Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Η νέα απόφαση για τις υγειονομικές διατάξεις στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Το σχέδιο της Υπουργικής Απόφασης με θέμα: «Υγειονομικοί όροι και προϋποθέσεις ίδρυσης και λειτουργίας επιχειρήσεων Υγειονομικού ενδιαφέροντος (επιχειρήσεις τροφίμων & ποτών και επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών υγειονομικού ενδιαφέροντος » έθεσε σε δημόσια διαβούλευση το Υπουργείο Υγείας. 

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016, στις 13:00’ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

Κιλκίς 2018 μ.Χ.: To πρώτο ειδύλλιο Σύριας προσφυγοπούλας και Έλληνα αστυνομικού είναι γεγονός!

Της ανταποκρίτριας στο Κιλκίς, Αϊσε Σελίν Γιουσούφ
"Αν θέλει η νύφη και ο γαμπρός, τύφλα να έχει η πεθερά και ο πεθερός" λέει η γνωστή Ελληνική παροιμία! Ποιος είπε ότι η εισβολή των προσφύγων και λαθρομεταναστών θα έφερνε μόνο προβλήματα στο νομό μας; Κάποιοι κακόψυχοι και ρατσιστές Έλληνες διαψεύσθηκαν πανηγυρικά.

Νέα απειλή για τα δεδομένα του υπολογιστή σας

Μια νέα εκδοχή ransomware κρυπτογραφεί ολόκληρο τον σκληρό δίσκο, βάζοντας τους χρήστες σε μια κατάσταση πολύ δύσκολη. Το ransomware Petya, σε αντίθεση με άλλα ransomware, δεν ψάχνει να βρει κρίσιμα αρχεία για να τα κρυπτογραφήσει, αλλά πάει ένα βήμα παρακάτω καικρυπτογραφεί το σύνολο του σκληρού δίσκου, σύμφωνα με την G Data Software.

Χατζησάββας: "Δολοφονική επίθεση σε άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. στην Ειδομένη Κιλκίς"

Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα
Βουλευτή Χρυσής Αυγής ν. Κιλκίς
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με την σύμπραξη και την ανοχή της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και των υπολοίπων κομμάτων εκτός από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, δημιούργησε ένα αφιλόξενο και άκρως επικίνδυνο περιβάλλον στους καταυλισμούς λαθρομεταναστών και εποίκων για τους Έλληνες πολίτες και ιδιαίτερα για τους άνδρες και γυναίκες των σωμάτων ασφαλείας που υπηρετούν εκεί.

Ρεκόρ συμμετοχών στο 1ο Φιλικό Hobby Trophy στην Αργυρούπολη Κιλκίς

Δελτίο τύπου  ΧΩΜΑ (Χωμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός Κιλκίς)
Ξεπέρασαν ακόμα και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες οι συμμετοχές στο 1ο Φιλικό Hobby Trophy οι οποίες ξεπέρασαν τις 52. Η Βόρεια Ελλάδα φαίνεται να έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια του ΧΩ.Μ.Α. που λαμβάνει χώρα στην Αργυρούπολη, Κιλκίς, σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και με αίσθημα ευθύνης σας δηλώνουμε πως θα κάνουμε το παν για να σας προσφέρουμε μία αξέχαστη εμπειρία. 

Ο κωμικός μάγος Marmelo Manizates στη Θεσσαλονίκη

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, το Κέντρο Πολιτισμού Π.Κ.Μ.και η «Αρωγή Θεσσαλονίκης» βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουν  τον μοναδικό και ανεπανάληπτο κωμικό μάγο Marmelo Manizates την Κυριακή 3 Απριλίου 2016, και ώρα 18:30 στο Κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1)

Υποψήφιο στα Βραβεία Public το βιβλίο "Δικαίωμα Φωτός" της Κιλκισιώτισσας Έλλης Φρεγγίδου

Το βιβλίο της Κιλκισιώτισσας ψυχολόγου και ποιήτριας Έλλης Φρεγγίδου "Δικαίωμα Φωτός" είναι υποψήφιο στα βραβεία public 2016 στην κατηγορία Ελληνική ποίηση.

"Ο Παραστατίδης λέει ότι δεν κόβεται το παραμεθόριο επίδομα"

Υπογράφει ο Αχιλλέας Καλεμκερίδης
Πρόεδρος ΑΔΕΔΥ Κιλκίς
"Με αφορμή δημοσιεύματα την 29/03/2016 στον τοπικό τύπο σχετικά με την περικοπή του παραμεθορίου επιδόματος, κατόπιν τηλεφωνικής μου επικοινωνίας με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ νομού Κιλκίς κ. Θεόδωρο Παραστατίδη μου διαμήνυσε ότι σε συνάντηση που είχε άμεσα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Χριστόφορο Βερναρδάκη τον διαβεβαίωσε κατηγορηματικά ότι δεν υπεγράφη καμία απόφαση περί κατάργησης και το επίδομα θα συνεχίσει να καταβάλλεται με το ήδη υπάρχον καθεστώς."

Καλοκαιρινή προσφορά από τον Άθλο Κιλκίς