενες δυο Κυριακές η εκπομπή “στον τόπο που γεννήθηκα...” της 4Ε. Μιλάμε για την πλούσια ιστορία του τόπου. Περπατάμε σε “Άγια χώματα” κάθε στιγμή. Πολλά τα προσκυνήματα και τα επισκεπτόμαστε ευλαβικά.

Νέες οδηγίες του ΕΟΠΥΥ για τη συνταγογράφηση γενοσήμων

Με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του ΕΟΠΥΥ τον Αύγουστο να ξεπερνούν το 1,8 δισ. ευρώ και την υπέρβαση της φαρμακευτικής δαπάνης μόνο το μήνα Σεπτέμβριο να είναι σχεδόν 29 εκατομμύρια ευρώ, δεν προξενεί εντύπωση που ο Οργανισμός εξέδωσε νέα εγκύκλιο που αφορά στην επικαιροποίηση της στοχοθεσίας γύρω από τη συνταγογράφηση γενοσήμων.

Κιλκίς: Επιτυχές το ''Ταξίδι στη Μητρότητα''

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που διοργάνωσε η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας Κιλκίς στο πλαίσιο της παγκόσμιας εβδομάδας θηλασμού.

Ξεκινά η εκπαίδευση εθελοντών Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς

Το περιφερειακό τμήμα Κιλκίς του Ε.Ε.Σ. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει σε κάθε ενδιαφερόμενο, ότι στο άμεσο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσει για τη νέα χρονιά στην πόλη μας εκπαίδευση εθελοντών (Νοσηλευτών, Κοινωνικής Πρόνοιας και Σαμαρειτών) από εκπαιδευτές.

Κιλκίς: Συνέλαβαν 42χρονο για εκκρεμή καταδικαστική απόφαση εις βάρος του

Συνελήφθη σήμερα (16-11-2015) τα ξημερώματα στο Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Κιλκίς, 42χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιώς, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 1 έτους και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ, για παράβαση της Νομοθεσίας Περί επιταγών.

"Γιατί δεν πρέπει ο Τσίπρας να καταθέσει στεφάνι στον Κεμάλ"

Γράφει ο Θεοφάνης Μαλκίδης*
Είναι γνωστή εδώ και καιρό η λατρεία πολλών “ηγετών” και «διανοουμένων» στον Χίτλερ των Ελλήνων, στον Μουσταφά Κεμάλ. Η πρόταση από τον Βενιζέλο για Νόμπελ Ειρήνης στον σφαγέα των Ελλήνων (!), η παραχώρηση από τον Μεταξά του ψεύτικου σπιτιού του Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη και ο οδυρμός του Δικτάτορα για το θάνατό του, οι συναντήσεις της Χούντας στο όνομα του Κεμάλ, οι τιμές στο μαυσωλείο του από τους Κωνσταντίνο και Κώστα Καραμανλή καθώς και από τον Γιώργο Παπανδρέου, σε αντίθεση με την ιστορία, τους νόμους και τη βούληση του ελληνικού λαού που αναγνωρίζουν τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη Γενοκτονία, είναι μία σκληρή πραγματικότητα.

"Τιμή και δόξα στους αθάνατους αντιστασιακούς μάρτυρες της ηρωικής Κοκκινιάς"

Υπογράφει ο Κώστας Σαπρανίδης
Στο χωριό Κοκκινιά του Κιλκίς στις 15/11/2015 έγινε η καθιερωμένη εκδήλωση τιμής και μνήμης – μνημόσυνο των 12 αντιστασιακών του χωριού,  που στις 18 – 11 – 1946 σφαγιάστηκαν από παρακρατικό απόσπασμα πρώην συνεργατών του κατακτητή με συμμετοχή συγγενών και συγχωριανών των θυμάτων, καθώς και του παραρτήματος ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ Κιλκίς και αντιστασιακών της Θεσσαλονίκης που ήρθαν με πούλμαν.

Δημόσιο: Οι χαμένοι και οι... πιο ευνοημένοι στο νέο συνταξιοδοτικό

"Κλειδί", που ανοίγει την πόρτα εξόδου στη σύνταξη είναι από εδώ και στο εξής η ηλικία των 58 ετών για τους ασφαλισμένους που θα αποχωρήσουν με 35 ως 37 έτη, είτε είναι στο ΙΚΑ, είτε στο Δημόσιο, είτε σε πρώην Eιδικά Tαμεία, όπως αυτά των ΔΕΚΟ των Τραπεζών, του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ (Ταμεία Τύπου) αλλά και των Ταμείων μηχανικών, γιατρών και δικηγόρων (ΤΣΜΕΔΕ, ΤΣΑΥ, ΤΑΝ), σύμφωνα με τον Ε.Τ.

Έκτη αγωνιστική: Νικηφόρο σερί για τον Αλέξανδρο Κιλκίς

Την έκτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε χθες η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς κερδίζοντας άνετα τον ΠΑΟ Κεντρικού στην Τέρπυλλο.

Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Οι πύλες της κολάσεως για τον Γ΄ Παγκόσμιο –Πάγωσε η Δύση από το τυφλό χτύπημα των σκοταδιστών του Ισλάμ στην πόλη του φωτός·Που θα «κάτσει» η…. μπίλια για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας·Σενάριο κλιμακωτής φορολόγησης ενοικίων ανάλογα με το ύψος των εσόδων