Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Στους 9 βαθμούς η απόσταση του Αλέξανδρου Κιλκίς από τους διεκδικητές του τίτλου

Ο Αλέξανδρος επέτυχε τον στόχο του να μην δεχθεί τέρμα αλλά δεν μπόρεσε να πάρει την νίκη με την Α.Ε Πεδινού και έμεινε στο στείρο 0-0. Στους 9 βαθμούς άνοιξε η ψαλίδα της διαφοράς για την ανδρική ομάδα της Ακαδημίας από τους διεκδικητές της, διότι οι υπόλοιποι αντίπαλοι του Γαλλικός και Σάντα έχασαν εντός έδρας από Λεβεντοχώρι και Κεντρικό αντίστοιχα. Έτσι έχοντας παίξει στον δεύτερο γύρο με όλους (Σάντα 2-0,Γαλλικός 2-0 και Πεδινό 0-0) ατενίζει πολύ αισιόδοξα το μέλλον.

Διαδικασία, υποβολής αιτήσεων και επιλογής προϊσταμένων τμημάτων εκπαιδευτικών θεμάτων

Δείτε τους πίνακες τελικής βαθμολογίας υποψηφίων διευθυντών κεντρικής Μακεδονίας ΕΔΩ
Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η Υπουργική Απόφαση με την οποία καθορίζεται η διαδικασία, υποβολής αιτήσεων και επιλογής προϊσταμένων τμημάτων εκπαιδευτικών θεμάτων. Στα τέσσερα άρθρα της παρουσιάζονται, η προκήρυξη για την κατάθεση αιτήσεων, η διαδικασία υποβολής αιτήσεων, η αποτίμηση κριτηρίων και η τοποθέτηση.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων, για την Δευτέρα 24-01-2016

Την Κυριακή 23-01-2016 και τη Δευτέρα 24-01-2016 και για τις ώρες : α) 11:00΄ και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί και β) 18:00΄και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί, τις κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Ηττήθηκε και στο Καμπάνη ο Άρης Παντελεήμονα

Την όγδοη ήττα του στο πρωτάθλημα γνώρισε ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα με 4-1 σκορ από την τοπική Δόξα πληρώνοντας σε ακόμη μια αναμέτρηση τα πολλά λάθη στην αμυντική του λειτουργία. 

Πανελλαδική κατάληψη όλων των Δημαρχείων την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Ανακοίνωση Εκτελεστικής Επιτροπής Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
Ο αγώνας ΟΛΩΝ των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση κατά των νέων αντιλαϊκών μέτρων του 3ου Μνημονίου που στοχεύουν, μεταξύ άλλων, στην περαιτέρω μείωση των αποδοχών, στη διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης, στην περικοπή των συντάξεων, στην πλήρη ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών των Ο.Τ.Α. και στην φοροεπιδρομή… ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!

Γενική συνέλευση του συλλόγου τριτέκνων Πολυκάστρου

Ο σύλλογος τριτέκνων Πολυκάστρου νομού Κιλκίς καλεί σε γενική συνέλευση τα μέλη του την Κυριακή 31 Ιανουάριου 2016 από τις 10:00 έως τις 12:00 στην αίθουσα του συλλόγου στο κοινοτικό κατάστημα της Γοργόπης με θέμα εκλογές-ανάδειξη νέου διοικητικού συμβούλιου. 

Αποστόλου: Το αίτημα για απόσυρση του ασφαλιστικού υπονομεύει την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας

Την ανάγκη να συνεχιστεί ο διάλογος με τους αγρότες, από τη στιγμή μάλιστα που ο ίδιος ο πρωθυπουργός καλεί τους εκπροσώπους τους στο Μέγαρο Μαξίμου, τόνισε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, μιλώντας στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο για τις κινητοποιήσεις των αγροτών.

Προβλήματα κυκλοφορίας, λόγω καιρικών φαινομένων σε όλη την Ελλάδα

Διακοπές κυκλοφορίας, λόγω βροχόπτωσης, συσσώρευσης υδάτων, πλημμυρών, παγετού
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
· Περιφ. Οδός Πεντέλης– Ν. Μακρής, από το ύψος Σ.Ν. Πεντέλης «414», έως το ύψος του Ι.Ν. Αγ. Πέτρου.
· Λ. Πάρνηθας, από το ύψος του Τελεφερίκ ρεύμα προς «Καζίνο».

Ο τυχερός θα πάρει μια χρυσή λίρα

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς, πραγματοποιεί συνεστίαση στο κέντρο «ΘΕΑΤΡΟ» του Κιλκίς στις 24 Ιανουαρίου 2016 ημέρα Κυριακή και ώρα 13:00 και προσκαλεί όλα τα μέλη και τους φίλους να παραβρεθούν.

Χρήστος Χατζησάββας: «Η διαχείριση των εθνικών πόρων πρέπει να παραμείνει δημόσια»

Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα
Σε ομιλία του στην υποεπιτροπή υδατικών πόρων, ο βουλευτής Κιλκίς Χρήστος Χατζησάββας, επεσήμανε ότι η διαχείριση των εθνικών πόρων να παραμείνει δημόσια, ώστε να μην παραχωρηθούν οι πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας σε ιδιωτικά συμφέροντα.

"Με «ντρίπλες» και ψευτιές δεν θα την βγάλουν καθαρή"

Ανακοίνωση Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων
Η συνέντευξη τύπου των 4ων υπουργών, επιβεβαίωσε την επιμονή της κυβέρνησης στην υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής στο ασφαλιστικό και το φορολογικό, που επιταχύνει το ξεκλήρισμα μας.