Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Εξετάσεις προαγωγής ζωνών των αθλητών του athlos fightclub kilkis

Σας ενημερώνουμε ότι στις 31 Ιανουαρίου 2016 ημέρα Κυριακή και ώρα 18.00, θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εξετάσεις προαγωγής ζωνών των αθλητών του athlos-fightclub-kilkis στο συνεδριακό της Μητρόπολης Κιλκίς.

Ζητούν μέτρα ελέγχου μεταναστών για ασθένειες που μεταδίδονται από κουνούπια!

Σε επιστολή του προς τους αρμόδιους Υπουργούς Υγείας και Αγροτικής Ανάπτυξης Τροφίμων, καθώς και σε φορείς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Αυτοδιοίκησης, ο Πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ Λάζαρος Κυρίζογλου Δήμαρχος, Αμπελοκήπων-Μενεμένης, επισημαίνει τον κίνδυνο που ελλοχεύει για την δημόσια υγεία, λόγω της ύπαρξής εστιών πολλαπλασιασμού κουνουπιών σε συνάρτηση με την έξαρση του μεταναστευτικού ζητήματος. 

Αντιδρούν οι δικηγόροι για το ασφαλιστικό

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΣΑ κατά την σημερινή έκτακτη συνεδρίασή του αναφορικά με το προσχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό, το οποίο κοινοποίησε η Κυβέρνηση, ομόφωνα καταλήγει ότι :

Αυτή είναι η σπείρα των Γεωργιανών που «ρήμαξε» την Αττική (φωτογραφίες)

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δώδεκα (12) αλλοδαπών, υπηκόων Γεωργίας, μελών εγκληματικής ομάδας, που εξαρθρώθηκε την 11-12-2015 από το Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου και την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής. 

Τα τραγελαφικά της επιλογής των νέων Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
1. Παράλογος τρόπος αποτίμησης των προσόντων.
Συρρίκνωση και άδικη αποτίμηση των Επιστημονικών προσόντων.
Για παράδειγμα.

Κιλκίς: Εκλογές για Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, την Παρασκευή

Γράφει ο Γιώργος Ξενέλης
Αν. Αιρετός του ΑΠΥΣΔΕ, Εκπρόσωπος των ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ (ΣΥΝΕΚ)
Την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου θα διεξαχθούν οι εκλογές για Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στις οποίες μπορούν να μετάσχουν όλοι οι διευθυντές και υποδιευθυντές των σχολείων.

Μαλκίδης: Δύο νέα βιβλία για τη Γενοκτονία, στην ελληνική και τη ρωσική γλώσσα

Δύο νέα βιβλία του Θεοφάνη Μαλκίδη, για τη Γενοκτονία, κυκλοφόρησαν στην ελληνική και τη ρωσική γλώσσα. Τα βιβλία που εκδόθηκαν από τον Εύξεινο Λόγο - Επιτροπή για τη Διεθνοποίηση και την Αναγνώριση της Γενοκτονίας, αποτελούν συμβολή στο ζήτημα ανάδειξης της Γενοκτονίας των Ελλήνων, στο διεθνές προσκήνιο.

Δήλωση Πλακιωτάκη για τον θάνατο της Άννας Συνοδινού

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, για την απώλεια της Άννας Συνοδινού, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για την απώλεια της Άννας Συνοδινού. Της Ελληνίδας που τίμησε τον Πολιτισμό, αγωνίστηκε για τη Δημοκρατία, υπηρέτησε την Παράταξή μας και πρόσφερε πολλά στην Ελληνική κοινωνία.

Κοπή βασιλόπιτας και βράβευση παιδιών εκπαιδευτικών

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή πίτας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο ξενοδοχείο Kristonia την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016.

Δεκαήμερο προσφορών στο kinesis-gym Kilkis

16 συνεδρίες Vacu Fit Thermal Elegance Pro + ένα μήνα συνδρομή γυμναστήριο ΜΟΝΟ 150,0€!!!
Ο καλύτερος μη χειρουργικός τρόπος καταπολεμήσεις του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας....

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, ευχαριστεί την 71η Α/Μ Ταξιαρχία

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, ευχαριστεί τον Διοικητή της 71ης Α/Μ Ταξιαρχίας, κ. Δεμέστιχα, τους αξιωματικούς και τους οπλίτες, για την προσφορά εκπαιδευτικού υλικού, αξίας 200 ευρώ, στο Τμήμα Ένταξης του Νηπιαγωγείου Νέας Σάντας.

Ένα μεγάλο από καρδιάς Ευχαριστώ από τον Σύλλογο Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς

Το Δ. Σ. του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά όλους τους ανώνυμους κι επώνυμους, που στήριξαν με κάθε τρόπο το έργο μας, που είναι τόσο επιτακτικό στις δύσκολες μέρες που περνά η πατρίδα μας, ενισχύοντας υλικά την προσπάθειά μας, ώστε τις ημέρες των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς μπορέσαμε να κάνουμε αξιοπρεπή πακέτα για τις άπορες οικογένειες και είδη δώρων στα άρρωστα παιδιά που έχει αγκαλιάσει ο Σύλλογος μας.

44χρονος ανέβασε ροζ βίντεο με την πρώην του στο Internet

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος 44χρονου ημεδαπού, για παράβαση της νομοθεσίας «Περί Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα», εξύβριση και απειλές κατ’ εξακολούθηση.