Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Τα έργα θα ξυπνήσουν!


Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. Κιλκίς
Από ενημέρωση που έχω, μέχρι το τέλος της εβδομάδος θα ανακοινωθεί το ξεκίνημα τών μεγάλων έργων στήν Μακεδονία που σταμάτησαν, που κοιμήθηκαν, για αρκετό καιρό, όπως το μετρό στην Θεσσαλονίκη. Θά έχω ενημέρωση για τό θέμα τών Τ.Ε.Ι. Κιλκίς μέχρι τέλος Ιανουαρίου όπου φαίνεται να υπάρχει κάτι θετικό για τήν λύση του. 

16χρονη ήθελε να αυτοκτονήσει

Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος απετράπη περίπτωση αυτοκτονίας, που εκδηλώθηκε από 16χρονη μέσω διαδικτύου και συγκεκριμένα, μέσω γνωστού ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης.

Λαικοποντιακή βραδιά στο Nirvana Cafe BAR Ευκαρπία-Κιλκίς

Στο Nirvana Cafe BAR Ευκαρπία-Κιλκίς αποχαιρετούμε τον παλιό τον χρόνο νωρίτερα από όλους. Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου μετά τις 10 το βράδυ ξεφαντώνουμε σε Λαικο-Ποντιακους ρυθμούς. Δεν χάνετε λέμε.....!

Διαδικασία ενστάσεων για αναθεώρηση προσωρινών δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης

Ενημερώνουμε τους δικαιούχους άμεσων ενισχύσεων ότι έπειτα από την έκδοση προσωρινών δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, έχει ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής αιτημάτων αναθεώρησης της ατομικής πράξης προσδιορισμού των προσωρινών δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης 2015.

Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς: Χριστουγεννιάτικα χαμόγελα 2015

Δελτίο τύπου Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς
Η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς για 6η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει τα Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα, με σκοπό να μοιράσει αγάπη στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη από τη βοήθεια των συμπολιτών τους. Έτσι την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου θα βρισκόμαστε επί της 25ης Μαρτίου, στον πεζόδρομο της πόλης για να συλλέξουμε ρούχα, τρόφιμα μακράς διάρκειας, παιχνίδια και σχολικά είδη με σκοπό να ενισχύσουμε συλλόγους και φορείς της πόλης μας.

Κώδικας Καταναλωτικής Δεοντολογίας: Ένα κείμενο αρχών και κανόνων με στόχο την ενημέρωση των καταναλωτών για την λειτουργία της αγοράς

Γράφει ο Γιάννης Κουτρουμπής
Πρόσφατα κατατέθηκε στο Εθνικό Συμβούλιο Καταναλωτή και Αγοράς μία πρόταση για κατάρτιση ενός Κώδικας Καταναλωτικής Δεοντολογίας, η οποία τέθηκε σε διαβούλευση μέχρι τις 20 Ιανουαρίου 2016 ανάμεσα στους φορείς μέλη του Συμβουλίου. Υπενθυμίζεται πως οι φορείς αυτοί είναι ενώσεις καταναλωτών και προμηθευτών, αλλά και διαφόρων υπηρεσιών και εταιρειών του δημόσιου τομέα.

Χριστουγεννιάτικο κουκλοθέατρο στον Βαπτιστή Κιλκίς


''Μια μαμά κι έναν καιρό...'' - Σχολική γιορτή

Της Ευγενίας Τσομπανοπούλου
Η στολή πλένεται στο χέρι. Προσεκτικά και με φροντίδα. Σιδερώνεται με ατμό ξανά και ξανά, μέχρι να φύγουν και οι τελευταίες ανεπαίσθητες ζάρες. Κρεμιέται ολοκαίνουργια αγγίζοντας την τελειότητα. Γίνεται μια τελευταία πρόβα, το βράδυ. Κρατάς στα χέρια σου το ταλαιπωρημένο χαρτί με το ποίημα. 

Σεργιάνι στ' ανοιχτά

Της Σοφίας Μαρωνίδη
Σεργιάνι να με πας στ'ανοιχτά...
να βουτήξω στο κόκκινο και κολυμπώντας να φτάσω το γαλάζιο..
Ύστερα απ' το κατάρτι σου, αέρας να πιαστώ..
να ξεδιπλώσω στα πανιά, όλες τις αναμνήσεις...