Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Γιατί δεν γίνονται δεκτές κάρτες σε Στρατιωτικά Πρατήρια, Λέσχες, ΚΑΑΥ κ.τ.λ.;

Παρά τη διαδεδομένη πλέον χρήση των Πιστωτικών, Χρεωστικών και Προπληρωμένων καρτών, τα περισσότερα (αν όχι όλα) τα Στρατιωτικά Πρατήρια, οι Λέσχες, τα ΚΑΑΥ κτλ, δεν κάνουν αποδεκτές τις κάρτες.

Δημιουργία συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου νομού Κιλκίς

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην δημιουργία συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου και κατέχουν δίπλωμα ΕΠΟ ή είναι απόφοιτοι σχολής ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα ποδοσφαίριση μπορούν να ενημερωθούν στα τηλέφωνα:

Με χάλκινο μετάλλιο ο Αίας Κιλκίς από το Πρωτάθλημα Δρόμου

Με ένα χάλκινο μετάλλιο επέστρεψε η Ακαδημία του Αίαντα από το Πρωτάθλημα Δρόμου που διοργάνωσε η Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας - Θράκης Μικρών κατηγοριών την Κυριακή 27 Μαρτίου 2016 με την συνεργασία του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. και του Δήμου Θερμαϊκού στην Περαία Θεσσαλονίκης.

Εργασίες συντήρησης στη νέα εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Κιλκίς

Σε εργασίες συντήρησης στην εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης και στη νέα εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Κιλκίς προχωρά από αύριο Τρίτη 29 Μαρτίου 2016 η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην δημοσιότητα οι φωτογραφίες δύο απαγωγέων 32χρονης

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος δύο (2) ημεδαπών ηλικίας 30 και 37 ετών, κατηγορούμενων για κλοπές μοτοσυκλετών καθώς και για την αρπαγή 32χρονης υπηκόου Άγιου Δομίνικου.

Θεσσαλονίκη: Η παράσταση «Δον Καμίλο» στις «Βραδιές Θεάτρου»

Οι «Βραδιές Θεάτρου» ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2016 και απευθύνονται σε όλο το θεατρόφιλο κοινό της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Πρόκειται για μια σειρά θεατρικών παραστάσεων, από αξιόλογους θιάσους και επιλεγμένα έργα, που θα παρουσιάζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, δύο ή τρεις παραστάσεις το μήνα, σε θεατρικές σκηνές της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με ελεύθερη πάντα είσοδο για το κοινό.

Γκουντενούδης προς κυβέρνηση: "Η κατάσταση του προσφυγικού στην περιοχή του Δήμου Παιονίας έχει ξεφύγει"

Επιστολή Γκουντενούδη προς αρμοδίους υπουργούς
Σας γνωρίζω, για άλλη μια φορά, ότι η κατάσταση του προσφυγικού στην περιοχή του Δήμου Παιονίας έχει ξεφύγει, όχι μόνο από πλευράς συντονισμού (εκκένωση της Ειδομένης) αλλά και στο θέμα των απορριμμάτων, όπου έχει την ευθύνη η Διεύθυνση Καθαριότητας & Περιβάλλοντος του Δήμου.

Κιλκίς: Έψαχναν χωρίς άδεια για αρχαία

Συνελήφθησαν προχθές (26-3-2016) το απόγευμα σε αγροτική περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Παιονίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 2 ημεδαποί ηλικίας 36 και 45 ετών, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 ανιχνευτές μετάλλου και διάφορα άλλα εργαλεία, τα οποία χρησιμοποιούσαν χωρίς να διαθέτουν την προβλεπόμενη άδεια, σε περιοχή που έχει χαρακτηριστεί ως αρχαιολογικός χώρος. 

Το «ανεξάρτητo κράτoς» της Ειδομένης

Του Σάκη Μουμτζή 
Αυτά που συμβαίνουν εδώ και έναν μήνα περίπου στην Ειδομένη φανερώνουν πως στην συγκεκριμένη περιοχή της Ελληνικής επικράτειας, το Κράτος δεν ασκεί τα κυριαρχικά του δικαιώματα. Έχει παραιτηθεί αυτοβούλως από αυτά.

Σεμινάρια Μελισσοκομίας από την Επιμορφωτική Κιλκίς στο Πολύκαστρο

Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ υλοποίησε 2 σεμινάρια με θέμα τη Μελισσοκομία στο Πολύκαστρο. Το πρώτο τμήμα απευθυνόταν σε Αρχάριους και ήταν συνολικής διάρκειας 24 ωρών, με 20 ώρες θεωρία και 4 ώρες πρακτική.

''Οι Πρώτοι Αστοί του Κιλκίς'' πρωταγωνιστές στο λεύκωμα του δρ. Σώτου Χρυσάφη

Η αστική τοιχογραφία της πόλης με γλαφυρές εικόνες και εγχάρακτες μνήμες από την καθημερινότητα του πληθυσμού του την περίοδο του μεσοπολέμου ζωντάνεψε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του λευκώματος του Κιλκισιώτη δρ. Σώτου Χρυσάφη ''Οι Πρώτοι Αστοί του Κιλκίς''.

Προσκυνηματική εκδρομή στο Ακριτοχωρι Σερρών

Το Τοπικό Τμήμα Κιλκίς του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού διοργανώνει εκδρομή -προσκύνημα στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου στο Ακριτοχώρι Σερρών για την Ακολουθία των Γ’ Χαιρετισμών την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016.
Αναχώρηση 15:30 από την πλατεία Ειρήνης.

Το νέο Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Κιλκίς

Σας γνωστοποιούμε ότι μετά τις εκλογές του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Κιλκίς την 10/03/2016, για την ανάδειξη των μελών του Δ.Σ καθώς και την κατανομή αξιωμάτων που ακολούθησε την 22/03/2016, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από τα εξής πρόσωπα:

Εθνικός Νέου Αγιονερίου – Απόλλων Καλαμαριάς 1 – 0.

Με ένα γκολ στο 30ο λεπτό από πλάγια θέση (θύμισε το γκολ του Μάρκο Φαν Μπάστεν στο Εuro 1988 και σημειωτέον δεν υπάρχει ασφαλώς καμιά σύγκριση) του στρατευμένου Δ. Υψηλού το κιλκισιώτικο συγκρότημα του Π. Διλμπέρη πήρε τη νίκη και το υπερ-πολύτιμο βαθμολογικό τρίποντο το απόγευμα της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς απέναντι στους "Πόντιους" της Καλαμαριάς με σκορ 1 – 0 .