Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ πριν από 10 χρόνια ακριβώς, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2005


Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας και τα ένθετά της, όπως ακριβώς κυκλοφόρησαν πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2005. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.


Κιλκίς; "Ερωφίλοι: επιθυμώ, μαθαίνω, νοιάζομαι"

Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς δια του γραφείου Καινοτόμων Σχολικών Δραστηριοτήτων σε συνεργασία με τους:
· Δρ. Ιωάννη Θωμαΐδη, Σχολικό Σύμβουλο ΠΕ 03,
· Δρ. φιλ. Γεώργιο Μανωλίδη, Σχολικό Σύμβουλο ΠΕ 02,
προτίθενται, στα πλαίσια των γενικών καθηκόντων και αρμοδιοτήτων τους, προκειμένου να πετύχουν την αποτελεσματική λειτουργία των Σχολικών Μονάδων, να οργανώσουν σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Κιλκίς «ΝΗΡΕΑΣ» βιωματικό εργαστήριο με θέμα: “Ερωφίλοι: επιθυμώ, μαθαίνω, νοιάζομαι".

Στη Μαδρίτη αποστολή του Επιμελητηρίου Κιλκίς με 32 μέλη

Στην Ισπανία και συγκεκριμένα στη Μαδρίτη βρέθηκε για 7 ημέρες η εκπαιδευτική επιχειρηματική αποστολή του Επιμελητηρίου Κιλκίς με 32 μέλη. Σκοπός της επίσκεψης στην Ισπανία ήταν η ενημέρωση και η απόκτηση τεχνογνωσίας στο θέμα της Κοινωνικής Οικονομίας και κοινωνικής επιχειρηματικότητας. Η αποστολή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο εγκεκριμένου έργου το Επιμελητηρίου στο Πρόγραμμα «Erasmus» κινητικότητα.

Πυρκαγιά στην Αξιούπολη

Πρόκειται για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την 23η Νοεμβρίου 2015 στις  8 μ.μ. περίπου, σε ισόγεια αποθήκη εντός οικισμού της Δημοτικής Κοινότητας Αξιούπολης του Δήμου Παιονίας (έναντι της πρώην Λ.Α.Φ. Αξιούπολης).

"Δώρισε τα μαλλιά σου, δώρισε αγάπη"

Ανακοίνωση 9ου δημοτικού σχολείου Κιλκίς
Στα πλαίσια ενός ευρύτερου προγράμματος «Αλληλεγγύης – Φιλίας –Προσφοράς» που υλοποιεί τη φετινή σχολική χρονιά το σχολείο μας, οργανώνουμε εθελοντική δράση με το Σύλλογο Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας με τίτλο: «ΔΩΡΙΣΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ, ΔΩΡΙΣΕ ΑΓΑΠΗ», με την έγκριση της Σχολικής μας Συμβούλου 1ης Περιφέρειας Κιλκίς, κ. Ιωάννας Αρβανίτη.

Ενδεικτικές συμβουλές για την ασφάλεια των γυναικών

Υπογράφουν οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς
Οι παρακάτω καταχωρήσεις αποτελούν ενδεικτικές συμβουλές, γενικού περιεχομένου για την ασφάλεια των γυναικών, με στόχο να αποτρέψουν ή να προλάβουν παραβατικές συμπεριφορές σε βάρος τους και να ελαχιστοποιήσουν τις ευκαιρίες να καταστούν θύματα μιας εγκληματικής πράξης.

Ολοκληρώθηκε η ανάρτηση των τελών κυκλοφορίας 2016


Στο Βόλο πάει ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς (μέλος της ΟΓΕ)

Ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς (μέλος της ΟΓΕ) διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στο Βόλο στις 6 Δεκέμβρη 2015.Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσκεψη στη Μακρινίτσα, επίσκεψη στο Αθανασάκειο Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου, ιστορικό περίπατο - ξενάγηση στα χνάρια του εργατικού και λαϊκού κινήματος της πόλης από τον Θανάση Βογιατζή, δημοσιογράφο – ιστορικό, γεύμα και ξεκούραση στα φημισμένα τσιπουράδικα του Βόλου.

Συνεδρίαση για την πολιτική προστασία στο ν. Κιλκίς

Την ετήσια τακτική του συνεδρίαση πραγματοποίησε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ). Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, υπό την προεδρεία του Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη.

Αθλητική εκδήλωση με τη συμμετοχή ατόμων με κινητική αναπηρία και προβλήματα όρασης

Αθλητική εκδήλωση με τη συμμετοχή ατόμων με κινητική αναπηρία και προβλήματα όρασης διοργανώνουν από κοινού η Οργανωτική Επιτροπή, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δια της Αντιπεριφέρειας Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης, η Επιτροπή Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του ΑΠΘ, ο Τομέας Ιατρικής της Άθλησης του ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ και η Ένωση Αυτοδυτών Θεσσαλονίκης.

