Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί που δούλευαν και ως σεκιουριτάδες

Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας συνέληφθησαν χθες (22-01-2016) το μεσημέρι, δύο Αστυφύλακες, που υπηρετούν σε Υπηρεσία της Αττικής, γιατί παρείχαν παράνομα υπηρεσίες φύλαξης σε οικία επιχειρηματία, ενώ για την υπόθεση αυτή αναζητείται εντός των ορίων του αυτοφώρου και ένας Αρχικελευστής του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Μια καλή ιδέα για κιλκισιώτες φιλάθλους του μπάσκετ

Κοπή Βασιλόπιτας Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου της Μητρόπολης Κιλκίς

Την ετήσια εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου την προσεχή Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016, στις 6 το απόγευμα στο "Κτήμα των Ευχών".

«Αλλαγή του πολιτικού σκηνικού», σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Άρθρο του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη  στην ειδική έκδοση του Economist «Ο κόσμος το 2016» με τίτλο «Αλλαγή του πολιτικού σκηνικού»
Το 2016 θα είναι άλλο ένα υφεσιακό έτος. Στην καλύτερη περίπτωση στο τέλος της φετινής χρονιάς θα βρεθούμε στην ίδια θέση που ήμασταν στο τέλος του 2014, και μάλιστα με πολύ χαμηλότερο διαθέσιμο εισόδημα εξαιτίας των πρόσθετων φόρων και των περικοπών των συντάξεων αυτής της διετίας. Δύο χρόνια αδικοχαμένα, που έχουν οδηγήσει την ελληνική κοινωνία σε χαμηλότερο βιοτικό επίπεδο. Το ευκαιριακό κόστος της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ είναι τεράστιο. 

Θεσσαλονίκη: Αντιπολεμική εκδήλωση αλληλεγγύης στους πρόσφυγες

Δελτίο τύπου αυτοοργανωμένων ομάδων εθελοντών που δραστηριοποιούνται στην Ειδομένη
«Ο καπιταλισμός είναι ασύμβατος με την Ειρήνη» και «Ο πόλεμος τους σκοτώνει ότι άφησε όρθιο η ειρήνη τους» ήταν τα βασικά συνθήματα της αντιπολεμικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη το Σαββάτο 16-1-16 από αυτοοργανωμένες ομάδες αλληλεγγύης στους πρόσφυγες. 

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων

Δελτίο τύπου Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας
Το Σάββατο 23-01-2016 από ώρα 11:00 π.μ. και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί, τις κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
α. Την απαγόρευση της εισόδου από Εγνατία Οδό στην Π.Α.Θ.Ε., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, μέσω Α/Κ Κλειδίου, όλων των φορτηγών αυτοκινήτων άνω των 3,5 τόνων και λεωφορείων που κινούνται επί της Εγνατίας Οδού και προτίθενται να διέλθουν από την κοιλάδα των Τεμπών.

Το πρώτο Δ.Σ. του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς έκανε τις πρώτες του αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής. Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη μας που συμμετείχαν στη διαδικασία, όπως επίσης την εφορευτική επιτροπή για την άριστη δουλειά της, καθώς και το Ξενοδοχείο Κρηστωνία που μας παραχώρησε δωρεάν το χώρο εκδηλώσεων. Η σύνθεση των πρώτων εκλεγμένων οργάνων του ΣΔΥΚ έχει ως εξής:

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς έκοψε τις βασιλόπιτές του

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, με αφετηρία το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016 ξεκίνησε παραδοσιακά να κόβει τις βασιλόπιτες για κάθε τμήμα ξεχωριστά. Το πρωί του Σαββάτου κόψαμε κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, τις πίτες των παιδικών τμημάτων, έπειτα των εφηβικών και το βράδυ σε μια ανοιχτή πρόβα, μια πρόβα για όλο τον κόσμο, το τμήμα παραστάσεων έκοψε τη δική του βασιλόπιτα παρουσία του Δ.Σ. και αρκετών φίλων που συμμετείχαν σε αυτή τη γιορτή.