Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Τα νέα της γυναικείας ομάδας του Κιλκισιακού

Οι παίκτριες της γυναικείας ομάδας του Κιλκισιακού πραγματοποίησαν τη Τετάρτη ακόμη μια προπόνηση στο γήπεδο του Σαλάτς.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Κιλκισιακός

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Κιλκισιακός τη Τετάρτη 27 Ιανουαρίου στο εστιατόριο "Οι Βαρελόφρονες". Μέσα σε οικογενειακό κλίμα η διοίκηση του Κιλκισιακού μας υποδέχθηκε τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο. Οι συζητήσεις και οι πλάκες των ποδοσφαιριστών έδιναν και έπαιρναν, και η βραδιά κύλησε μέσα σε όμορφη ατμόσφαιρα.

Οι Αργυρουπολίτες Κιλκίς κόβουν την βασιλόπιτά τους

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αργυροὐπολης Κιλκίς, προσκαλεί μέλη και φίλους στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016, στις 11.00 π.μ στα γραφεἰα του συλλόγου.

Ανείπωτη τραγωδία στη Σάμο: 24 οι νεκροί από το ναυάγιο, 10 παιδιά

- Δεν έχει τέλος η τραγωδία που εκτυλίσσεται καθημερινά στα νερά του Αιγαίου
- Άλλοι 24 μετανάστες πνίγηκαν στα ανοιχτά της Σάμου, ανάμεσά τους και 10 παιδάκια, πέντε κοριτσάκια και πέντε αγοράκια
- Δυο πλωτά του λιμενικού, δυο σκάφη του Frontex, ένα ελικόπτερο Super Puma, αλιευτικά και άλλα διασωστικά μέσα συνεχίζουν τις έρευνες

Αυτός είναι ο 52χρονος που ασελγούσε σε 10χρονες μαθήτριες

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη, σε βάρος 52χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη στις 22-1-2016 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου.

Τα είπανε και τα συμφωνήσανε

Δελτίο τύπου των επιστημονικών φορέων του νομού Κιλκίς 
Με πρωτοβουλία των εκπροσώπων των επιστημονικών φορέων του νομού Κιλκίς πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους εκπροσώπους του αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Κιλκίς την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 20:30 στον χώρο συγκέντρωσης των αγροτών στην είσοδο της πόλης του Κιλκίς.

"Οριστικό ξεχρέωμα" στην πόλη του Κιλκίς


Επιλογή Διευθυντών Εκπαίδευσης: Μια ακόμη χαμένη ευκαιρία…

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Η ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής Διευθυντών Εκπαίδευσης, σε συνδυασμό με την επιλογή των Περιφερειακών Διευθυντών, απομυθοποίησε την πολλά υποσχόμενη περί αξιοκρατίας κυβερνώσα "αριστερά". Αυτή η "αριστερά" προκαλεί αδίστακτα και τους ίδιους τους ψηφοφόρους της, που αφελώς πίστεψαν, πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπηρετούσε με τα, ως φαίνεται κάλπικα οράματα της, την αξιοκρατία.

Σε 3 εβδομάδες έρχεται η μεγάλη αλλαγή του Facebook!

Θα θυμάστε τον ντόρο που είχε δημιουργηθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν ο Mark Zuckerberg ανακοίνωσε ότι ετοιμάζουν το dislike button. Βέβαια όπως αποδείχθηκε στην πορεία, η πρόθεση του CEO του Facebook ήταν να εμπλουτίσει το like με τα Facebook Reactions. Πρωτοπόροι σε αυτά τα emoticons ήταν οι Ισπανοί, οι Ιρλανδοί και οι Ιάπωνες ενώ και επίσημα θα προστεθούν παγκοσμίως σε 3 εβδομάδες, σύμφωνα πάντα με το Bloomberg.

Επίσκεψη Παραστατίδη στο Δημαρχείο Παιονίας

Δελτίο τύπου δήμου Παιονίας
Ο Βουλευτής του Νομού Κιλκίς κος Παραστατίδης επισκέφθηκε το Δημαρχείο Παιονίας την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου. Ο Δήμαρχος Παιονίας καθώς και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κος Παπαδόπουλος Ι. είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να εκθέσουν στον Βουλευτή πάγια αιτήματα που αφορούν τις ανάγκες των δημοτών.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων


Την Πέμπτη 28-01-2016 και από ώρα 15:00΄ και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί, ισχύουν οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
α. Απαγόρευση της εισόδου από Εγνατία Οδό στην Π.Α.Θ.Ε., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, μέσω Α/Κ Κλειδίου, όλων των φορτηγών αυτοκινήτων άνω των 3,5 τόνων και λεωφορείων που κινούνται επί της Εγνατίας Οδού και προτίθενται να διέλθουν από την κοιλάδα των Τεμπών.

