Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Η "Τόλμη" Κιλκίς στο ανοικτό διεθνές πρωτάθλημα Taekwondo WTF στη Βουλγαρία

Ανοικτό διεθνές πρωτάθλημα Taekwondo WTF διεξήχθη στη Βουλγαρία (Sofia) στις 12-13 Δεκεμβρίου 2015. Οι κατηγορίες που αγωνίστηκαν ήταν senior male-female ( Α/Γ ), junior male-female ( E/N ), cadet male-female ( Π/Κ ), children male-female ( παμπαίδων-πανκορασίδων ).

Χρήστος Χατζησάββας: Οι σκοπιανοί συνεχίζουν να καπηλεύονται την Ιστορία μας



Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα
Ο βουλευτής Κιλκίς, Χρήστος Χατζησάββας τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο του Υπουργείου Πολιτισμού για την επιστροφή πολιτιστικών αγαθών.

Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς: Πετυχημένη η εκδήλωση με τον Σεβ. Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Πολυανής Κιλκισίου και Αγίου Αθανασίου πραγματοποίησε απογευματινή εκδήλωση - ομιλία την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 6:00 μ.μ. με θέμα: «Ελεημοσύνη, Φιλανθρωπία και Αγάπη» και ομιλητή τον Σεβ. Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ.

Χωρίς φιλάθλους του Παναθηναϊκού το παιχνίδι με τον Πανθρακικό

Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού,απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στο Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου της 20-12-2015, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Α.Π.Σ. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE , της αγωνιστικής περιόδου 2015 – 2016, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Εγκαίνια Παιδικής Ζωγραφικής και Δημιουργικής Γραφής της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης των μαθητών των τμημάτων Παιδικής Ζωγραφικής και Δημιουργικής Γραφής της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς.

Θεσσαλονίκη: Η ομάδα κρουστών "άιΝΤΟς" από το Κιλκίς σε εκδήλωση ενάντια στην εξόρυξη χρυσού

Η Επιτροπή Αγώνα Θεσσαλονίκης ενάντια στην εξόρυξη χρυσού σας καλεί στην καθιερωμένη ενημερωτική χριστουγεννιάτικη παρέμβαση στο κέντρο της πόλης.

Ευχές Χριστουγέννων από τον Σϋλλογο Τριτέκνων Πολυκάστρου

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ 
ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ 
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ 
ΜΕ ΤΙΜΗ 
ΚΟΛΙΩΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ

Δώρα θα μοιράσει ο Σύλλογος Τριτέκνων Πολυκάστρου την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015


Εντός του Δεκεμβρίου 2015 θα πληρωθούν οι αγρότες για εκκρεμότητες 2008 έως 2014

Την πληρωμή στους αγρότες των παλαιών εκκρεμοτήτων από το 2008 έως το 2014 ανακοίνωσε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, στο περιθώριο ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ΥπΑΑΤ με αντιπροσωπεία παραγωγών από την Αιτωλοακαρνανία, με τη συμμετοχή των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Βαρεμένου και Μαρίας Τριανταφύλλου και του Αντιπροέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ Γιώργου Αποστολάκη. 

Ευχές από την ΕΠΣ Κιλκίς


Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την εορταστική περίοδο

Η Ελληνική Αστυνομία, ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων, έχει εκπονήσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσεων για την εφαρμογή αυξημένων μέτρων οδικής ασφάλειας, σε όλη την Επικράτεια.

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου κατά την περίοδο των εορτών

Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης της κυκλοφορίας που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει και απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου ως κατωτέρω:

Ενα τετραήμερο που δεν θέλει να θυμάται ο Εθνικός Νέου Αγιονερίου

Ενα τετραήμερο που δεν θα θέλει κανείς να θυμάται πέρασε και να μην ξανάρθει που λέει και ο λόγος για τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου καθώς σε δυο ... εξόδους της (Κυριακή και Τετάρτη) η ομάδα του νομού μας ηττήθηκε. Αυτή τη φορά (χθες Τετάρτη) η ήττα ήρθε στη Χαλάστρα όπου ο τοπικός Καμπανιακός πήρε τη νίκη με σκορ 3 - 1 έναντι του Εθνικού και τον έφτασε στην έβδομη θέση της βαθμολογίας.

Παράταση της προθεσμίας κατάθεσης αιτήσεων στο νόμο Κατσέλη ζητούν οργανώσεις

Πλήθος καταγγελιών δέχονται οι ενώσεις καταναλωτών μέλη της ΠΟΜΕΚ "Η Παρέμβαση" το τελευταίο χρονικό διάστημα από υπερχρεωμένους δανειολήπτες, οι οποίοι προσπαθούν να συλλέξουν τα απαιτούμενα εκ του νόμου απαραίτητα δικαιολογητικά, προκειμένου να υπαχθούν στη διαδικασία για τη ρύθμιση των οφειλών τους ως υπερχρεωμένα φυσικά πρόσωπα (Νόμος Κατσέλη), μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2015

"Προάγοντας την Ψυχική και Συναισθηματική Υγεία στο Σχολείο"

Ολοκληρώθηκαν τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015 και την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015 σε Κιλκίς και Γουμένισσα αντίστοιχα, τα δύο βιωματικά εργαστήρια, διάρκειας 10 ωρών, με θέμα: «Προάγοντας την ψυχική και συναισθηματική υγεία στο σχολείο». 

Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Εσπερινού Γυμνασίου Κιλκίς


Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Παιονίας, την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Καλείστε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 22η Δεκεμβρίου 2015 ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 18.30 μ.μ., για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Σέρρες: "Τώρα κλαιν όλα τ' αλάνια που θα μείνουμε χαρμάνια"

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, οδήγησαν στη σύλληψη 50χρονου ημεδαπού σε περιοχή των Σερρών, που απέκρυπτε στο σπίτι του σημαντική ποσότητα κάνναβης.

"Ευχαριστούμε θερμά για την ανάσχεση του αποχαρακτηρισμού του ν. Κιλκίς από τις παραμεθόριες περιοχές"

Υπογράφει ο
Αχιλλέας Καλεμκερίδης
Πρόεδρος Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Κιλκίς
Εκ μέρους της Εκτελεστικής Γραμματείας του Νομαρχιακού Τμήματος Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Κιλκίς θα ήθελα να ευχαριστήσω αλλά και ταυτοχρόνως να συγχαρώ για την άμεση και δυναμική κινητοποίηση των εργαζόμενων και των φορέων (Bουλευτές, Tοπική αυτοδιοίκηση, Α.Δ.Ε.Δ.Υ, Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν, Ν.Τ. ΣΕΡΡΩΝ, Ν.Τ. ΔΡΑΜΑΣ, Ν.Τ. ΠΕΛΛΑΣ, Σωματεία Εργαζομένων, Μ.Μ.Ε) που είχε ως αποτέλεσμα την ανάσχεση της εξαιρετικά δυσμενούς για τον δημόσιο τομέα ρύθμισης αποχαρακτηρισμού του Ν. Κιλκίς από τις παραμεθόριες περιοχές και όλων των συνακόλουθων ευεργετικών διατάξεων.

Χορήγηση και ανανέωση δελτίων μετακίνησης ΑμεΑ (ΠΑΣΟ)

Σας ενημερώνουμε ότι, μετά από την εγκύκλιο του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας (αρ.πρωτ. Δ24α/Φ.11/Γ.Π οικ. 58156/1009/ 14-12-2015 και με ΑΔΑ:ΨΒ5Κ465Θ1Ω-ΝΨΡ)  Ημερομηνία έναρξης για την ανανέωση, αλλά και για την έκδοση των νέων Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ (ΠΑΣΟ) ορίζεται η 18η Δεκεμβρίου 2015 και ημερομηνία λήξης η 31η Ιανουαρίου 2016.

Πληρωμή και ενστάσεις της δράσης "Βιολογική Κτηνοτροφία" του Νομού Κιλκίς

Ανακοινώνεται ότι έχει προωθηθεί προς εκκαθάριση στον ΟΠΕΚΕΠΕ η κατάσταση πληρωμής των δικαιούχων της Δράσης 1.2 "Βιολογική Κτηνοτροφία" του Νομού Κιλκίς. Οι καταστάσεις περιλαμβάνουν το όνομα 1 δικαιούχου και η συνολική αξία του καταβαλλόμενου ποσού ανέρχεται στα 11.923,30 ευρώ.

Το «Παιχνιδοχωριό» του Ράντσου Κιλκίς στέλνει μήνυμα αγάπης

Κάποιες στιγμές όλοι μας κατανοούμε πως οι κακουχίες της ζωής δοκιμάζουν τις αντοχές μας, την πίστη μας αλλά και τα συναισθήματά μας. Πολύ περισσότερο, όταν αντιλαμβανόμαστε πόσοι συνάνθρωποί μας υποφέρουν, χάνουν πατρίδες, αγαπημένους ανθρώπους και στερούνται βασικά αγαθά επιβίωσης. Ώσπου, αρκεί κάτι πολύ μικρό, μια χειρονομία, μια ζεστή ιδέα που γίνεται πράξη, για να ανοίξει ο κύκλος της αγάπης! 

Χριστίνα Κουρουζίδου: "Ας κοιτάξουμε λίγο τον συνάνθρωπό μας"

Συνέντευξη της προέδρου του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς, κ. Χριστίνας Κουρουζίδου στη Γνώμη. Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015

''Μια μαμά κι έναν καιρό...'' - Ημερήσια εκδρομή

Της Ευγενίας Τσομπανοπούλου
Η μονοήμερη εκδρομούλα προγραμματίζεται από καιρό. Μπορεί και δυο βδομάδες πριν. Οι προορισμοί προτείνονται από τα παιδιά πρωτίστως και δευτερευόντως από μας. Ο δικές τους επιθυμίες καμία σχέση με τις δικές μας. Τα παιδιά θέλουν φασαρία, κόσμο, παιχνίδια. 

"Πραγματικά συγχαρητήρια στην εταιρία Doppler"

Υπογράφει ο δήμαρχος Παιονίας
Χρήστος Γκουντενούδης
"Με μεγάλη μου χαρά ενημερώθηκα για την επιτυχία της εταιρίας DOPPLER, η οποία απέσπασε στα πλαίσια των Βραβείων «Ελληνική Αξία» τον έπαινο Επιχειρηματικής Αριστείας Μεσαίας Επιχείρησης από το Σύνδεσμο Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδος.