Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Πακέτα στήριξης για το τμήμα Παιδιατρικής του Νοσοκομείου Κιλκίς

Υπογράφει για τον Σύλλογο Aνάσα Ευαισθησίας η πρόεδρος Χριστίνα Κουρουζίδου
Όπως κάθε φορά που μας ζητήθηκε έτσι και αυτή τη φορά ο Σύλλογος μας Aνάσα Ευαισθησίας Ν Κιλκις ανταποκρίθηκε θετικά σε κάλεσμα για παροχή βοήθειας.

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: 200.000 ευρώ για την αντιμετώπιση του ποσφυγικού

Πρωτοβουλία ώστε όλοι οι φορείς της Κεντρικής Μακεδονίας μαζί με τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις να εξετάσουν από κοινού τις άμεσες ενέργειες που πρέπει να πραγματοποιηθούν με βάση τις εξελίξεις που εκδηλώνονται ραγδαία, όπως οι αυξανόμενες προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές προς την Κεντρική Μακεδονία και ο ολοένα μειούμενος αριθμός προσφύγων που έχουν τη δυνατότητα διέλευσης από την Ειδομένη, ανέλαβε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη για το προσφυγικό.

Ή "Τόλμη" Κιλκίς στους φιλικούς αγώνες Taekwondo (3ο Baby Cup)

Φιλικοί αγώνες Taekwondo (3ο Baby Cup) διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο ΧΑΝΘ Θεσσαλονίκης στις 21/2/2016. Οι ηλικίες που αγωνίστηκαν ήταν 2006/07/08/09/10, ξεχωριστά ανά έτος και κατηγορία κιλών. 

2 Mαρτίου 2016, «Διερευνώντας την κρίση μέσα από το έργο του Παναγιώτη ΚΟΝΔΥΛΗ»

Του Βλάση Αγτζίδη
Στις 2 Μαρτίου θα γίνει η συνάντηση του κύκλου των μαθημάτων Σύγχρονης Ιστορίας του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Δήμου Κηφισιάς που για τεχνικούς λόγους δεν έγινε την προηγούμενη Τετάρτη 2 Mαρτίου 2016, 7.15 μ.μ. – 9 μ.μ.:

Ο Αίας Κιλκίς στο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας Μακεδονίας - Θράκης

Στο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας Μακεδονίας - Θράκης που διοργανώνει η ΕΠΣΜΑΘ αυτό το Σαββατοκύριακο 5-6 Μαρτίου στο Σέιχ-Σου με εκκίνηση-τερματισμό Τέρμα Περραιβού θα συμμετέχει η ομάδα του ΑΙΑΝΤΑ ΚΙΛΚΙΣ με τέσσερις αθλητές.

Ημερίδα για την Κοινωνική & Αλληλέγγυα Οικονομία

Για την καταγραφή, Δημήτρης Μιχαηλίδης, 
Το Σάββατο, 12 Μαρ 2016, στις 11.00, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης (Βασ. Γεωργίου 1) οργανώνεται ΑΝΟΙΚΤΗ Προσυνεδριακή Ημερίδα για την Κοινωνική & Αλληλέγγυα Οικονομία, από το ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ των Οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών.

Ποιοι ανώτατοι αξιωματικοί αποστρατεύονται και ποιοι παραμένουν

Το Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ) στην 6η συνεδρίαση της Τρίτης 1 Mαρτίου 2016, στο πλαίσιο των ετήσιων τακτικών κρίσεων έτους 2016-2017 των Ανωτάτων Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων, έκρινε ως ακολούθως:

60χρονος προσέγγιζε ανηλίκους και τους έκανε άσμενες προτάσεις

Στο πλαίσιο άμεσων και συντονισμένων ενεργειών, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, κατάφεραν χθες (29-02-2016) το πρωί να εντοπίσουν και συλλάβουν, σε περιοχή της Αττικής, 60χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ετήσιο τακτικό συνέδριο της Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας

Με τα θεσμικά ζητήματα και τη δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς και τα συνακόλουθα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι στο σημερινό ασφυκτικό περιβάλλον λειτουργίας τους, αποτελούν τα κύρια θέματα του ετήσιου τακτικού συνεδρίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016 στις 11:00 το πρωί στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305 – Θεσσαλονίκη).

