Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Προσοχή! Απατεώνες προσφέρουν... οικονομικά ασφάλιστρα αυτοκινήτου –«μαϊμού»

Ανακοίνωση Αστυνομικών της Γειτονιάς Κιλκίς
Για μία νέα απάτη με θύματα οδηγούς αυτοκινήτων προειδοποιεί η Αστυνομία. Κυκλώματα επιτήδειων εξαπατούν πολίτες προσφέροντας δήθεν οικονομικά ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτων. 

Επιστημονικοί φορείς ν. Κιλκίς: "Να τοποθετηθούν δημόσια οι βουλευτές του Κιλκίς για το ασφαλιστικό"

Κοινό δελτίο τύπου επιστημονικών φορέων ν. Κιλκίς
Οι Πρόεδροι, του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς Ευρώπη Αρτόγλου, του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς Βλαδίμηρος Παναγιωτίδης, του Οδοντιατρικού Συλλόγου Κιλκίς Χαράλαμπος Ιακωβίδης, του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς Δημήτριος Αγαθόπουλος, της Νομαρχιακής Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Ανέστης Πογέλης, του Συλλόγου Μηχανικών & Υπομηχανικών Κιλκίς Γεώργιος Μωυσίδης, συνεδρίασαν εκτάκτως στις 17 Ιανουαρίου 2016 με αντικείμενο συζήτησης το προσχέδιο της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό που δόθηκε προσφάτως στη δημοσιότητα.

4 χρόνια τώρα η ίδια κοροϊδία είτε με Αρβανιτίδη είτε με Καρυπίδη

Υπογράφει το Πανελλαδικό Σωματείο Εργαζομένων στην Επιχείρηση "Αρβανιτίδης Α.Ε.Ε.Ε."
Η εργοδοσία για ακόμη μια φορά μας εμπαίζει. Εδώ και 4 χρόνια τώρα η ίδια κοροϊδία είτε με Αρβανιτίδη είτε με Καρυπίδη. Η καθυστέρηση των δεδουλευμένων (τρεις μήνες και το επίδομα αδείας), το κλείσιμο καταστημάτων και η μετάθεση των εργαζομένων σε άλλα, άδεια καταστήματα από εμπορεύματα, η τρομοκρατία αλλά και το αβέβαιο μέλλον της επιχείρησης έχουν δημιουργήσει μια άσχημη κατάσταση. 

Υποχρεωτική η ετήσια δήλωση όλων των δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς (σκύλοι – γάτες) στο Μητρώο του Δήμου Κιλκίς

Να απευθύνονται στο μητρώο δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς του Δήμου Κιλκίς καλεί τους ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς (σκύλων, γατών) η Αντιδημαρχία Ανάπτυξης για την ετήσια καταχώριση του βιβλιαρίου υγείας του ζώου ή των ζώων τους.

Χατζηδάκης και Γεωργιάδης αντιπρόεδροι του Κόμματος Ν.Δ. με απόφαση Κυριάκου

Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ορίζονται αντιπρόεδροι του Κόμματος ο Βουλευτής Β’ Αθηνών κ. Κωστής Χατζηδάκης, με αρμοδιότητα τη σύνταξη του κυβερνητικού προγράμματος και ο Βουλευτής Β’ Αθηνών κ. Άδωνις Γεωργιάδης, με αρμοδιότητα το συντονισμό του κοινοβουλευτικού έργου.

Ετήσιος χορός του Κυνηγετικού Συλλόγου Κιλκίς

Εναρκτήρια εκδήλωση του έργου «microSTARS» στο Επιμελητήριο Κιλκίς

Τη δυνατότητα να λάβουν υπηρεσίες επιχειρηματικής ανάπτυξης και μικροχρηματοδότηση για την ίδρυση και ανάπτυξη startups έχουν άνεργοι και πολύ μικρές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους Νομούς Θεσσαλονίκης και Κιλκίς, στο πλαίσιο του έργου «Επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό της διασυνοριακής περιοχής» με ακρωνύμιο «microSTARS» του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας IPA «Ελλάδα – Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας 2007-2013».

Σε φιλανθρωπικό τουρνουά του ΠΑΟΚ, ο Αλέξανδρος Κιλκίς

Το βροντερό παρόν ανθρωπιάς φώναξαν οι εκατοντάδες μικροί ποδοσφαιριστές στο Τουρνουά ανθρωπιάς, που διοργάνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και συμμετείχαν σ' αυτό οι Ακαδημίες του Δικτύου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Α.Σ. Αίας Κιλκίς: Νίκη στην Κατερίνη, ήττα στη Σκύδρα

Δυο αγώνες Βόλεϊ εκτός έδρας έδωσε ο ΑΙΑΝΤΑΣ την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016.  Το πρωί ταξίδεψε στην όμορφη Κατερίνη όπου η ομάδα των Παγκορασίδων αγωνίστηκε απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του Αρχέλαου και πέτυχε νίκη 3-0 (Τα σετ: 25-22, 25-15, 25-21). 

Σιδηρόκαστρο: 48χρονος παρασύρθηκε από ορμητικά νερά και πνίγηκε

Χθες (17-01-2016) το πρωί στο Σιδηρόκαστρο Σερρών, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 48χρονος ημεδαπός, παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά, λόγω υπερχείλισης, του ποταμού Κρουσοβίτη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Που χρειάζονται αλυσίδες στους δρόμους της Κεντρικής Μακεδονίας (18-1-2015, 2.00 μ.μ.)

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Κοπή βασιλόπιτας στο Κ.Α.Π.Η. Δήμου Κιλκίς

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Κέντρου Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.) του Δήμου Κιλκίς που διοργάνωσε η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση (Κ.Δ.Ε.Κ.) την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου.

"Μετατρέπουν τους αγρότες σε κολίγους στην ίδια τους τη γη"

Γράφει ο Νότης Μαριάς,
Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος Αντιμνημονιακοί Πολίτες, Καθηγητής Θεσμών Ε.Ε. στο Πανεπιστήμιο Κρήτης
Η άνευ προηγουμένου αύξηση της φορολογίας των αγροτών, η ολική ανατροπή στις ασφαλιστικές τους εισφορές, το ληστρικό κουτσούρεμα των κοινοτικών επιδοτήσεων, η άγρια φορολόγηση της αγροτικής γης και οι κατασχέσεις από τις Τράπεζες και την Εφορία, που δρομολόγησε η υπογραφή του τρίτου μνημονίου, έχουν έναν και μοναδικό στόχο: να καταστήσουν τους περήφανους αγρότες, κολίγους στην ίδια τους τη γη.

Που χρειάζονται αλυσίδες στους δρόμους της Κεντρικής Μακεδονίας

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Λευκή ισοπαλία Εθνικού Νέου Αγιονερίου και Δόξας Δράμας

Ενα σκορ (0-0) που δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα είχαμε το κρύο απόγευμα της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς στην αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής του β΄ γύρου (19ης συνολικώς) του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας (1ος όμιλος) μεταξύ των ομάδων Εθνικού Ν. Αγιονερίου - Δόξας Δράμας.