Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Επίσκεψη Σούλη Καζαντζίδη στα Σκόπια

Δελτίο τύπου Σούλη Καζαντζίδη
O Πολιτευτής Ν. Κιλκίς κ. Αναστάσιος Καζαντζίδης επισκέφθηκε το γειτονικό κρατίδιο των Σκοπίων και είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με μετριοπαθείς Σκοπιανούς πολιτικούς καθώς και με πολλούς αξιωματούχους της FYROM.
Συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος της γείτονος κ. Ντούφο Κούκοσκι και συζήτησε όλες τις τρέχουσες εξελίξεις γύρω από το προσφυγικό/μεταναστευτικό ζήτημα, για την οικονομική και γενικότερη συνεργασία σε διμερές επίπεδο των δύο κρατών μας και ασφαλώς για την πορεία επίλυσης του μεγάλου θέματος αυτού της ονομασίας.

Η Ευρωπαϊκή Ενωση για ακόμη μια φορά μπροστά στο «πρόβλημα Τουρκία»

Γράφει ο Νίκος Μιχαηλίδης*
Παρά την ξεκάθαρη πλέον υποτροπή της Τουρκίας σε καθεστώς ανοιχτής Ισλαμο-εθνικιστικής δικτατορίας με την συμμαχία ΑΚΡ και στρατού και της εργαλειοποίησης του προσφυγικού προβλήματος με στόχο τον εκβιασμό της Δύσης για την απόσπαση πολιτικών και οικονομικών ανταλλαγμάτων, η Ε.Ε αποφάσισε να υπογράψει συμφωνία μαζί της που αφορά στην διαχείριση και ανταλλαγή προσφύγων και παράνομων μεταναστών.

Εσωκομματικές Εκλογές Νέας Δημοκρατίας στο νομό Κιλκίς

"Ενημερώνουμε τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς ότι οι εκλογές για την ανάδειξη Προέδρων ΔΗΜ.Τ.Ο Κιλκίς και Παιονίας, μελών των Τοπικών Επιτροπών καθώς και αντιπροσώπων στο 10ο συνέδριο της ΝΔ θα διεξαχθούν την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 και ώρες από 10.00 έως 19.00.

Εγκαινιάζεται το Ιστορικό Μουσείο Φυλακίου Ακρίτα Κιλκίς "Γρηγόρης Αυξεντίου"

Τον έπιασαν με 17,5 κιλά χασίσι

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, οδήγησαν στη σύλληψη 59χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Πέλλας, που απέκρυπτε στο σπίτι του σημαντική ποσότητα κάνναβης.

Αναβάλλονται οι εκλογές στα επιμελητήρια!

Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή με επείγον έγγραφό της προς τα επιμελητήρια, ανακάλεσε προηγούμενη πρόσκληση για ορισμό εκπροσώπων σε Εκλογικές Επιτροπές Επιμελητηρίων, που είχε σκοπό να επιμεληθούν τις εκλογικές διαδικασίες ανάδειξης νέων οργάνων στον επιμελητηριακό θεσμό.

Ο καντινιέρης της Ειδομένης και τα ΜΜΕ

Γράφει ο Πάνος Μόλλιας
Όλοι πέφτουμε στην ίδια παγίδα και βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα να καταδικάσουμε να ταμπελοποιήσουμε ανθρώπους όπως τον καντινιέρη της Ειδομένης.

Στις Ελευθερές Καβάλας αυτή την Κυριακή η εκπομπή “Στον τόπο που γεννήθηκα...”

Εδώ οι γεροντάδες υποστηρίζουν με επιμονή πως είναι οι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων. Γνωρίζουμε την Φωτεινή Μπεϊκάκη μια δασκάλα που έσωσε την ιστορία γράφοντας πολύ σημαντικά πονήματα για τον τόπο της μιλάμε με τον ιερέα του χωριού, για την εκκλησιαστική ιστορία.

Νέο Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Εθελοντισμού στην Ιταλία για 7 μήνες

H ΑΜΚΕ You in Europe, σε συνεργασία με τον Ιταλικό οργανισμό Fondazione Istituto Morcelliano αναζητούν 2 νέους 18-30 ετών, για να συμμετέχουν στο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας με κύριο αντικείμενο την ενασχόληση με ομάδες Νέων, στην πόλη Chiari της Βόρειας Ιταλίας. 

Κοινή έκκληση βαλκανικών οργανώσεων: "Απαιτούμε την κατάργηση του φράχτη!"

Υπογράφει η Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης
Τρεις πρόσφυγες πνίγηκαν στον ποταμό Suva Reka την Δευτέρα 14 Μαρτίου, σε μια προσπάθεια να περάσουν στην Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, στο ταξίδι τους προς την ασφάλεια και μια καλύτερη ζωή. 

Χατζησάββας στη Βουλή: Ανθελληνικό σχέδιο εποικισμού της Πατρίδας μας από λαθρομετανάστες



Το πρωταπριλιάτικο αστείο της Γνώμης - Και του χρόνου!

Πιστοί στο έθιμο της Πρωταπριλιάς, για φέτος σας είχαμε ένα ψεματάκι σχετικά την αγορά του Κιλκίς, αλλά και την επικαιρότητα με την υποτιθέμενη πρόσληψη λαθρομεταναστών για εργασία στο Κιλκίς. Τίτλος: "Επιτέλους η συμφωνία έκλεισε! Όλο το Κιλκίς "Εκπτωτική Πόλη" με την ονομασία "Kilkis Lelevose Outlet Mall"!