Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Πανελλαδική Επιτροπη Μπλόκων: Συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο!

Ανακοίνωση Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων
Χαιρετίζουμε τις δεκάδες χιλιάδες αγρότες από όλη την Ελλάδα, εργατοϋπάλληλους, άνεργους και συνταξιούχους, επαγγελματίες, έμπορους και βιοτέχνες, επιστήμονες, νέους και γυναίκες που πήραν μέρος στα μεγαλειώδη αγωνιστικά συλλαλητήρια που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Φλεβάρη 2016 στην πλατεία Συντάγματος, στην Αθήνα.

Kinesis-Gym Kilkis: Power Plate 12 Συνεδρίες 99,0€ !


Εμείς στο γυμναστήριο Kinesis-Gym σου δίνουμε την δυνατότητα να επωφεληθείς από τα πολλαπλά οφέλη του Power Plate μέσω της προνομιακής τιμής όπου προσφέρουμε 12 συνεδρίες με προσωπικό γυμναστή και 1 μήνα παροχή γυμναστηρίου μόνο 99€ !!

Ξεκινά το νέο τετράμηνο εκμάθησης τραγουδιού του «πόλις»

Το τμήμα «μουσικής προετοιμασίας - εκμάθησης τραγουδιού» του Καλλιτεχνικού και Πολιτιστικού Συνόλου "η πόλις" ανακοινώνει την έναρξη των μαθημάτων του νέου τετραμήνου.

Επιστροφή στις νίκες για τον Κιλκισιακό

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Επιστροφή στις νίκες για τον Κιλκισιακό μας που επιβλήθηκε με 3-1 της Αργυρούπολης. Στο 5' ο Στάθης Νικολαΐδης είχε οριζόντιο δοκάρι από στατική φάση. Δύο λεπτά αργότερα ο Παναγιώτης Μωυσίδης έπειτα από κάθετη πάσα του Σωκράτη Παπαδόπουλου άνοιξε το σκορ.

"Το Μουσείο μας καλωσορίζει στο 4ο Δημοτικό Κιλκίς"

Δελτίο τύπου 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Στα πλαίσια της Ευέλικτης Ζώνης οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β΄τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς με τους εκπαιδευτικούς: Ελευθεριάδου Ανατολή, Μιχαηλίδου Σοφία και Σατανάκη Κωνσταντίνο ασχολήθηκαν με το θέμα
«Το Μουσείο μας καλωσορίζει - Το Παιχνίδι μας αρχίζει».


Πρόγραμμα για 15.000 ανέργους νέους ηλικίας 18-24 ετών

Αύριο, Τρίτη 16 Φεβρουαρίου, τίθεται σε εφαρμογή το νέο πρόγραμμα, με τίτλο «Ευκαιρίες κατάρτισης και πιστοποίησης για ανέργους νέους, ηλικίας 18-24 ετών, σε επιχειρήσεις του Ιδιωτικού τομέα σε κλάδους αιχμής της ελληνικής οικονομίας».

Αποτελέσματα Α.Σ. ΑΙΑΣ- Ποδηλασία, απο τον αγώνα 90 χρόνια ΠΑΟΚ Cycle Mtb

Με ένα χάλκινο μετάλλιο και έναν έπαινο επέστρεψε το αγωνιστικό τμήμα Ποδηλασίας του Αίαντα Κιλκίς από τον χθεσινό αγώνα Mtb στο Σέιχ-Σου που διοργάνωσε ο ΠΑΟΚ Θεσ/νικης.Συγκεκριμένα στην κατηγορία Μίνι Μικρά η Γιορτσίδου Ιωάννα τερμάτισε στην 3η θέση και έφερε στην ομάδα το χάλκινο μετάλλιο,στην κατηγορία Μίνι Μεγάλα ο Γιορτσίδης Αναστάσιος τερμάτισε στην 12η θέση.

Διατήρησε την τρίτη θέση ο Κιλκισιακός Β΄

Σε εξαιρετική κατάσταση η δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού, κέρδισε με 2-0 τον Ηρακλή Φύσκας στη πρεμιέρα του τρίτου γύρου του πρωταθλήματος και διατηρήθηκε έτσι στη τρίτη θέση της κατάταξης. 

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016, στις 13:00’ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

Ετήσιος χορός του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς


Αναδρομικές όψεις: οι ζωγραφικές αιτιάσεις της Ζωής Τζήμητρα: Η ετερότητα του ύφους ως συναισθηματική απο-φόρτιση. Ένα σημείωμα

Του Φώτη Μισόπουλου
Ι. Οι εικαστικές αναφορές είναι απάντηση σε "ό,τι βλέπουμε", βοηθάει κυρίως ν' αποκτήσουμε τον ανα-στοχασμό όταν συντελείται η αποστασίωση της απόστασης στο πρώτο συμβάν: στο αρχικό έκθεμα, όταν ορίσουμε ξανά μέσα μας την απόσυρση ως ουσία [Ντερριντά, Τα ύφη του Νίτσε, μεταφρ. Γ. Φαράκλας]. 

Κοπή βασιλόπιτας συλλόγου τριτέκνων Πολυκάστρου

Υπογράφει ο Σϋλλογος Τριτέκνων Πολυκάστρου
Σας καλούμε να παραβρεθείτε στην εκδήλωση που διοργανώνουμε το Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 17:00 μ.μ στο κέντρο Πολιτισμού & Πληροφόρησης Πολυκάστρου.  Θα πραγματοποιηθεί κοπή βασιλόπιτας και βράβευση, των επιτυχόντων εισαχθέντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, παιδιών μελών του Συλλόγου μας.

Τατίδης: "Το άκουσα κι αυτό…"

Υπογράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝΕΛ Κιλκίς
"Επειδή επανειλημμένα έχω γράψει στον τοπικό τύπο για το θέμα Τ.Ε.Ι Κιλκίς, επειδή πλέον φαίνεται να έχει μπεί στον σωστό και τελικό δρόμο το πρόβλημα της λειτουργίας του νέου κτιρίου του Τ.Ε.Ι., μού είπε τοπικός δημοσιογράφος πως δεν μπορώ και δεν πρέπει να ασχολούμαι με θέματα της πόλης και πολύ περισσότερο δεν πρέπει να γράφω τις απόψεις μου είτε τις κινήσεις μου. 

Η βασιλόπιτα του συλλόγου τριτέκνων Κιλκίς

Ανακοίνωση συλλόγου τριτέκνων Κιλκίς
Ο σύλλογος τριτέκνων Κιλκίς προσκαλεί όλα τα μέλη του να παραστούν στην εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας του Συλλόγου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Λέσχη Αξιωματικών φρουράς Κιλκίς την 24η Φεβρουαρίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 . Σας περιμένουμε όλες και όλους για να γνωριστούμε και να σας ενημερώσουμε για τρέχοντα θέματα που αφορούν τις τρίτεκνες οικογένειες. 

Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Νέο μνημόνο με το ΔΝΤ-Με ακόμη σκληρότερα μέτρα και από την καταστροφική συμφωνία του καλοκαιριού·Ο Ερντογάν βομβαρδίζει την Συρία! Κίνδυνος για «μεγάλο πόλεμο»·Έγκυρες πηγές- Οι Γερμανοί θέλουν τράπεζα στην Αθήνα
ΕΘΝΟΣ ·Κοκτέϊλ μειώσεων σε επικουρικές και εφάπαξ – Τα ισοδύναμα που πρότεινε η κυβέρνηση για να προστατευθούν οι κύριες συντάξεις·Αγρότες- Κάθε μπλόκο ζητά… ξεχωριστή συνάντηση με τον Τσίπρα·Η μυστηριώδης αποστολή των Κούρδων ανταρτών- Εντόπισαν… στρατό στην Αλεξανδρούπολη

Αφιέρωμα στον ποιητή Νίκο Γκάτσο, από το Σύνολο Κιλκίς "η πόλις" (Video)