Αίας Κιλκίς: Η πίτα, πίτα και οι αγώνες, αγώνες

Τη ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ του προς αναζήτηση των τυχερών της χρονιάς θα κόψει το Τμήμα Βόλεϊ του ΑΙΑΝΤΑ, το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στις 18.00, στο ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ του Δήμου μας. Στην εκδήλωση θα γίνει ανασκόπηση της χρονιάς με βιντεοπροβολή, παρουσίαση όλων των τμημάτων, βραβεύσεις αθλητριών και φυσικά κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για όλο το Τμήμα. Στο φουαγιέ θα λειτουργήσει μπουφές με σπιτικά εδέσματα, φτιαγμένα από γονείς και αθλήτριες της ομάδας.

Μητρόπολη Γουμένισσας: Από το δίσεκτο παρόν για ένα πιο αισιόδοξο μέλλον

† Ο Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Το 2014 και πιο πολύ το 2015 και το αρξάμενο 2016 μας έφερε σιμά με κύματα προσφύγων συνανθρώπων, και την εξαιρετικά περίπλοκη ―αν μη και απάνθρωπη― τραγικότητα του ζητήματος σε όλες τις πτυχές, αλλά και τις δημογραφικές και κοινωνικές συνέπειές του. 

Πτώση της σχολικής διαρροής, αύξηση σε πτυχία, μεταπτυχιακά και διδακτορικά

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Αναλυτικά στατιστικά στοιχεία για την εκπαίδευση παρουσιάζονται στην έκδοση Δεκεμβρίου του δημοσιεύματος της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής «Συνθήκες Διαβίωσης στην Ελλάδα». Στο δημοσίευμα αυτό παρατίθενται στοιχεία για τον αριθμό μαθητών, εκπαιδευτικών και σχολικών μονάδων σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, για τη σχολική διαρροή, ενώ οι στατιστικές περιλαμβάνουν και την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Ψήφισμα δημοτικού συμβουλίου Παιονίας για το νέο Ασφαλιστικό Νομοσχέδιο

Ψήφισμα δημοτικού συμβουλίου Παιονίας
"Με αφορμή το νέο Ασφαλιστικό Νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με τη σύμφωνη γνώμη ΕΕ και ΔΝΤ το Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας στηρίζει τους αγώνες των εργαζομένων, επαγγελματιών και όλων των παραγωγικών τάξεων.

Πυρκαγιά στα Ρύζια Παιονίας

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 23 Ιανουαρίου 2016, σε ισόγεια μονοκατοικία, 70 τ.μ. περίπου, με ξύλινη κεραμοσκεπή που βρίσκεται στον οικισμό Ρυζίων της Δ.Ε. Αξιούπολης του Δήμου Παιονίας ιδιοκτησίας κα. Α. Π.

Ο Άτλας Κιλκίς κόβει την βασιλόπιτά του και χορεύει

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε στο ετήσιο χορό μας - κοπή βασιλόπιτας που θα γίνει στις 29 Ιανουαρίου 2016 στο Θέατρο με ζωντανή μουσική. 15ευρω η πρόσκληση με πλήρες μενού, μπαίνοντας στην κλήρωση με το νουμερο της πρόσκλησης, για ενα τραπέζι 4 ατόμων στην Ταβέρνα ΒΑΡΕΛΟΦΡΟΝΕΣ σε εναν τυχερό που θα παρευρίσκεται στην αίθουσα.

28 Ιανουαρίου: Ευρωπαϊκή Ημέρα Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων

Ανακοίνωση Αστυνομικών της Γειτονιάς του Κιλκίς
Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 28 Ιανουαρίου, με πρωτοβουλία του Συμβουλίου της Ευρώπης και την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εκδήλωση για το ασφαλιστικό στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΠΑΜΕ Κιλκίς
Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε από το Σύλλογο Συνταξιούχων ΙΚΑ Κιλκίς, το Σύλλογο Γυναικών Κιλκίς και τη Γραμματεία Κιλκίς του ΠΑΜΕ, στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς, εκδήλωση για το ασφαλιστικό.