Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Επί το έργον ο νέος προπονητής του Εθνικού Νέου Αγιονερίου, Παναγιώτης Διλμπέρης

Ο νέος προπονητής του Εθνικού Νέου Αγιονερίου Παναγιώτης Διλμπέρης, έκανε σήμερα το απόγευμα την πρώτη του προπόνηση και γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και ήδη καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει του αγώνα της προσεχούς Κυριακής του Εθνικού με τον Εβρο Σουφλίου εκτός έδρας.

ΑΤΛΑΣ Κιλκίς: Κατέθεσε τα όπλα και έχασε από τον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας

Γράφει η Μαρία Σιότσου 
Έφορος Ομάδας
Μέσα στην έδρα του έχασε αυτήν την φορά ο ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ γυναικών από την φιλοξενούμενη ομάδα του ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ, όπου μετά από ένα σκληρό παιχνίδι των 2 πρώτων σετ κατέθεσε τα όπλα και με πεσμένη πλέον ψυχολογία τελείωσε ο αγώνας 3-1 υπέρ της ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ. 

Nέος προπονητής του Εθνικού Νέου Αγιονερίου o Παναγιώτης Διλμπέρης

O Παναγιώτης Διλμπέρης είναι ο νέος προπονητής του Εθνικού Νέου Αγιονερίου. Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η συμφωνία και οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια για συνεργασία προοπτικής και για την επόμενη χρονιά.

Μπλόκο αγροτών στο Κιλκίς - 19 Ιανουαρίου 2016 - Video



"Γι’ αυτόν η γυναίκα δεν είναι σύντροφος, αλλά ιδιοκτησία"

Δελτίο τύπου Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων
Συγκλονίζεται τις τελευταίες ημέρες η ελληνική κοινωνία από τις δυο δολοφονίες γυναικών-θυμάτων συζυγικής βίας, ενώ διεθνώς, στο 40% των δολοφονιών γυναικών, δράστης είναι ο σύζυγος/σύντροφος, ποσοστό που αναδεικνύει την έσχατη μορφή βίας κατά των γυναικών. 

Συγχαρητήρια στην μαθήτρια του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς Τσαβδαρίδου Χαρά

Ο Αναπληρωτής Δ/ντής της Δ.Δ.Ε.Ν.Κιλκίς συγχαίρει τη μαθήτρια του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς Τσαβδαρίδου Χαρά, στην οποία απονεμήθηκε το βραβείο «εξαιρετικής δημιουργίας» του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Διάσωσης Σχολικού Υλικού(ΕΚΕΔΙΣΥ) στα πλαίσια μαθητικού διαγωνισμού με τίτλο «Η ιστορία του σχολείου μου».

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την Πιστοποίηση ΟΣΔΕ για τα έτη 2016- 2020

Σας ενημερώνουμε ότι την 14.01.2016 ανακοινώθηκε η με αρ. πρωτ. 6621 (A.Δ.A. 7ΑΚΗ46ΨΧΞΧ-ΤΝΩ) Συμπληρωματική Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την Πιστοποίηση – Αναγνώριση Φορέων Βαθμού Α΄ στα πλαίσια του ΟΣΔΕ για τα έτη 2016-2020.

Πυρκαγιά στο κέντρο της Γουμένισσας

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016 στις 11:55 σε διώροφη κατοικία στο κέντρο της πόλης Γουμένισσας του Δήμου Παιονίας και συγκεκριμένα στην κεραμοσκεπή διώροφης διπλοκατοικίας, ιδιοκτησίας του κ. Μ.Δ.

Συμμετοχή Γκουντενούδη στις εργασίες ειδικού θεματικού συνεδρίου της ΚΕΔΕ

Το διήμερο 15 και 16 Ιανουαρίου, ο Δήμαρχος Παιονίας, κος Γκουντενούδης συμμετείχε στις εργασίες του ειδικού θεματικού συνεδρίου της ΚΕΔΕ με τίτλο «Αστικά Στερεά Απόβλητα Μοντέλα Διαχείρισης και ο Ρόλος των Ο.Τ.Α.», που πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη.

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των επιτυχόντων στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε τα ονόματα των επιτυχόντων στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας για τις γλώσσες: Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική, Ισπανική και Τουρκική επιπέδων:

Που χρειάζονται αλυσίδες στους δρόμους της Κεντρικής Μακεδονίας (19-1-2015, 8.30 π.μ.)

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Δικογραφία σε βάρος 27χρονου αστυνομικού για παιδεραστία

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο διερεύνησης ποινικής υπόθεσης, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αστυνομικού, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους, καθώς και σε βάρος δύο αλλοδαπών, ηλικίας 38 και 39 ετών, για πορνογραφία ανηλίκων.

Ασκήσεις γυμναστικής με έμφαση στην αντοχή

Επιμέλεια κειμένου: Παναγιώτης Μαυρογενίδης
Η άσκηση διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην προαγωγή και διατήρηση της υγείας, και επομένως, πρέπει να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας του ατόμου. Η γυμναστική χωρίζεται σε τέσσερις κατηγορίες : γυμναστική με έμφαση στη δύναμη, στην ισορροπία, στην ευλυγισία και στην αντοχή.

Συνεστίαση της ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ, στην Κορομηλιά

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνεστίαση της Τομεακής Οργάνωσης Κιλκίς του ΚΚΕ, την προηγούμενη Παρασκευή το βράδυ, στην γεμάτη από εργαζόμενους, υπαλλήλους, αγρότες, αυτοαπασχολούμενους, συνταξιούχους, άνεργους, γυναίκες και νεολαία, αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου Κορομηλιάς. 

Σύσκεψη για θέματα υπαίθριου εμπορίου στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Τον Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας, Ανταγωνιστικότητας και Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Θεοφάνη Παπά, επισκέφτηκε ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου Αντώνιος Παπαδεράκης.

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

ΑΥΓΗ ·Περίοδος προσαρμογής για ελεύθερους επαγγελματίες-Ρυθμίσεις αντίστοιχες με των αγροτών εξετάζει το υπ. Εργασίας·Πρωτοβουλίες Τσίπρα- Όλοι προ των ευθυνών τους·Παρέμβαση Παυλόπουλου στη Γερμανία-Στοπ στη λιτότητα, ρύθμιση χρέος
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Σοκ- Αναλγησία με τις αναπηρικές-Το τέλος του κοινωνικού κράτους στο σχέδιο νόμου για την αναμόρφωση του Ασφαλιστικού·Όλα στο..χρέος-Αρχοντικά, ξενοδοχεία καιι το Σανατόριο της Φρειδερίκης πωλούνται τώρα άρον - άρον·Χιονο-πολυβόλο! – Στα λευκά η μισή Ελλάδα- Τι προβλέπουν οι μετεωρολόγοι