Β. Αποστόλου : «Όταν ο λαϊκισμός γίνεται διαβατήριο για τα ξενοφοβικά αντανακλαστικά»

Σχολιάζοντας την κοινή δήλωση του επικεφαλής των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας Μανώλη Κεφαλογιάννη και των τομεαρχών του κόμματος, Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργου Κασαπίδη και Φορολογικής Πολιτικής Απόστολου Βεσυρόπουλου, σύμφωνα με την οποία το εργόσημο των μεταναστών που δουλεύουν σε αγροτικές εργασίες, «δεν μπορεί να γίνει διαβατήριο νομιμοποίησης ή προσκλητήριο για τους παράνομους οικονομικούς μετανάστες», ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου έκανε την εξής δήλωση:

Βράβευση του συλλόγου "Η Τόλμη Κιλκίς" από την Αντιπεριφέρεια

Η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση κοπή της πίτας της Περιφερειακής Ενότητας Ν. Κιλκίς πραγματοποιήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου 2016.

Αποκριάτικο πάρτυ στην Πλατεία Μονολόφου



Το Σάββατο 5 Μαρτίου ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Μονολόφου σας προσκαλεί σε ένα τρελό, μοναδικό, ανεπανάληπτο, καταπληκτικό, γεμάτο εκπλήξεις και δώρα ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ PARTY στο Cafe στην Πλατεία Μονολόφου...

Θεσσαλονίκη: Η παράσταση «ακουναδεις» στις «Βραδιές Θεάτρου»


Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Κέντρο Πολιτισμού Π.Κ.Μ. βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουν τις «Βραδιές Θεάτρου».

Πορεία ενάντια στη λεηλασία του τόπου μας από τους χρυσοθήρες

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΡΕΙΑΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 05 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016
ΩΡΑ 11:30 π.μ.
(ΧΑΝΘ–Τσιμισκή–Λ. Νίκης–Λευκός Πύργος)

Υπογράφει το Μέτωπο Αγώνα ΕΝΑΝΤΙΑ στα μεταλλεία σε Κρούσια-Πάικο
Αγαπητοί φίλοι,
Έχοντας υπ’ όψιν μας μεταξύ άλλων ότι :
- οι εξορύξεις χρυσού στη Μακεδονία - Θράκη είναι πλέον εθνικό και όχι κομματικό θέμα
- η λειτουργία της Εταιρίας δημιουργεί τηνανατροπή των κανόνων της φύσης όπου τα παιδιά, ως πιο ευαίσθητοι οργανισμοί, υφίστανται πρώτα τις άμεσες βλαβερές επιπτώσεις στην υγεία τους

Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Κιλκίς: Προσκυνηματική εκδρομή στο Ακριτοχώρι

Το Τοπικό Τμήμα Κιλκίς του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού διοργανώνει εκδρομή -προσκύνημα στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου στο Ακριτοχώρι Σερρών για την Ακολουθία των Α’ Χαιρετισμών την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016.

Κιλκίς: Συνελήφθη 28χρονος για καταδικαστική απόφαση σε βάρος του

Συνελήφθη χθες (29-02-2016) το μεσημέρι στο Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς ένας 28χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του 1 καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης σύμφωνα με την οποία επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2 ετών για αντίσταση.

Έκτακτη σύσκεψη για το προσφυγικό ζήτημα, συγκαλεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Έκτακτη σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων των συναρμόδιων και εμπλεκόμενων φορέων στο προσφυγικό ζήτημα, συγκαλεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σήμερα το απόγευμα στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, στην έδρα της Περιφέρειας (Θεσσαλονίκη, Β. Όλγας 198, γυάλινο κτίριο).

Τσικνίσματα στο δήμο Κιλκίς

Πρόσκληση δήμου Κιλκίς
Την Τσικνοπέμπτη το βραδάκι μαζευόμαστε όλοι στο Πάρκο – Κήπος για να τιμήσουμε τα πατροπαράδοτα ήθη, να τσικνίσουμε με μουσική, τραγούδι, κρασί και μεζέδες στα κάρβουνα και να ξορκίσουμε το...κακό!

Υπόμνημα προς τον Υπουργό Παιδείας για τα προβλήματα των αναπληρωτών

Δελτίο τύπου ΟΛΜΕ
"Κύριε Υπουργέ, 
Τα τελευταία χρόνια με την εφαρμογή των πολιτικών των Μνημονίων, απ’ όλες τις κυβερνήσεις και σύμφωνα με την πολιτική, τις πρακτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και των συμφερόντων του κεφαλαίου, παρατηρείται ραγδαία αύξηση των ελαστικών μορφών εργασίας στο χώρο της δημόσιας εκπαίδευσης Ο απώτερος στόχος είναι η άρση μονιμότητας και η κατάργηση κάθε κεκτημένου εργασιακού δικαιώματος. 

