Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Ευχές από το 5ο δημοτικό σχολείο Κιλκίς (Video)


Ευχές από το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς


Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς στο Χριστουγεννιάτικο χωριό του Δήμου Κιλκίς

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς σε συνεργασία με το Δήμο Κιλκίς, συμμετείχε για 5η συνεχή χρονιά στο Χριστουγεννιάτικο χωριό του Δήμου Κιλκίς, το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015 και την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015.
Οι φίλοι του Λ.Ε.Κ. επισκέφθηκαν το σπιτάκι του Bazaar όπου και βρισκόταν το Λ.Ε.Κ. απολαμβάνοντας συγχρόνως χριστουγεννιάτικες μελωδίες και διάφορες εκδηλώσεις που είχε φροντίσει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Κιλκίς.

Ακόμη τρεις περιπτώσεις αυτοκτονιών απέτρεψε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας απετράπησαν μέσω της καινοτόμου online διαδικασίας «CYBER ALERT», άλλες τρεις (3) περιπτώσεις αυτοκτονιών, που εκδηλώθηκαν μέσω Διαδικτύου.

13,499 εκατομμυρίων ευρώ σε επιχειρήσεις της Μακεδονίας και της Θράκης

Το χρηματικό ποσό των 13,499 εκατομμυρίων ευρώ θα μοιραστεί τις επόμενες ημέρες σε επιχειρήσεις της Μακεδονίας και της Θράκης, οι οποίες υπάγονται στον Επενδυτικό Νόμο 3908/2011 (Ενίσχυση Ιδιωτικών Επενδύσεων για την Οικονομική Ανάπτυξη, την Επιχειρηματικότητα και την Περιφερειακή Συνοχή).

Ευχές από την ΓΝΩΜΗ ΚΙΛΚΙΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ



Υγεία,
ειρήνη,
αγάπη,
ευτυχία.
Ας γίνουν
οι ευχές σας…
πραγματικότητα


Ποιμαντορική εγκύκλιος Χριστουγέννων 2015

Προς τούς Εὐλαβεστάτους ἱερεῖς καί Εὐσεβεῖς Χριστιανούς τῆς καθ’ ἠμᾶς Ἱερᾶς Μητροπόλεως
Ὁ Μητροπολίτης σας
Ὁ Πολυανής καί Κιλκισίου Ἐμμανουήλ

Ἀγαπητοί μου ἀδελφοί, τέκνα ἐν Κυρίω ἀγαπητά,
«Ὅτι παιδίον ἐγενήθη ἡμῖν, Υἱὸς καὶ ἐδόθη ἡμῖν»
(Προφ. Ησαϊας κεφ. 9 στιχ. 6)

Μυστήριον ξένον, ὁρῶ καί παράδοξον! Μέ αὐτόν τόν ὕμνο, ἀπό τίς καταβασίες τῶν Χριστουγέννων, μᾶς μεταφέρεται ὅλη ἡ μυσταγωγία καί τό μεγαλεῖο αὐτῶν τῶν ἡμερῶν, διότι ὄντως εἶναι ξένο καί παράδοξο, πῶς ὁ Θεός κατῆλθε εἰς τόν κόσμον καί ἐγεννήθη ὑπό τῆς Παρθένου μητρός του, διά τήν σωτηρία τοῦ γένους τῶν ἀνθρώπων. Καί ἐμεῖς ὅλοι στεκόμαστε μέ δέος ἱερό καί θαυμασμό μπροστά στό μεγαλεῖο της ταπεινῆς φάτνης, ἡ ὁποία μέσα στήν ἁπλότητα καί στήν ταπεινή εἰκόνα της, κρύβει τό ὕψιστο μεγαλεῖο του Θεοῦ γιά τόν ἄνθρωπο.

Στόλισαν το δέντρο του Μουσείου Κιλκίς (Video)



Πολιτιστική – εκπαιδευτική εκδήλωση της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς «Στολίζουμε το δέντρο του Μουσείου», στο Αρχαιολογικό Μουσείο της πόλης, την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου και ώρα 10.00 π.μ.

