Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Τρώτε αυτές τις σταφίδες από το LINDL και γίνεστε "σταφίδα"

Ο ΕΦΕΤ, µέσω του Συστήµατος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιµα και τις Ζωοτροφές (RASFF) ενηµερώθηκε για τη διακίνηση σταφίδων στις οποίες διαπιστώθηκε η παρουσία ωχρατοξίνης Α σε ποσότητα που υπερβαίνει τα νοµοθετηµένα όρια. Πρόκειται για το προϊόν µε εµπορική ονοµασία “Belbake Sultans Σταφίδα Σουλτανίνα” σε συσκευασία των 250g, µε ηµεροµηνία λήξης 07/11/2016 και αριθµό παρτίδας Lot 450020329-14-1182. 

Οδηγίες αστυνομίας για προστασία γυναικών και ανηλίκων προσφύγων

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, αποδίδοντας ιδιαίτερη σημασία στην προστασία ευάλωτων προσώπων, όπως οι ανήλικοι και οι γυναίκες μετανάστριες και πρόσφυγες, εξέδωσε διαταγή προς τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Σώματος, με εξειδικευμένες οδηγίες και κατευθύνσεις για το αστυνομικό προσωπικό.

Με τη βούλα του νόμου επιτρέπεται η καλλιέργεια της βιομηχανικής κάνναβης

Υπογράφηκε από τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Νικόλαο Παρασκευόπουλο και τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάρκο Μπόλαρη Κοινή Υπουργική Απόφαση για τον καθορισμό των αναγκαίων συμπληρωματικών μέτρων για την εφαρμογή του Κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 1307/2013 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου και των Κανονισμών (ΕΕ) αριθ. 809/2014 και 639/2014 της Επιτροπής, σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις καλλιέργειας των ποικιλιών κάνναβης για βιομηχανικής χρήσης με περιεκτικότητα σε τετραϋδροκανναβινόλη μέχρι 0,2%. 

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2006 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας και τα ένθετά της, όπως ακριβώς κυκλοφόρησαν πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή, 31 Μαρτίου  2006. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ

Κιλκίς: Ξεκινά την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016 ο εμβολιασμός των αλεπούδων κατά της λύσσας

Την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016 η Δ/νση Υγείας των Ζώων της Γενικής Δ/σης Βιώσιμης Ζωικής Παραγωγής και Κτηνιατρικής του ΥΠΑΑΤ με την συνδρομή των αρμόδιων περιφερειακών κτηνιατρικών αρχών της χώρας, ξεκινάει την 4η εκστρατεία για το από του στόματος εμβολιασμό των αλεπούδων κατά της λύσσας με τη ρίψη δολωμάτων - εμβολίων από αέρος με ειδικά αεροσκάφη.

Και επίσημα πενθήμερο το Πάσχα

Υπογράφτηκε από τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο η μεταφορά της αργίας της Πρωτομαγιάς την Τρίτη του Πάσχα. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση, «καθορίζουμε την 1η Μαΐου 2016 ως ημέρα υποχρεωτικής αργίας για όλα τα καταστήματα, τις βιομηχανίες, βιοτεχνικές επιχειρήσεις, εκμεταλλεύσεις και εργασίες γενικά, οι οποίες αργούν κατά τις Κυριακές και μεταθέτουμε αυτή για τις 3/05 και ημέρα Τρίτη»

Επιμορφωτική Κιλκίς: Eco-Alimentary, μια ξεχωριστή εκπαιδευτική κινητικότητα

Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ μετά την πρώτη επιτυχημένη κινητικότητα στην Βιέννη της Αυστρίας, υλοποίησε την δεύτερη κινητικότητα εκπαίδευσης στην Ιταλία, για τις ανάγκες του σχεδίου με τίτλο «Οικολογική ανάπτυξη και διαχείριση του αγρο-διατροφικού τομέα». Η κινητικότητα υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ μετά την έγκριση και επιχορήγηση του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) από τις 6 μέχρι και τις 21 Μαρτίου 2106.

Κιλκίς: Λειτουργία Σχολής Διαιτητών Ποδοσφαίρου

Σας κάνουμε γνωστό ότι, η Επιτροπή Διαιτησίας Ε.Π.Σ. Κιλκίς, πρόκειται να διοργανώσει Σχολή Διαιτητών Ποδοσφαίρου. Τα μαθήματα ξεκινούν τη Δευτέρα 09 Μαΐου 2016. Οι αιτήσεις συμμετοχής, θα γίνονται δεκτές μέχρι τη Κυριακή 08 Μαΐου 2016, στα γραφεία της Ε.Π.Σ. (ώρες 09:00 – 14:00), καθώς και στα γραφεία της Επιτροπή Β. Ρώτα 16α (ώρες 17:00 – 19:00).

Τίτλοι τέλους για τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου στο κύπελλο Eρασιτεχνών

Τίτλοι τέλους χθες για τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου στο θεσμό του κυπέλλου Eρασιτεχνών καθώς η ομάδα του νομού Κιλκίς ηττήθηκε με σκορ 1 – 0 από τον Απόλλωνα 1960 Κρύας Βρύσης το απόγευμα της Τετάρτης στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς.

"Ελαφρύ να 'ναι το χώμα που σκεπάζει τον Περικλή Σταλίδη"

Ανακοίνωση  Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα Κιλκίς
Την Κυριακή 27 Μαρτίου έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 82 ετών ο επί σειρά δεκαετιών φίλαθλος της ομάδας και επί σειρά ετών μέλος του διοικητικού της συμβουλίου Σταλίδης Περικλής. Η ανιδιοτελή αγάπη και προσφορά του στον σύλλογο αποτέλεσε παράδειγμα για όλους μας. Ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του. 

"Ο ρόλος του διευθυντή στη διαχείριση κινδύνων και κρίσεων στις σχολικές μονάδες"

Περίληψη εισήγησης του Γιάννη Λιναρδάκη στο 1ο Διεθνές Συνέδριο Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Καθοδήγησης με θέμα «Πρώιμες Παρεμβάσεις στη Συμβουλευτική και στην Επαγγελματική Καθοδήγηση. Νέες τάσεις » που πραγματοποιήθηκε στη Λεμεσό, 08 - 09 Μαΐου 2016.

Η κακή δημοσιογραφία στην Ειδομένη και οι προβοκατόρικες ενέργειες συνεχίζονται

Του Πάνου Μόλλια
Δύο περιστατικά ήρθαν να προστεθούν και να επαληθεύσουν το άρθρο με τίτλο κακή δημοσιογραφία στην Ειδομένη
http://gnomikilkis.blogspot.gr/2016/03/i-kaki-dimosiografia-stin-eidomeni.html
α) Δημοσιογράφος σε ελληνικό κανάλι παίρνει συνέντευξη από κοπέλα (συριακής καταγωγής) όπου αποκαλεί τους Έλληνες αστυνομικούς τρομοκράτες. 

Θέση εργασίας στην Kleemann - Klefer Κιλκίς (31-03-2016)

Ο όμιλος εταιριών Kleemann λόγω της συνεχούς ανάπτυξης των δραστηριοτήτων του στην διεθνή αγορά επιθυμεί να προσλάβει, στη Βιομηχανική Περιοχή Κιλκίς Ομαδάρχη Μοντάζ για τη Διεύθυνση Παραγωγής της θυγατρικής Klefer.
Δείτε ΕΔΩ