Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Νέα παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για προσλήψεις σε υπ. Υγείας και ΥΠΑ


Λόγω της αδυναμίας απόκρισης του πληροφοριακού συστήματος του ΑΣΕΠ εξαιτίας του ασυνήθιστα μεγάλου αριθμού υποψηφίων, που ταυτόχρονα εισήλθαν στις online υπηρεσίες του, παρατείνεται, εκ νέου, η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής των υποψηφίων ως ακολούθως:

Θεσσαλονίκη: Τιμητικές διακρίσεις και βραβεία σε αποφοίτους Α.Ε.Ι.

Τιμητικές διακρίσεις και βραβεία απένειμε η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), κα. Μαρία Κόλλια, σε φοιτητές των πανεπιστημίων της Μακεδονίας και της Θράκης, οι οποίοι εισήχθησαν σύμφωνα με το άρθρο 35 του Ν. 3794/2009 (Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ατόμων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις) και αποφοίτησαν το 2015. Βραβεύτηκαν απόφοιτοι του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Δηλώσεις Βαγγέλη Αποστόλου μετά τη συνάντηση με αντιπροσωπεία των αγροτών

Με αντιπροσωπεία των Ενωτικών Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων Θεσσαλίας συναντήθηκε σήμερα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου.
Μετά τη συνάντηση ο Υπουργός μιλώντας στους δημοσιογράφους ανέφερε τα εξής:

Ημερίδα στο Κιλκίς: "Η κακοποίηση των γυναικών συνιστά στίγμα για το σύγχρονο πολιτισμό μας"

Εσπερίδα για την κακοποίηση των γυναικών πραγματοποίησε η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας Κιλκίς με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών που έχει καθιερωθεί από το 1981 σε ανάμνηση της φριχτής δολοφονίας των τριών αδελφών Μιραμπάλ και πολιτικών αγωνιστριών από το δικτατορικό καθεστώς Τρουχίλο στη Δομικανή Δημοκρατία.

Κιλκίς: Έπιασαν και τον άλλο ποντικό

Σε συνέχεια της από 25-11-2015 ανάρτησης της Γνώμης σύμφωνα με την οποία συνελήφθη 29χρονος ημεδαπός το πρωί της 24-11-2015 στο Κιλκίς, καθώς νωρίτερα την ίδια μέρα μαζί με 26χρονο συνεργό του, διέρρηξαν διαμέρισμα 52χρονου ημεδαπού στο Κιλκίς και αφαίρεσαν

Εσπερινό Γυμνάσιο Κιλκίς: Η δεύτερη ευκαιρία!

Εσπερινό Γυμνάσιο Κιλκίς: Η δεύτερη ευκαιρία για 8000 ενηλίκους χωρίς απολυτήριο Γυμνασίου στο ν. Κιλκίς

Δήμος Κιλκίς: Σύγκληση Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο.) για την Πολιτική Προστασία

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη συγκλήθηκε τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο (Σ.Τ.Ο.) Πολιτικής Προστασίας.

Ο Στέφανος Ξεκαλάκης του ΠΑΣΟΚ μιλά στο Κιλκίς

Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στις 11 π.μ στη αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί ομιλία του Γραμματέα της Κ.Π.Ε Στέφανου Ξεκαλάκη στα πλαίσια εξωστρεφών δράσεων του ΠΑ.ΣΟ.Κ για την προώθηση θέσεων και προτάσεων του.

Επισκέψεις Γκουντενούδη στην Αθήνα

Με αφορμή τη συμμετοχή του στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ στην Αθήνα, ο Δήμαρχος Παιονίας πραγματοποίησε μια σειρά συναντήσεων που αφορούν τα φλέγοντα ζητήματα του Δήμου Παιονίας.

Κιλκίς: Συνέλαβαν 24χρονο Γεωργιανό για εκκρεμείς εις βάρος του αποφάσεις

Συνελήφθη προχθές (02-12-2015) τα ξημερώματα στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 24χρονος υπήκοος Γεωργίας, διότι εκκρεμούσαν σε βάρος του 2 καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κιλκίς, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 26 μηνών για τα αδικήματα της κλοπής κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, της αποδοχής προϊόντων εγκλήματος και της παράνομης οπλοκατοχής. 

Κιλκίς: Τσάκωσαν δύο άτομα τη στιγμή που έκλεβαν καλώδια

Η συστηματική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Πολυκάστρου, οδήγησε στην εξιχνίαση κλοπής καλωδίων από σιδηροδρομικό σταθμό που δεν λειτουργεί σε περιοχή του Κιλκίς.

Ετοιμασθείτε να υποδεχθείτε το 5ο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κιλκίς

Ετοιμασθείτε να υποδεχθείτε το 5ο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κιλκίς στην πλατεία Ειρήνης. Εμείς σας ετοιμάσαμε φρέσκο και πολύχρωμο πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων !!! Είμαστε συνεπείς στο ραντεβού μας για μια ακόμη φορά.

Επισκέψεις του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς σε σχολεία

Στο πλαίσιο της 3ης Δεκέμβρη, ανακηρυγμένη από τον Ο.Η.Ε. ως Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης πραγματοποίησε επισκέψεις στο 3ο Δημοτικό Σχολείο και στο 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς.

Πρόσκληση παρουσίασης στρατευσίμων γεννημένων το 1998 – κλάσεως 2019

Πρόσκληση παρουσίασης στρατευσίμων γεννημένων το 1998 – κλάσεως 2019. Δείτε ΕΔΩ

Επιμελητήριο Κιλκίς: Έκπτωση 50% στις οφειλόμενες συνδρομές

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Κιλκίς λαμβάνοντας υπόψη “την γενική οικονομική κατάσταση της χώρας” αποφάσισε πρόσφατα τη δραστική έκπτωση κατά 50% των οφειλομένων έως 2014 συνδρομών με την προϋπόθεση της καταβολής έως την 31/12/2015. 

''Μια μαμά κι έναν καιρό...'' - Να σου πω κάτι;

Της Ευγενίας Τσομπανοπούλου
Έχετε προσέξει πόσο εύκολα επαναλαμβάνουν τα παιδάκια μας, αυτά που ακούν από την τηλεόραση; Έχει αρκετό καιρό που μιλάμε κάπως έτσι… Μαμά να σου πω κάτι; Δεν θέλω να διαβάσω, θέλω να παίξω. Να σου πω κάτι; Δεν θέλω να πάω σχολείο, θέλω να κοιμηθώ. 

Kinesis-Gym: Get Fit & Win

Αυτό το χειμώνα ο Αϊ Βασίλης θα έρθει στο Kinesis-Gym!