Το νέο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ ν. Κιλκίς

Μετά από την συνεδρίαση της 22ης Δεκεμβρίου 2015 το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Ν. Κιλκίς συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Εύζωνοι: Τσάκωσαν 51χρονο Αλβανό για καταδικαστική απόφαση εις βάρος του

Συνελήφθη χθες (21-12-2015) το απόγευμα στον συνοριακό σταθμό Ευζώνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευζώνων, 51χρονος υπήκοος Αλβανίας, καθώς σε διαβατηριακό έλεγχο κατά τη στιγμή εισόδου στην χώρα, προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμεί το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου στην χώρα. 

Δοϊράνη: Μετέφεραν 1706 πακέτα λαθραίων τσιγάρων

Συνελήφθησαν χθες (21-12-2015) τα ξημερώματα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Δοϊράνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, δύο 33χρονοι και ένας 48χρονος, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε όχημα που επέβαιναν, διαπιστώθηκε να μεταφέρουν συνολικά 1706 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και 42 συσκευασίες με λαθραίο καπνό, τα οποία και κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δροσάτου.

Α.Σ. Αίας Κιλκίς: Βόλεϊ στην Προεθνική και Μίνι Βόλεϊ στον Ατέρμονα.

Τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε στην Αλεξάνδρεια η προπόνηση της Προεθνικής ομάδας των Παγκορασίδων της ΕΣΠΕΜ . Στην προπόνηση συμμετείχαν όλες οι αθλήτριες που κάλεσε η ΕΣΠΕΜ, μεταξύ των οποίων και οι τρεις αθλήτριες της Κιλκισιώτικης ομάδας του ΑΙΑΝΤΑ, Καντίδου Δέσποινας, Κώστογλου Σταυρούλας και Κώστογλου Σοφίας .Οι τρεις νεαρές αθλήτριες αγωνίζονται με τα χρώματα του ΑΙΑΝΤΑ στην ομάδα των Παγκορασίδων. 

Βέροια: Αντρόγυνο διακινούσε ηρωίνη

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, οδήγησαν στη σύλληψη ενός ανδρόγυνου και ενός ακόμη άντρα, για διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης.

Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

Εγκρίθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2015 το νέο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020 με την απόφαση C(2015)917 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής μετά από την ολοκλήρωση εντατικών και χρονοβόρων διαπραγματεύσεων.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή των κατηχητικών του μητροπολιτικού ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς

Πραγματοποιήθηκε, με τη χάρη του Θεού, το Σάββατο 19/12 το απόγευμα η χριστουγεννιάτικη γιορτή των κατηχητικών του μητροπολιτικού ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς.

Το 9ο δημοτικό σχολείο Κιλκίς, για την Παγκόσμια Ημέρα των ΑΜΕΑ

Δελτίο τύπου 9ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι σήμερα περισσότερο ίσως από ποτέ άλλοτε, η αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού των λεγόμενων ευ-παθών κοινωνικά ομάδων προβάλλει ως άμεση προτεραιότητα.

Επίδειξη Τζούντο των ακαδημιών του Α.Σ. Αίας Κιλκίς

Στο κλειστό γυμναστήριο του Ατέρμωνa στον Άγιο Παντελεήμονα Κιλκίς πραγματοποιήθηκε η επίδειξη Τζούντο των ακαδημιών του Α.Σ. Άιας Κιλκίς και των ακαδημιών του Ατέρμωνα από τα τμήματα νεοσσών, παιδικό αγωνιστικό και ενηλίκων την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015.

Ευχές από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας


Χρόνια πολλά, καλή χρονιά, υγεία και ευτυχία για κάθε μέρα του χρόνου

Χαρούμενα παιδιά, μουσικές και χρώματα στους δρόμους, χειραψίες και ευχές. Πόσο πόνο να σκεπάσουν, ποιον να πείσουν για την αλλαγή, πώς να κρύψουν την αγωνία και το γιατί!

Ευχές από την Επιμορφωτική Κιλκίς


Top Story το Κιλκίς στο Discovergreece.com


Η δημιουργικότητα της φύσης και του ανθρώπου συναντιούνται στη μακεδονική γη της Παιονίας 
Κατάφυτα δάση, λίμνες και ποτάμια, γραφικοί οικισμοί και άνθρωποι που τιμούν τις παραδόσεις του τόπου τους. Αυτός είναι ο νομός του Κιλκίς. Ένας τόπος γεμάτος εμπειρίες, έτοιμος να προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις σε όσους τον γνωρίσουν από κοντά.