Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Κοπή Βασιλόπιτας των τμημάτων Στίβου-Ενόργανης Γυμναστικής του Αίαντα Κιλκίς

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή Βασιλόπιτας των τμημάτων Στίβου-Ενόργανης Γυμναστικής για την Χρονιά 2016 του Α.Σ. ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016 στο Ξενοδοχείο Habitat Κιλκίς με μία αίθουσα κατάμεστη απο Αθλητές και Γονείς.

Πετυχημένο το σεμινάριο Brazilian Jiu Jitsu στο Kinesis Fight Club

Στις 6 Φεβρουαρίου 2016, στις εγκαταστάσεις του Kinesis Fight Club, στο Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε κλειστό σεμινάριο βραζιλιάνικου Jiu Jitsu, με τον Νίκο Γουγούλα.

Τι αποφάσισε η επιτροπή μπλόκων στη σύσκεψη της Νίκαιας

Απόφαση Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής Μπλόκων
Τα μπλόκα από όλη την Ελλάδα που συμμετείχαμε στην Πανελλαδική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Φλεβάρη 2016 και συγκάλεσε η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των Μπλόκων, μετά από πρωτοβουλία του Μπλόκου Νίκαιας εκφράζοντας τους μικρομεσαίους αγρότες ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ:

Σύλλογος Συνδρόμου Down Ελλάδος: «Όταν η μόδα στηρίζει τον συνάνθρωπο»

Την Τετάρτη 17/02/2016, θα πραγματοποιηθεί επίδειξη μόδας στο ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ αφιερωμένη στο Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος.

Ημαθία: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων (Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2016, 17.00 μ.μ.)

Σήμερα, 07-02-2016 και από ώρα 17:00΄ και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί, ισχύουν οικάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Αστυνομικοί Κιλκίς: "Ως εδώ - Θα θρηνήσουμε θύματα στην Ειδομένη"

Παρέμβαση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ν. Κιλκίς
"Μετά από δεκάδες παρεμβάσεις προφορικές αλλά και έγγραφες της Ένωσης Αστυνομικών Κιλκίς στη οικεία Διεύθυνση Αστυνομίας Κιλκίς αλλά και στις ιεραρχικά ανώτερες βαθμίδες του αρχηγείου μας, ότι η κατάσταση στην Ειδομένη είναι ένα καζάνι που βράζει και ότι θα θρηνήσουμε θύματα, τελευταία διαταγή της Δ.Α Κιλκίς επιβεβαιώνει τα λεγόμενα μας.

Κιλκίς: Τσάκωσαν 55χρονο Αλβανό μπουκαδόρο

Συνελήφθη χθες (06-02-2016) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Κιλκίς και του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 55χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι αφού παραβίασε μπαλκονόπορτα της οικίας ενός 45χρονου αφαίρεσε διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα. 

Δείτε που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στην Κεντρική Μακεδονία (Κυριακή, 7/2/2016, 9.00 π.μ.)

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

''Μια μαμά κι έναν καιρό...'' - Βραδινές ατασθαλίες

Της Ευγενίας Τσομπανοπούλου
8 μ.μ.: Με πιάνει λιγουρίτσα... να φάω; Όχι ...περιττό.
10 μ.μ.: Το στομάχι μου βρυχάται λιονταρίσια... να φάω; Όχι... θα κοιμηθώ και θα το ξεχάσω.

Στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς: Έκθεση Υδατογραφίας των Andy Wood, Lorraine Dietrich και Γιώργου Πολίτη

Την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016 στις 8μμ, στην Αίθουσα "Κούρος Ευρωπού" της ΤΕΧΝΗΣ, εγκαινιάζονται 3 ατομικές εκθέσεις υδατογραφίας των διεθνούς φήμης προβολής και αποδοχής καλλιτεχνών Andy Wood, Lorraine Dietrich και Γιώργου Πολίτη.

Συναγερμός για την εμφάνιση κακόβουλου λογισμικού τύπου «Δούρειος Ίππος» (Trojan)

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει τους πολίτες - χρήστες του Διαδικτύου για την εμφάνιση κακόβουλου λογισμικού, τύπου «Δούρειος Ίππος» (Trojan) και στη χώρα μας, το οποίο εξαπλώνεται μέσω μολυσμένων και ανεπιθύμητων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου «Spam e-mails».

Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς: Συμβουλές για την προφύλαξη και προστασία των παιδιών από πράξεις ασέλγειας ή κακοποίησης

Υπογράφουν οι Αστυνομικοί Γειτονιάς Κιλκίς
Οι γονείς θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις συναναστροφές και τη συμπεριφορά των παιδιών τους.  Tο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας με τη συνδρομή των ψυχολόγων της Διεύθυνσης Υγειονομικού του Σώματος απευθύνει ορισμένες χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες σε γονείς και παιδιά, με σκοπό την προφύλαξη των ανηλίκων από περιστατικά αποπλάνησης και ασέλγειας σε βάρος τους.