Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Στέγνωμα ρούχων: ΠΟΤΕ μέσα στο σπίτι – Κίνδυνος υγείας!

Το στέγνωμα των ρούχων μέσα στο σπίτι ενέχει κίνδυνο για την υγεία σας, σύμφωνα με έρευνα, που πραγματοποιήθηκε από την Σχολή Αρχιτεκτόνων Mackintosh στην Σκωτία.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2006 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας και τα ένθετά της, όπως ακριβώς κυκλοφόρησαν πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2006. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ
ΑΘΛΗΜΑ (ΕΝΘΕΤΟ)

Απαξίωση του τόπου μας στο θέμα των μεταναστών της Ειδομένης

Επιστολή ιδιώτη στην ιστοσελίδα της Ειδομένης - Ανησυχία για το μέλλον του τόπου μας 
Και ενώ οι κάτοικοι της Ειδομένης είναι προβληματισμένοι και αγανακτισμένοι από τα επακόλουθα της λειτουργίας του παράνομου καταυλισμού camp στην οριογραμμή με την FYROM (μην ξεχνάμε δεν υφίσταται ουδέτερη ζώνη) με την παρουσία των μεταναστών με παραβατική συμπεριφορά τους (θυμηθείτε αρχές Δεκεμβρίου βιαιοπραγίες, βανδαλισμούς, διατάραξη συγκοινωνιών, κλοπές, διαρρήξεις) έρχεται να πλαισιώσει το σκηνικό και η παράνομη καταπάτηση ιδιοκτησιών (χωράφια με αγροτικές καλλιέργειες που μετατράπηκαν αυθαίρετα σε κατασκηνώσεις και με τις ευλογίες κάποιων οργανώσεων μάλιστα, που έτσι δείχνουν την απαξιωτική συμπεριφορά σε αυτούς που δεν δελεάστηκαν να παραχωρήσουν γη για την επέκταση του καταυλισμού, αλλά και γενικότερα απαξίωση ως προς όλους τους κατοίκους. 

Η υποδοχή ενός αληθινά Μεγάλου στα σύνορα

Δελτίο τύπου Μητρόπολης Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου 
Η συνοριακή Μητρόπολη Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου υποδέχθηκε το άφθαρτο χέρι του αγίου Ιερομάρτυρα Χαραλάμπους. Τιμαλφέστατο κειμήλιο του Παρακλήτου που διασώθηκε μέχρι των ημερών μας από τις αρχές του 4ου αιώνα. Ο υπερήλικας ήρωας της ένθεης μαρτυρίας και της χριστοτερπούς ομολογίας του Ζώντος Θεού των πρώτων μεταχριστιανικών αιώνων. Ένα προσφιλή θαυματουργό Άγιο παλαιόθεν και μέχρι σήμερα. 

Τροποποίηση υπουργικής απόφασης για την απογραφή αγροτικών μηχανημάτων

Υπεγράφη υπουργική απόφαση για την αναβολή εφαρμογής περιορισμών αντιρρυπαντικής τεχνολογίας για ελκυστήρες και δόθηκε παράταση πενταετίας ως προς την υποχρεωτικότητα διατάξεων προστασίας έναντι ανατροπής για ελκυστήρες που έχουν ταξινομηθεί ή απογραφεί πριν τις 21-5-1998.

Μπαταρίες υδρογόνου – Διάρκεια ζωής έως και μία εβδομάδα στα smartphones

Τα smartphones μπορεί να έχουν πολλές δυνατότητες και να μας έχουν λύσει τα χέρια αρκετές φορές ωστόσο όμως, δεν παύουν να έχουν μία αδυναμία… την χρονική διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους

Συστάσεις Κομισιόν προς την Ελλάδα για το προσφυγικό

Συστάσεις προς την Ελλάδα έκανε σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλλες με τις οποίες ζητά συγκεκριμένα μέτρα από τη χώρα προκειμένου να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικότερα η προσφυγική κρίση.

Τακτική συνεδρίαση της Περιφερειακής Ενωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ενωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας στις 12 Φεβρουαρίου 2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 στα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, 26ης Οκτωβρίου 43, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Ο Μαυροκόρ'τ'ς του Φίλωνα Κτενίδη στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης


Θέση εργασίας στο LIDL Hellas - Κιλκίς (10/2/2016)

Πωλητής-τρια / Ταμίας (μερική απασχόληση) στο Κιλκίς, LIDL Hellas - Κιλκίς. 
Δείτε ΕΔΩ

Ειδικότητα βοηθού νοσηλευτή θα λειτουργήσει στο ΔΙΕΚ του Νοσοκομείου Κιλκίς

Με την αρ.πρωτ.28/1/2016 ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας θα λειτουργήσει στο ΔΙΕΚ του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς αρμοδιότητας Υπουργείου Υγείας τμήμα Α΄ εαρινού εξαμήνου με την ειδικότητα «Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας».

Προσοχή: Επιτήδειοι εξαπατούν ηλικιωμένους

Συμβουλεύουν οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς
Με αφορμή συχνά περιστατικά που ηλικιωμένοι, κυρίως, πολίτες εξαπατώνται, σε διάφορες περιοχές της χώρας μας, αλλά και στον Νομό μας από επιτήδειους που τους προσεγγίζουν και με διάφορα προσχήματα και τεχνάσματα τους αποσπούν χρηματικά ποσά, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο της πρόληψης και της αποτροπής τέτοιων περιστατικών, συνιστά τα ακόλουθα:

Επιμορφωτικό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Κιλκίς

H Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς διά της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων, σε συνεργασία με το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού Θεσσαλονίκης, διοργάνωσαν Επιμορφωτικό
Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Κιλκίς, με θέμα: «Οργανώνοντας μια εκπαιδευτική επίσκεψη στο Μουσείο. Το παράδειγμα του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού».

Νοσοκομείο Κιλκίς: Τεράστιο πρόβλημα οι συνοδοί των ασθενών προσφύγων

Δελτίο τύπου Αντιπεριφέρειας Κιλκίς
Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου των Νοσηλευτικών Μονάδων του νομού, κλήθηκαν να συμμετάσχουν ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης και οι Δήμαρχοι Κιλκίς & Παιονίας.

Τίτλοι εφημερίδων, Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

ΑΥΓΗ ·Γαία πυρί μειχθήτω- Τυχοδιωκτική στρατηγική Μητσοτάκη·Τσίπρας προς Μέρκελ:- Εμπλοκή του ΝΑΤΟ μόνο στα τουρκικά χωρικά ύδατα·Για τα κανάλια- Την Πέμπτη ψηφίζεται η ρύθμιση
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Εκβιασμός πολλών δις – Η απερχόμενη Επιτροπή Ανταγωνισμού απειλεί (μέσω διαρροών και ψιθύρων) ότι θα δώσει στη δημοσιότητα το πόρισμα για τα καρτέλ των εργολάβων που είχε «θαμμένο» στο συρτάρι της·Έγκηρες πηγές – «Σκοτεινιάζει»- Ποιος το λέει στους συνομιλητές του. Γιατί ανησυχεί ο Τσίπρας για τα σκληρά μέτρα με αντάλλαγμα το χρέος που βρίσκεται στον αέρα·Διχασμένοι ξεκινούν οι αγρότες για την Αθήνα