Δωρεάν μόνο για σήμερα: Ενδυνάμωση των γλουτών; Κανένα προβλημα!

Νέο ομαδικό μάθημα στο γυμναστήριο yoga pilates house Kilkis ενσωματώνεται στα ομαδικά μαθήματα από την ερχόμενη εβδομάδα. 30' hips κάθε Τρίτη στις 19:30-20:00 με την Εύη Καζαντζίδου. 30' αφιερωμένα εξαιρετικά στην ενδυνάμωση των γλουτών!

Συμμετοχή του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς στο 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Συνέδριο « H θεολογία διαλέγεται με τον σύγχρονο κόσμο»

Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016, οι μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς Ευθυμιάδης Γιώργος και Δεληγιώργης Χρίστος της Β΄ τάξης του τμήματος Υπαλλήλων Οικονομίας και Διοίκησης στον Τουρισμό συμμετείχαν στο 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Συνέδριο « H θεολογία διαλέγεται με τον σύγχρονο κόσμο».

Τσικνοπέμπτη στη Γουμένισσα με τους Παίονες

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γουμένισσας ''ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ'' πιστός στην διατήρηση των ηθών και των εθίμων,θα προσφέρει παραδοσιακό χαλβά παρασκευασμένος με μεράκι από τα μέλη του Δ.Σ την '' Τσικνοπέμπτη '' (03-03-2016) στις 12:00
το μεσημέρι,στην κεντρική πλατεία της Γουμένισσας.

Το Ιερό Λείψανο του Αγίου Νικολάου στο Νοσοκομείο Κιλκίς

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς
Το ιερό λείψανο του Αγίου Νικολάου, επισκόπου Μύρων της Λυκίας, που φυλάσσεται στην βυζαντινή Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Άνδρου του Ι’ αιώνα, μεταφέρθηκε από τον ηγούμενο της Ιεράς Μονής π. Δωρόθεο στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, τη Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, ύστερα από πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ.

Η κωμωδία «Ωχ τα Νεφρά μου» στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς



Ο Δήμος Κιλκίς και το Κλιμάκιο Μακεδονίας Θράκης του ΚΘΒΕ παρουσιάζουν την κωμωδία «Ωχ τα Νεφρά μου» του Μπάμπη Τσικληρόπουλου σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς το Σάββατο 5 Μαρτίου στις 20:30, σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς.

Τι λέει ο δήμαρχος Κιλκίς για το προσφυγικό

Σημεία ομιλίας Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς για το προσφυγικό 
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το προσφυγικό, ένα βαθύτατα πολιτικό και πολυπαραγοντικό ζήτημα διχάζει την Ευρώπη και προκαλεί σοβαρούς τριγμούς στην ελληνική κοινωνία. Όλοι μας είμαστε πρόσφυγες, τρίτης πλέον γενιάς, αντιλαμβανόμαστε την οδύσσεια που περνούν αυτοί οι κατατρεγμένοι άνθρωποι που περπατούν με τα πόδια μέχρι την Ειδομένη αναζητώντας ένα ασφαλές καταφύγιο σε χώρες της Βόρειας και Κεντρικής Ευρώπης.

Σημαντικές εμπειρίες για το Kinesis Fight Club Kilkis

Σε επαγγελματικούς αγώνες πολεμικών τεχνών συμμετείχε το Kinesis Fight Club Kilkis και συγκεκριμένα στην διοργάνωση The Rocks of Martial Arts στις Σέρρες που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 27 Φεβρουαρίου.

Αυτός είναι ο παιδεραστής της Ιεράπετρας

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λασιθίου, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 57χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 16.02.2016 από το Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας, στο Λασίθι, κατηγορούμενος για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, σε βάρος παθόντων που δεν συμπλήρωσαν τα δεκατέσσερα έτη, κατά συρροή και εξακολούθηση.

Ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς ευχαριστεί θερμά...

Ανακοίνωση Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός αγάπης και αλληλεγγύης του Ε.Ε.Σ. τμήματος Κιλκίς στην αίθουσα δεξιώσεων «Θέατρο». Εθελοντές και φίλοι ήταν εκεί μέσα σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον να διασκεδάσουν με το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που προσφέρθηκε αφιλοκερδώς από τους καλλιτέχνες τους οποίους και θα θέλαμε θερμά να ευχαριστήσουμε. 

Στις 6 Μαρτίου 2016 οι εκλογές στους «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ» νομού Κιλκίς, μετά από τακτική συνεδρίαση την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016 αποφάσισε: