Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Πλωτές βίλες με άρωμα Κιλκίς στο Ντουμπάι

Με την ονομασία "Floating Seahorse Villas", αυτό το νέο πρότζεκτ υπόσχεται να ενθουσιάσει τους υποψήφιους πελάτες, οι οποίοι μάλλον θα πρέπει να διαθέτουν πολλά χρήματα στον τραπεζικό τους λογαριασμό για να απολαύσουν τις παροχές από αυτές τις βίλες.

26χρονος φόρεσε αποκριάτικη μάσκα και προσπάθησε να βιάσει 24χρονη

Συνελήφθη χθες (12-3-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 26χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Έκκληση των Κοινωνικών Φαρμακείων Κιλκίς - Γουμένισσας για φάρμακα και υγειονομικό υλικό

Έκκληση Κοινωνικών Φαρμακείων Κιλκίς - Γουμένισσας
Αγαπητοί Συμπολίτες,
Οι έκτακτες καταστάσεις που ζούμε το τελευταίο διάστημα, μετά την απόφαση ορισμένων χωρών της Ε.Ε και των Βαλκανίων να κλείσουν τα σύνορά τους, δημιούργησαν συνθήκες ανθρωπιστικής κρίσης στους πρόσφυγες που εγκλωβίστηκαν στην χώρα μας. 

Θυμώνει ο Γαλλικός ποταμός



Video, του αναγνώστη της Γνώμης Χρήστου Αθανασιάδη

Η έλλειψη αλληλεγγύης κατασκευάζει νέα τείχη και αδιέξοδα

Άρθρο του Νίκου Ανδρουλάκη
Η Συνθήκη της Γενεύης για τους πρόσφυγες συνιστά ένα από τα σημαντικότερα επιτεύγματα του διεθνούς δίκαιου. Η ανάγκη για την κατάρτισή της προέκυψε αδήριτα έπειτα από δύο παγκόσμιους πολέμους, στους οποίους η προστασία των προσφύγων ήταν σαφέστατα ελλειμματική, με εκατομμύρια πρόσφυγες να εκτοπίζονται βιαίως.

Για τις μεγάλες καρδιές, ο Θεός είναι μεγάλος

Γράφει ο Ζαχαρίας Λουδάρος
Μας συνέβησαν πολλά και μαζεμένα. Ζούμε σε fast forward το «Όσα παίρνει ο άνεμος». Σε κάθε περίπτωση πάντως, προσωπικά, θεωρώ τα Greeklish σοβαρότερη εθνική απειλή από τον υποτιθέμενο κίνδυνο εξισλαμισμού της Ελλάδας, επειδή θα εγκλωβιστούν όπως όλα δείχνουν αρκετές δεκάδες χιλιάδες προσφύγων και μεταναστών.

Μάνδρες Κιλκίς: Διακοπή κυκλοφορίας λόγω υπερχείλισης του Γαλλικού ποταμού

Λόγω υπερχείλισης του Γαλλικού ποταμού διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στο 1ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Μανδρών – Γαλλικού.

Κιλκίς: Συγκέντρωση τροφίμων για το Hotspot Χέρσου

Το Συντονιστικό Όργανο για τη Διαχείριση της Ανθρωπιστικής Βοήθειας στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας Προσφύγων Χέρσου ανακοινώνει σε όλους όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν στο έργο του ότι συγκεντρώνει σε πρώτη φάση τρόφιμα για τις ανάγκες της προσφυγικής δομής. 

Καθαρά Δευτέρα:Παραδοσιακό καρναβάλι Βαφειοχωρίου "Τα Μπουμπουχέρια"


Καθαρά Δευτέρα στο Δροσάτο Κιλκίς


Όσιος Νικόδημος: Υποδοχή της εικόνας της Παναγίας της Μικρασιάτισσας


Πανελλήνιο συνέδριο με θέμα "Σχολική βία και εκφοβισμός"

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας - Παρατηρητήριο Πρόληψης της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού διοργανώνουν Συνέδριο στο  Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης (Πυλαία-Τέρμα λεωφορείου Νο 11- τηλ. 2310-300828) με θέμα "Σχολική βία και εκφοβισμός".

Γεμίζουν πρόσφυγες τα βενζινάδικα στους Ευζώνους Κιλκίς (Video)



Ήπιε νερό ο Εθνικός στην Κρύα Βρύση

Δελτίο Τύπου Εθνικού Νέου Αγιονερίου
Μεγάλο διπλό στην Κρύα Βρύση για τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου, πολύτιμο βαθμολογικό τρίποντο ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Σκόρερ: 0 - 1 : 20΄ Κοτσαρίδης, 1 - 1 : 70΄ Τσιβλίδης, 1 - 2 : 73΄ Παπαδημητρίου.