Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Κιλκίς: Παρουσίαση του βιβλίου «Και να βρεθεί θα με κυνηγάει» της Μαρίας Ψωμά-Πετρίδου


Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση της συλλογής διηγημάτων της Μαρίας Ψωμά-Πετρίδου, «Και να βρεθεί θα με κυνηγάει», το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στις 18:00 στην μακεδονική καλλιτεχνική εταιρεία «Τέχνη», 25ης Μαρτίου 20, Κιλκίς.

Κοπή της βασιλόπιτας από την Ακαδημία Αλέξανδροσ Κιλκίς (Video)

Με επιτυχία έγινε το Σάββατο το πρωί στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας η κοπή της βασιλόπιτας με παρόντα σχεδόν όλα τα τμήματα της, πλην των παίδων που έδιναν αγώνα πρωταθλήματος. Τα τυχερά τμήματα ήταν το τμήμα Μαρσέιγ-Ιντερ και τα babini. Ευχές για καλή χρονιά και γεμάτη επιτυχίες απηύθυναν ο Πρόεδρος της Ακαδημίας και οι προπονητές της. 

Αλέξανδρος Κιλκίς: Έκανε τα πάντα η ανδρική ομάδα για να δυσκολέψει την άνοδο της

Δεν έφτανε η ήττα στις Μουριές, ήρθε και και άλλη ήττα αυτή την φορά εντός έδρας από το Κοιλάδι με 0-2. Η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας αντιμετώπισε και πάλι υπεροπτικά την ψυχωμένη αντίπαλο της, η οποία κατέβηκε στο γήπεδο με αγωνιστικότητα και αποφασιστικότητα για την νίκη. 

Αίας Κιλκίς Βόλεϊ Παγκορασίδες: Η 9η νίκη για μια ομάδα με μέλλον

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Το 9ο στα 11 παιχνίδια Βόλεϊ που πραγματοποιήθηκαν έως τώρα στον α’ όμιλο Παγκορασίδων της ΕΣΠΕΜ κατάφερε και πάλι να κερδίσει με σκορ 3-0 σετ η ομάδα του ΑΙΑΝΤΑ ΚΙΛΚΙΣ. Το περασμένο Σάββατο 20/2/2016 υποδέχθηκε στην έδρα της (ΔΑΚ ΚΙΛΚΙΣ) την πολύ καλή ομάδα Παγκορασίδων του ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ. 

Ο όμιλος ιστορίας Κιλκίς, πάει βυζαντινό περίπατο στην Θεσσαλονίκη

Ο όμιλος ιστορίας Κιλκίς οργανώνει για τα μέλη του και για όποιον άλλο ενδιαφέρεται για θέματα ιστορίας, πολιτισμού και θρησκείας, ένα βυζαντινό περίπατο στην Θεσσαλονίκη. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει επίσκεψη και ξενάγηση στα βυζαντινά τείχη και στις βυζαντινές εκκλησίες της πόλεως. 

Η βασιλόπιτα του Κυνηγετικού Συλλόγου Κιλκίς

Αποκριάτικο ξεφάντωμα στο Δροσάτο Κιλκίς

Ο πολιτιστικός σύλλογος Δροσάτου μαζί με τον δήμο Κιλκίς σας προσκαλούν σε ένα αποκριάτικο ξεφάντωμα στην πλατεία του Δροσάτου, το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016 στις 6 το απόγευμα. Θα υπάρχει δωρεάν κρασί για ολους και χρηματικό έπαθλο στο καλύτερο γρουπ καρναβαλιστών!

Θεσσαλονίκη: Οι «Βραδιές Θεάτρου» παρουσιάζουν τις «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη

Οι «Βραδιές Θεάτρου» ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2016 και απευθύνονται σε όλο το θεατρόφιλο κοινό της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Πρόκειται για μια σειρά θεατρικών παραστάσεων, από αξιόλογους θιάσους και επιλεγμένα έργα, που θα παρουσιάζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, δύο ή τρεις παραστάσεις το μήνα, σε θεατρικές σκηνές της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με ελεύθερη πάντα είσοδο για το κοινό.

«Ζωγραφική με το στόμα» - Άνοιξε τις πόρτες της η έκθεση έργων του ζωγράφου Τριαντάφυλλου Ηλιάδη

Άνοιξε τις πόρτες της η Έκθεση έργων του διακεκριμένου ζωγράφου κ. Τριαντάφυλλου Ηλιάδη («ζωγραφική με το στόμα») που διοργανώνουν η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ) και το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών, στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου ΑΣΤΕΡΙΑ των Σερρών.

Μήνυμα για την πρώτη γυναίκα Αντιστράτηγο της Ελληνικής Αστυνομίας

Δελτίο τύπου Γενικής Γραμματείας Ισότητας των φύλλων
Η Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων κα Φωτεινή Κούβελα εκφράζει την ικανοποίησή της για την τοποθέτηση της κας Ζαχαρούλας Τσιριγώτη στη θέση Προϊσταμένης Επιτελείου, ως πρώτης γυναίκας Αντιστράτηγου της Ελληνικής Αστυνομίας, ενός ιδιαιτέρως ευαίσθητου και παραδοσιακά ανδροκρατούμενου τομέα.

