Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Το προφίλ του νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας

Του Θοδωρή Λαπαναΐτη
Την έκπληξη έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κόντρα σε όλα τα προγνωστικά και σήμερα γίνεται ο 10ος πρόεδρος στην ιστορία της ΝΔ. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρά το γεγονός ότι προέρχεται από οικογένεια με βαρύ πολιτικό όνομα κατάφερε να οικειοποιηθεί το αίτημα για ανανέωση της ΝΔ μετά τις αλλεπάλληλες εκλογικές ήττες της παράταξης τον τελευταίο χρόνο, κάνοντας την πλήρη ανατροπή στην προεκλογική κούρσα της διαδοχής στη γαλάζια παράταξη.

Εγώ πότε θα βγω στη σύνταξη;

Της Μέμας Τεμεκενίδου
Το αγαπημένο μου θέμα την Κυριακή όπως έχετε καταλάβει, είναι ο κ. Αυτιάς κι ο τρόπος που «δημοσιογραφεί»! Μεγάλο σχολείο για όλους! Τα σημερινά news είναι μεταξύ άλλων και με την επισήμανση ότι περιδιάβαινα τα κανάλια:

Οι "Έλλενοι" Μαυρονερίου Κιλκίς χορεύουν στις 13 Φεβρουαρίου 2016


Η τύχη γύρισε για ακόμη μια φορά την πλάτη στους Ατρόμητους

Όσοι βρέθηκαν στο κλειστό τού Καμπάνη και παρακολούθησαν την αναμέτρηση ανάμεσα στους Ατρόμητους και τον Κολινδρό έγιναν μάρτυρες ενός απίστευτου bizzer butter τρίποντου από την αντίπαλη ομάδα που όμοιο του δεν υπήρχε στα χρονικά της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Α.Σ. Αίας Κιλκίς Βόλεϊ: Και οι ήττες μέσα στο παιχνίδι είναι

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Έναν ακόμα αγώνα Βόλεϊ έδωσαν οι γυναίκες μας στο Κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016 απέναντι στην άλλη ομάδα της πόλης μας, τον Άτλαντα, όπου και χάσαμε 3-0. (Τα σετ:20-25, 23-25, 16-25). Το παιχνίδι στο μεγαλύτερο μέρος του ήταν ισοδύναμο αλλά τα πολλά μικρά λάθη μας στοίχισαν και τον αγώνα. Μπράβο στα κορίτσια μας για την καλή τους προσπάθεια, την επόμενη φορά θα παλέψουμε για καλύτερο αποτέλεσμα!!

Ο πολιτιστικός σύλλογος Δροσάτου κόβει την βασιλόπιτά του

Ο πολιτιστικός σύλλογος Δροσάτου σας προσκαλεί στην κοπή της βασιλόπιτας το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016 στις 16:30, στο κτίριο του συλόγου. Θα προηγηθεί ομιλία απο την διατροφολόγο και ιδιοκτήτρια του Πρότυπου Κέντρου Διαιτολογίας και Υγιεινής Διατροφής Ασημένια Καναρίδου με θέμα:

Πολύκαστρο: Τσάκωσαν 42χρονο για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Συνελήφθη χθες (9-1-2016) το βράδυ στην Εθνική Οδό Αθηνών – Ευζώνων, στο ύψος του Πολυκάστρου Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Παιονίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 42χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε με το όχημα του να μεταφέρει προς το εσωτερικό της χώρας έναντι χρηματικής αμοιβής, 2 υπηκόους Αλβανίας, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στην χώρα και ήταν καταχωρημένοι στον κατάλογο ανεπιθύμητων αλλοδαπών.

Τραγικός ο απολογισμός των τροχαίων ατυχημάτων στην περίοδο των γιορτών

Κατά την διάρκεια της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων καταγράφηκαν σε όλη την επικράτεια εννέα (9) λιγότερα θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα και δώδεκα (12) λιγότεροι θανάσιμα τραυματισθέντες, σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.
Ειδικότερα τα τροχαία ατυχήματα και οι παθόντες είναι οι ακόλουθοι:


Ο σύλλογος Κρητών Ν. Κιλκίς "Το Αρκάδι", κόβει τη Βασιλόπιτά του