Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στην Κεντρική Μακεδονία

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Αποκριάτικος χορός του Αγίου Τρύφωνα Γουμένισσας, Κυριακή 13 Μαρτίου 2016


Κιλκίς: "Μασκαράδες με καπέλα" την Κυριακή 13 Μαρτίου 2016


"Ποιος τη χάρη μας", ο ιός «Locky» ήρθε στην Ελλάδα

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, ενημερώνει τους πολίτες για την εμφάνιση και στην χώρα μας, του κακόβουλου λογισμικού, που ονομάζεται «Locky». Το συγκεκριμένο κακόβουλο λογισμικό αποτελεί εξέλιξη του γνωστού κακόβουλου λογισμικού «Cryptolocker» ή «Ransomware», συγκαταλέγεται στις ψηφιακές απειλές τύπου Crypto-Malware και δύναται να επηρεάσει όλα τα λειτουργικά συστήματα.

Βάρεσε τον εαυτό του για να πείσει ότι δεν είναι ο κλέφτης

Εξιχνιάστηκε μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, υπόθεση ψευδούς καταγγελίας για ληστεία. Για την υπόθεση, συνελήφθη ένας 32χρονος ημεδαπός, για τα αδικήματα της ψευδούς καταμήνυσης χωρίς να καθίσταται άλλος ύποπτος και υφαίρεσης χρηματικού ποσού.

Θεσσαλονίκη: Ευρεία σύσκεψη για το Προσφυγικό

Ευρεία σύσκεψη για το Προσφυγικό έλαβε χώρα την Παρασκευή 11 Μαρτίου, στο ΥΜΑΘ, με την πρωτοβουλία και το συντονισμό της Υφυπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας - Θράκης) Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά. Στη σύσκεψη, που διήρκεσε πάνω από δυόμιση ώρες, συμμετείχαν:

Αξιούπολη: Τα γράμματα - γράμματα και το γλέντι - γλέντι

Δελτίο τύπου Συλλόγου Γραμμάτων & Τεχνών Αξιούπολης
Ο Σύλλογος Γραμμάτων & Τεχνών Αξιούπολης πραγματοποίησε στις 3 Μαρτίου 2016 την καθιερωμένη του εκδήλωση "ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ".

15η Μαρτίου – Παγκόσμια Ημέρα του Καταναλωτή

Ο ΕΦΕΤ, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας του Καταναλωτή, ως επίσημη αρχή για τη διασφάλιση της υγιεινής και της ασφάλειας των τροφίμων καθώς και της προστασίας των συμφερόντων των καταναλωτών, χαιρετίζει όλους όσοι συμβάλλουν στην ανάπτυξη και λειτουργία ενός αποτελεσματικού και σύγχρονου συστήματος ασφάλειας για τα τρόφιμα. 

Τροποποίηση δασικής ρυθμιστικής διάταξη καυσοξύλευσης Δασαρχείου Κιλκίς

Απόφαση Δασαρχείου Κιλκίς
Έχοντας υπόψη: 
1. Το Π.Δ. 142/2010 « Οργανισμός της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας –Θράκης».
2. Τη αριθ. Οικ.99386/6-11-2014 (ΦΕΚ τΒ΄3105/18-11-2014) απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης περί «Εξουσιοδότησης προς υπογραφή με εντολή Γενικού Γραμματέα σε προϊστάμενους Δ/νσεων Νομών, Δασαρχείων κ.λ.π.».

ΑΣΕΠ: 36 προσλήψεις μονίμων στα ΕΛΤΑ

Γνωστοποιείται ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 1K/2016 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τριάντα έξι (36) θέσεων τακτικού προσωπικούΔευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον Οργανισμό «Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛ.ΤΑ.)» Α.Ε.

ΑΣΕΠ: 53 προσλήψεις στην Υπηρεσία Ασύλου

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 1Σ/2016 Πρόσκληση του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 1/7-3-2016, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στη στελέχωση της Υπηρεσίας Ασύλου του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, σύμφωνα με τη διαδικασία του άρθρου 18 παρ. 3 του ν. 4058/2012, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

"Κόλαση επί Γης" η Ειδομένη για τους 15000 πρόσφυγες



Λιβαδιά Σερρών: SOS στην ανθρωπιά και στην αλληλεγγύη

Γράφει ο Χρήστος Α. Κατσαρός 
Σε μία κίνηση ανθρωπιάς και καλής θελήσεως προχώρησε την Τρίτη 8 Μαρτίου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λιβαδιάς Σερρών διανέμοντας τρόφιμα και ρουχισμό στους πρόσφυγες της Ειδομένης, αποδεικνύοντας έτσι ότι δεν έχει χαθεί από αυτόν τον τόπο του Ξένιου Δία ο ανθρωπισμός και η αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο, από όπου κι αν προέρχεται και σε ό,τι και αν πιστεύει.