Τιμήθηκε ο Κώστας Χαμουρούδης στην βασιλόπιτα της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών

Την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016 το Παράρτημα Κιλκίς της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Κιλκίς, πραγματοποίησε την τελετή κοπής της βασιλόπιτας στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κιλκίς.

Γενική Συνέλευση του Ομίλου Αντισφαίρισης Κιλκίς

Ο 'Ομιλος Αντισφαίρισης Κιλκίς καλεί τα μέλη του στην Ετήσια Γενική Συνέλευση στις 13/3/2016 και ώρα 10:00 π.μ. στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, δρόμος προς Προφήτη Ηλία. 

Εκδήλωση- κάλεσμα για όλους τους εθελοντές της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς θέλοντας να τιμήσει την προσφορά των εθελοντών, που με την βοήθεια, την αγάπη και το μεράκι τους, όλα αυτά τα χρόνια συνέβαλαν στην πραγματοποίηση μεγάλου αριθμού εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων, διοργανώνει εκδήλωση- κάλεσμα για όλους τους εθελοντές της την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016, ώρα 6.00 μ.μ στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς  με ζωντανή μουσική και προβολή φωτογραφικού υλικού από παλιότερες και πιο πρόσφατες δράσεις.

Χορεύει ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς, την Τσικνοπέμπτη 3 Μαρτίου 2016


Κιλκισίου Εμμανουήλ: "Ευλογία και τιμή τα Ιερά Λείψανα του Αγ. Νικολάου στο Κιλκίς"

Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα τελέστηκε σήμερα, 21 Φεβρουαρίου 2016, Κυριακή του Τελώνου και του Φαρισαίου, κατά την οποία αρχίζει η περίοδος του Τριωδίου, η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Δημητρίου και Νικολάου Μ. Βρύσης Κιλκίς.

Στη νέα ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κ. Μακεδονίας εκλέχθηκαν ο Γ. Κωνσταντινίδης & Κ. Ζώτος

Πραγματοποιήθηκαν στις 21 Φεβρουάριου στα Γιαννιτσά , η Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου στην νέα ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας , που προήλθε από την συνένωση των πρώην ΕΑΣ Πέλλας Κιλκίς και Πιερίας Ημαθίας.

Με Δημήτρη Καραμανίδη ο ΓΑΣ Κιλκίς, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου

Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στην πίστα του Μαρκόπουλου Αττικής θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε Ανώμαλο Δρόμο. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες για την κατηγορία Ανδρών - Γυναικών, Νέων Ανδρών - Νέων Γυναικών, Εφήβων - Νεανίδων και Παίδων – Κορασίδων.

"Η κακή κατάσταση των μηχανημάτων των πυροσβεστικών σωμάτων στο Κιλκίς"

Του Νίκου Τατίδη
Πολιτευτή ΑΝΕΛ Κιλκίς
Επιστολή προς κάθε υπεύθυνο 
"Σε λίγο καιρό θα έχουμε καλοκαίρι, όπως προβλέπεται οι θερμοκρασίες για φέτος θα είναι υψηλές λόγω έλλειψης βροχών, άρα θα έχουμε αυξημένες πιθανότητες πυρκαγιών στο φυσικό περιβάλλον από διάφορες αιτίες. Σας έχω ενημερώσει με επιστολή μου για την κακή κατάσταση των μηχανημάτων των πυροσβεστικών σωμάτων στο Κιλκίς. 

Η κοπή πίτας και η βράβευση του Συλλόγου Τριτέκνων Πολυκάστρου

Δελτίο τύπου Συλλόγου Τριτέκνων Πολυκάστρου Νομού Κιλκίς
Σε μια σεμνή τελετή την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016 που αποτελεί θεσμό για πέμπτη συνεχή φορά στα 7 χρόνια συνεισφοράς στις τρίτεκνες οικογένειες του Συλλόγου Τριτέκνων Πολυκάστρου όπως αρμόζει στις περιστάσεις, παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου των τοπικών Εκκλησιαστικών Αρχών Σεβαστό Πατέρα Δωρόθεο που ευλόγησε και την βασιλόπιτα, του Δημάρχου Παιονίας κου Γκουντενούδη,

Ένας πειθαρχημένος Εθνικός Νέου Αγιονερίου πήρε το βαθμό της ισοπαλίας

Με σοβαρότητα και πειθαρχία σε όλες τις γραμμές του ο Εθνικός Ν. Αγιονερίου πέρασε από το Κλεάνθης Βικελίδης χωρίς να δεχθεί ιδιαίτερες δυσκολίες από τον ιστορικό Αρη Θεσσαλονίκης.

Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Σαμαράς υπό πίεση- Θα μιλήσει; -Ταραχή στο «σύστημα» από το έγγραφο – σοκ του Έλληνα προξένου·Είναι δυνατόν; - «Μακεδονία» αποκαλεί ο Ξυδάκης τα Σκόπια·Οι αγρότες σήμερα στο Μαξίμου- Ποια μπλόκα (δεν) θα έρθουν
ΕΘΝΟΣ ·Αγροτικές ενισχύσεις απευθείας από την ΕΕ- Προγράμματα νέου τύπου για συνεταισμούς και ομάδες παραγωγών·Δωρεάν περίθαλψη στους ανασφάλιστους-Η διαδικασία για δωρεάν πρόσβαση στις δομές Υγείας·Ασφυξία στα βόρεια σύνορα από το ντόμινο αποκλεισμών