Σκοτώθηκε αγοράκι 1,5 ετών σε τροχαίο

Χθες (24-11-2015) το πρωί, στο 4ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Καταχά – Κολινδρού στην Πιερία, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 36χρονη ημεδαπή και στο οποίο επέβαιναν τα δύο ανήλικα παιδιά της ηλικίας 1,5 ετών, συγκρούστηκε με Δ.Χ.Ε. Λεωφορείο που οδηγούσε 37χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός εκ των ανήλικων αγοριών και τον τραυματισμό του έτερου ανήλικου καθώς και της μητέρας τους. 

Κιλκίς: Τσάκωσαν 29χρονο για κλοπή

Συνελήφθη χθες (24-11-2015) το πρωί στο Κιλκίς, από περιπολούντα αστυνομικό του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 29χρονος ημεδαπός για κλοπή. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα νωρίτερα την ίδια μέρα ο προαναφερόμενος, μαζί με 26χρονο συνεργό του που αναζητείται, διέρρηξαν διαμέρισμα 52χρονου ημεδαπού στο Κιλκίς και αφού εισήλθαν στο εσωτερικό του, αφαίρεσαν χρυσαφικά και χρηματικό ποσό συνολικής αξίας 5.100 ευρώ σύμφωνα με εκτίμηση του παθόντα. 

Έφυγε από τη ζωή ένας μεγάλος αγωνιστής, ο Τριαντάφυλλος

"Απέραντη θλίψη σκόρπισε στο Κιλκίς και σε ολόκληρη την αθλητική οικογένεια του Νομού, η είδηση ότι έφυγε από κοντά μας ο αθλητής του στίβου και αθλητής της ζωής, ο αγαπητός σε όλους Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης, μετά από μάχη με τη χρόνια νεφρική ανεπάρκεια.

"Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΑΡΥΠΙΔΗ Α.Ε.Ε.Ε. (πρώην ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ Α.Ε.Ε.Ε.) ξαναχτυπά"

Υπογράφει το Πανελλαδικό Σωματείο Εργαζομένων στην επιχείρηση "Αρβανιτίδης Α.Ε.Ε.Ε."
Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΑΡΥΠΙΔΗ Α.Ε.Ε.Ε. (πρώην ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ Α.Ε.Ε.Ε.) συνεχίζοντας τις προσπάθειες τρομοκράτησης και φίμωσης των εργαζομένων ξαναχτυπά. Η ωμή παρέμβαση της εργοδοσίας στην λειτουργία του σωματείου, κατά παράβαση του Ν. 1264 έχει στόχο να κερδίσει χρόνο για την υλοποίηση των σχεδιασμών της, θυμίζει άλλες εποχές, δείχνει όμως και τις προθέσεις των εργοδοτών να ξεμπερδεύουν με τα ταξικά σωματεία, που μπαίνουν εμπόδια στα σχέδιά τους, δείχνει τις επιλογές των εργοδοτών για το νέο συνδικαλιστικό νόμο.

Σήμερα στις 3 μ.μ.: Εθνικός Νέου Αγιονερίου - Φ.Σ. Κοζάνη


Bullying - Ενδοσχολική βία - Εκφοβισμός

Υπογράφουν οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς 
Η σχολική βία και ο εκφοβισμός που εκδηλώνεται μεταξύ των μαθητών θεωρείται κοινωνικό πρόβλημα. Ο όρος που χρησιμοποιείται διεθνώς για να περιγράψει το φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού είναι « bullying ». Προέρχεται από το ρήμα « bully » που σημαίνει «πληγώνω ή τρομοκρατώ ή υποχρεώνω κάποιον με τη βία να κάνει κάτι που δεν θέλει».

Κιλκίς: Η έννοια του ΕΧΩ

Παρέμβαση του αναγνώστη της Γνώμης,
Κυριάκου Καραπουρτζίδη
Καθημερινά μας κατακλύζουν πληροφορίες, πως η χώρα μας δεν έχει και πρέπει να πάρει δανεικά.
Ας δούμε λοιπόν τι έχουμε.
Το Σπήλαιο ΚΙΛΚΙΣ υπάρχει όμως

Τίτλοι εφημερίδων, Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

ΑΥΓΗ ·Παιχνίδι με τη φωτιά- Επικίνδυνη δοκιμασία της Ρωσίας και του Πούτιν·Ασφαλιστικό στο ΚΥΣΚΟΙΠ- Σχέδιο χωρίς μειώσεις κύριων συντάξεων·Πορτογαλία- Εντολή και επίσημα για κυβέρνηση της Αριστεράς
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Εφιάλτης δίπλα μας – Τύμπανα πολέμου στο Αιγαίο·Χωρίς Καραμανλή, Μεϊμαράκη, Σαμαρά, η Κ. Ο. της Ν. Δ., χθες!- Προσπάθεια από όλους για να πέσουν οι τόνοι·Αδιέξοδο πάλι για τις συντάξεις