Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Kinesis-Gym Kilkis: Les Mills RPM Santa spin marathon

120 λεπτά…
60 χιλιόμετρα…
2500 θερμίδες…
Αντέχεις…;

Έξαλλοι οι «Καραμανλικοί» με τον Θ. Ρουσόπουλο!

«Τέτοιες μέρες, καλά θα έκανε ένας… περαστικός να αποφεύγει να εμπλέκει τον πρώην πρωθυπουργό στα δρώμενα της παράταξης και του τόπου…»
Πολλά στελέχη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κυρίως της «Καραμανλικής πτέρυγας» φέρονται έντονα δυσαρεστημένα με όσα ο κ.Ρουσόπουλος, είπε ή άφησε να εννοηθούν για τις εσωκομματικές εκλογές και την υποστήριξη ενός εκ των τεσσάρων υποψηφίων «στο όνομα του Κ. Καραμανλή»

Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας, ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς

Με Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα, επιστρέφονται από (19-12-2015) οι άδειες οδήγησης, καθώς και οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων), προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στην μετακίνησή την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

«Ξεπέρασε τις προσδοκίες μας η εκπαιδευτική κινητικότητα της Επιμορφωτικής στην Αυστρία», λένε γεωπόνοι του νομού Κιλκίς

Το ΚΕΚ- Κέντρο Δια Βίου Μάθησης2 ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ υλοποίησε την κινητικότητα εκπαίδευσης στην Αυστρία, για τις ανάγκες του σχεδίου με τίτλο «Οικολογική ανάπτυξη και διαχείριση του αγρο-διατροφικού τομέα». Η κινητικότητα υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ μετά την έγκριση και επιχορήγηση του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ).

Συνεδριάζουν στην Θεσσαλονίκη οι Πρατηριούχοι

Στα γραφεία της ΕΝΒΕΘ (Ένωση Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης) Δαναϊδών 7, Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί η τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΠΕΚ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων) την Κυριακή (20 Δεκεμβρίου 09:00). Στην συνεδρίαση προσκλήθηκαν τα μέλη των Διοικήσεων των όμορων νομών, αφού τα θέματα της συνεδρίασης είναι ιδιαίτερα σημαντικά.
(photo o Πρόεδρος της ΕΝΒΕΘ κ.Σπύρος Μελίδης)
Τα Θέματα της Ημερησίας Διάταξης έχουν ως εξής:

Ξεκινούν οι εργασίες ανακαίνισης του κτιρίου που στεγάζει το Κέντρο Διημέρευσης στο Κιλκίς

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης με χαρά ανακοινώνει την έναρξη των εργασιών ανακαίνισης του κτιρίου που στεγάζει το Κέντρο Διημέρευσης.

Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι από την αστυνομία την περίοδο των εορτών

Οι Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας εντατικοποιούν τις δράσεις τους με την κλιμάκωση των προγραμμάτων ασφάλειας και αστυνόμευσης, σε όλη τη χώρα, ώστε να ανταποκριθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις αυξημένες απαιτήσεις της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων.

Ευχές από τον δήμο Παιονίας


Kinesis Kilkis: Christmas Special Offer!

Special Christmas Offer!!!
Το δώρο μας για τις γιορτές των Χριστουγέννων ....
- Χρήση παροχής γυμναστηρίου και ομαδικών προγραμμάτων άθλησης με προνομιακές τιμές!
ννιάμηνη συνδρομή 149,0€
- Με ανανέωση ή εγγραφή από Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου έως και Σάββατο 9  Ιανουαρίου έχετε δικαιωμα συμμετοχής στην κλήρωση για δώρα  αξίας 3000,0€
- Η κλήρωση θα γίνει το Σάββατο 9 Ιανουαρίου στις 19:00 στην εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας - φιλαθρωπικού γκαλά.
- Δυνατότητα πληρωμής και με πιστωτική κάρτα σε άτοκες δόσεις.
Καλές γιορτές σε όλους...

Στην Αθλητική Συνάντηση στους Αμπελόκηπους με πολλές συμμετοχές κι επιτυχίες ο Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς

Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία στο κλειστό γυμναστήριο των Αμπελοκήπων στην Θεσσαλονίκη, η Αθλητική Συνάντηση για κατηγορίες Bambini (γεννημένοι το 2009-2011) έως και Παμπάιδων/Παγκορασίδων Α (2000-2001). Συμετείχαν 17 σωμάτια και ανάμεσά τους και ο Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς ύστερα από σχετική πρόσκληση των διοργανωτών.

Ζήτημα χρόνου οι νέες... high tech ταυτότητες!

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας είπε ότι υπολογίζει το κόστος σε περίπου 10 ευρώ για κάθε πολίτη.