Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Το μεγαλύτερο εκπτωτικό κέντρο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με ΕΛΛΗΝΙΚΑ προϊόντα στο Κιλκίς

Γράφει ο Πάνος Μαύρος
Κιλκίς 2.039 μΧ  
Οι Κινέζοι ακούνε Κιλκίς και γίνονται «Τούρκοι». Οι δε Τούρκοι κάνουν τώρα τον «Κινέζο». Τους την «έφερε» κάποιος που δεν τον υπολόγιζαν καν, στο τεράστιο κομμάτι που λέγεται παγκόσμιο εμπόριο. Τα τελευταία 15 χρόνια οι σχιστομάτηδες και μεμέτηδες μας «ξέσκισαν» στην κυριολεξία, στο εμπόριο και την οικονομία.

"Ούτε να αυτοκτονήσεις δε σ' αφήνουν"

Η Υποδιεύθυνση Δίωξης Βορείου Ελλάδος, σε συνεργασία με τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, απέτρεψε μία ακόμη περίπτωση αυτοκτονίας, που εκδηλώθηκε μέσω γραπτού μηνύματος.

Εκδηλώσεις εορτασμού ημέρας Ενόπλων Δυνάμεων από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Την 21η Νοεμβρίου, ημέρα των Εισοδίων της Θεοτόκου, θα εορταστεί και φέτος με λαμπρότητα και επισημότητα η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων σε ολόκληρη τη χώρα. Κατά τον φετινό εορτασμό θα λάβουν χώρα στη Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης:

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί φρέσκα ζυμαρικά που διακινεί η ΑΒ Βασιλόπουλος

Ο ΕΦΕΤ ενημερώθηκε, μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), σχετικά με τη διακίνηση φρέσκων ζυμαρικών (ravioli), Ιταλικής προέλευσης, στα οποία ανιχνεύτηκε η παρουσία αμυγδάλων και κάσιους χωρίς να αναφέρονται στην ετικέτα του προϊόντος.

Εορτασμός της Εθνικής Αντίστασης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Η Εθνική Αντίσταση εναντίον των στρατευμάτων κατοχής 1941-1944, προέκταση και ολοκλήρωση του Έπους της Αλβανίας, των Μακεδονικών Οχυρών και της Μάχης της Κρήτης, υπήρξε έργο όλων των Ελλήνων που, με τις όποιες δυνάμεις τους, αντιτάχθηκαν στους κατακτητές και πολέμησαν για το πανάκριβο αγαθό της Ελευθερίας, ενάντια στον ναζισμό και στον φασισμό. 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ορθώνει τοίχο ενάντια στην Κακοποίηση των Παιδιών


«Το Χαμόγελο του Παιδιού», με αφορμή την 19η Νοεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα ενάντια στην Κακοποίηση των Παιδιών, υλοποίησε από την 1η Νοεμβρίου έως και την 19η Νοεμβρίου 2015, σε εθνικό επίπεδο εκστρατεία ενημέρωσης κι ευαισθητοποίησης των πολιτών ενάντια στα φαινόμενα Βίας κατά των Παιδιών, υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου.

Θέση εργασίας στην Kleemann Κιλκίς (19/11/2015)

Ο όμιλος εταιριών Kleemann Κιλκίς ζητά ρωσόφωνο τεχνικό service.
Δείτε ΕΔΩ

"Η Γουμένισσα χρειάζεται το αστυνομικό της τμήμα"

Επιστολή Μητροπολίτη Γουμενίσσης κ.κ. Δημητρίου προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαο Τόσκα
"Αγαπητέ κύριε Υπουργέ,
μαζί με την εγκαρδιότητα των ευχών μας για την πρόσφατη ανάληψη των ευθυνών Σας, να μας επιτρέψετε μιαν άμεση προσωπική αναφορά και βοηθητική παρέμβαση σε έναν υποτομέα των νέων αποφάσεων. Απηχείται σχηματικά μεν στη διαχείριση του κρίσιμου υπουργικού Σας ρόλου απέναντι στις μνημονιακές δικλείδες.

"Αφήστε τον μοναδικό Αναισθησιολόγο στο Νοσοκομείο Γουμένισσας"

Επιστολή Μητροπολίτη Γουμενίσσης κ.κ. Δημητρίου προς τον διοικητή 4ης ΥΠΕ Ευστράτιο Πλωμαρίτη
"Αξιότιμε κύριε Διοικητά,
Κατάπληκτοι, σχεδόν άφωνοι και φορτισμένοι ψυχικά, πληροφορούμεθα τη μετακίνηση του μοναδικού (1) αναισθησιολόγου του Γ.Ν. Γουμένισσας, για το Γ.Ν. Κιλκίς με τους (5) αναισθησιολόγους!

Κιλκίς: Τσάκωσαν 60χρονο για κατοχή χασισιού και αμφεταμίνης

Συνελήφθη χθες (18-11-2015) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 60χρονος ημεδαπός ,διότι σε έλεγχο της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 100,9 γραμμάρια κάνναβης, συσκευασία που περιείχε 26,4 γραμμάρια αμφεταμίνης, ποσότητα κάνναβης αναμεμειγμένη με καπνό βάρους 6 γραμμαρίων και ένα ναρκωτικό δισκίο. 

Κιλκίς: Συνέλαβαν 53χρονο για εκκρεμή καταδικαστική απόφαση εις βάρος του

Συνελήφθη χθες (18-11-2015) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πολυκάστρου, 53χρονος ημεδαπός διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 5 ετών, για κατοχή και πώληση ναρκωτικών, πράξεις που έγιναν το 2010 σε περιοχή του Κιλκίς.

Ταυτοποιήθηκε 32χρονο κλεφτρόνι στο Κιλκίς

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς 2 διαδοχικές κλοπές σε βάρος 49χρονου ημεδαπού σε περιοχή του Κιλκίς. Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε 32χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατ’ εξακολούθηση και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Προετοιμάζεται πυρετωδώς το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κιλκίς

Πριν ακόμη ο Δεκέμβρης σκάσει μύτη, ο Δήμος Κιλκίς ξεκίνησε πυρετώδεις προετοιμασίες για το 5ο κατά σειρά Χριστουγεννιάτικο Χωριό.

Αξιούπολη: "Δυο λαχανούδες πιάσανε που κάναν την κυρία"

Συνελήφθησαν χθες (18-11-2015) το μεσημέρι από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αξιούπολης Κιλκίς, δύο γυναίκες ηλικίας 48 και 74 ετών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα το πρωί της ίδιας μέρας η 74χρονη πλησίασε και απασχολούσε 56χρονη παθούσα, ενώ η 48χρονη της αφαίρεσε το πορτοφόλι της που περιείχε το χρηματικό ποσό των 135 ευρώ.

O Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς ευχαριστεί θερμά...

O Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια τα μέλη του, που με προθυμία ανταποκρίθηκαν θετικά στη δράση της προληπτικής ιατρικής "ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ", την οποία πραγματοποίησε το "Χαμόγελο του παιδιού" στο Δήμο Κιλκίς από τις 12 έως τις 16 Οκτωβρίου.

Kinesis-Gym Kilkis "CrossFit Offer"

Δελτίο τύπου Kinesis-Gym Kilkis
Γιατί πρέπει να το δοκιμάσετε το CrossFit; Μην βιαστείτε πάντως να σκεφτείτε “Αυτό ακούγεται πολύ σκληρό για μένα”. Τα προγράμματα CrossFit μπορεί να έχουν, σε γενικές γραμμές, την ίδια δομή, όμως μπορεί να υπάρξει τεράστια διαφοροποίηση σε σχέση με τον βαθμό δυσκολίας τους.

Μεγάλο ενδιαφέρον για το Εργαστήρι Εργοχείρου δήμου Κιλκίς

Η ανταπόκριση για το Δημοτικό Εργαστήρι Εργόχειρου είναι μεγάλη και το ενδιαφέρον έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία.  Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Κιλκίς ενημερώνει πως ελάχιστες θέσεις έχουν απομείνει τόσο στο τμήμα των αρχαρίων όσο και των προχωρημένων.

Ευφυής Γεωργία από την Τράπεζα Πειραιώς

Η Τράπεζα Πειραιώς αναλαμβάνει μια νέα πρωτοβουλία επενδύοντας στην ανάπτυξη της Ευφυούς Γεωργίας. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό έργο, που προβλέπει τη σταδιακή εγκατάσταση σε βάθος 5ετίας ενός δικτύου 10.000 τηλεμετρικών σταθμών που θα καλύπτει το σύνολο της καλλιεργήσιμης γης της χώρας για εφαρμογές γεωργίας ακριβείας με περιβαλλοντικά δεδομένα, όπως προειδοποιήσεις για ασθένειες καλλιεργειών, για άρδευση, λίπανση, καιρικά φαινόμενα, κλπ.

"Όταν μια τουρκάλα τραγούδησε την Ποντιακή Γενοκτονία"



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης*
Μόνο αισθήματα οργής για τα εκατοντάδες χιλιάδες θύματα της ποντιακής γενοκτονίας προκαλούν οι δηλώσεις του υπουργού Παιδείας της Ελλάδας, ότι δεν… υπήρξε ποντιακή γενοκτονία.

"Σήμερα, δηλώσεις για γενοκτονία και εθνόσημο. Αύριο, τι;"

Υπογράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. Κιλκίς
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ
Το εθνόσημο είναι εθνικό σύμβολο που μπαίνει στα στρατιωτικά ενδύματα, στα ενδύματα των στολών των σωμάτων Ασφαλείας μίας χώρας, καθώς και στις σφραγίδες επισήμων εθνικών εγγράφων.

Διακήρυξη Προοδευτικής Ενότητας Καθηγητών

Προοδευτική Ενότητα Καθηγητών - Για μια συλλογική δημιουργικότητα
Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες
Πολιτική
Η βαθιά κρίση που μαστίζει τη χώρα μας οφείλεται κατά κύριο λόγο στη δομική κρίση του καπιταλιστικού συστήματος, στις στοχεύσεις των δυνάμεων της αγοράς, στις ασκούμενες από τις κυβερνήσεις σκληρές νεοφιλελεύθερες οικονομικές πολιτικές, καθώς και στην οργανωμένη καθοδήγηση από τους φορείς της παγκοσμιοποίησης (ΔΝΤ, Διεθνής Τράπεζα, ΟΟΣΑ.), που υπηρετούν με τον πιο συστηματικό τρόπο τα συμφέροντα του Κεφαλαίου.

Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

ΑΥΓΗ ·Οι ευρωπαϊκές αξίες ισχυρότερες του τρόμου ·Τέλη κυκλοφορίας τεσσάρων ταχυτήτων·Τσίπρας: Καλύτερος συντονισμός για μείωση προσφυγικών ροών
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Τζαμί στην Αθήνα, Τούρκοι στο Αιγαίο·Καταιγίδα άγριων μέτρων πλήττει την μεσαία τάξη ·Σενάριο για ψυχοπάθεια οι αλλαγές των 100 δόσεων