Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Αυτός είναι ο παιδεραστής των Τρικάλων

Δίνονται στη δημοσιότητα, ύστερα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Τρικάλων, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 53χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 29.05.2015 στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων, για τα αδικήματα της αποπλάνησης παιδιών και της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια.

Ο Αίας Κιλκίς στην Tελετή Υποδοχής Φλόγας της 12ης Πανελλήνιας Μαθητιάδας

Στην τελετή Υποδοχής Φλόγας της 12ης Πανελλήνιας Μαθητιάδας που διοργανώνει ο Δήμος Κιλκίς σε συνεργασία με την Διεύθυνση Β/Θμιας Εκπαίδευσης νομού Κιλκίς την Παρασκευή 8 Απριλίου θα συμμετέχει ο Α.Σ. ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ με όλες τις Ακαδημίες.

"Ευχαριστούμε τον δήμο Κιλκίς και ειδικά τον Δημήτρη Τσαντάκη"

Ευχαριστήριο Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Κιλκίς συγχαίρει το δήμο Κιλκίς για την εξαίρετη διοργάνωση εγκαινίων του Μουσείου προς τιμή του Κύπριου Εφέδρου Αξιωματικού ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ στον Ακρίτα Κιλκίς.

Ετήσιος χορός των Αργοναυτών Κιλκίς, το Σάββατο 9 Απριλίου 2016


Τα καταπληκτικά των ΜΚΟ και η απουσία της Πολιτείας

Γράφει ο Πάνος Μόλλιας
Στο θέμα της Ειδομένης πολλά έχουν ειπωθεί έχουν γραφεί και γενικά έχει απασχολήσει και απασχολεί την κοινή γνώμη σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τρώτε αυτά τα μπισκότα σοκολάτας από τα JUMBO και νάτο το πρόβλημα

Ο ΕΦΕΤ ενημερώθηκε μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), σχετικά με τη διακίνηση μπισκότων σοκολάτας, στα οποία ανιχνεύτηκε η παρουσία συστατικού γάλακτος (καζεΐνη), χωρίς να αναγράφεται στην ετικέτα του προϊόντος. 

Dubai Ferry. Γιατί όχι και στην Ελλάδα;

Του Παναγιώτη Γεωργιάδη
Είναι γνωστό στους περισσότερους, πως το Ντουμπάι πριν κάποια χρόνια ήταν ένα ασήμαντο ψαροχώρι. Με τα τεράστια έργα που υλοποιήθηκαν, σήμερα αποτελεί έναν δημοφιλή τουριστικό προορισμό, προσελκύoντας εκατομμύρια επισκέπτες από όλο τον κόσμο, αφού τους προσφέρει σχεδόν τα πάντα!

ΟΑΕΔ: Πρόγραμμα για 413 θέσεις απασχόλησης

Δημόσια πρόσκληση σε εγγεγραμμένους ανέργους στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, για υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία κατάρτισης του Πίνακα Κατάταξης Ανέργων
Εγκρίθηκε από το ΑΣΕΠ και αναρτήθηκε στους δικτυακούς τόπους του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) και του ΑΣΕΠ η Δημόσια Πρόσκληση του ΟΑΕΔ Νο 3/2016 για την απασχόληση 413 ανέργων σε θέσεις πλήρους απασχόλησης, ειδικοτήτων Πανεπιστημιακής (ΠΕ) και Τεχνολογικής (ΤΕ) εκπαίδευσης, στο πλαίσιο της υλοποίησης της Δράσης «Προώθηση της Απασχόλησης Μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς χαρακτήρα έτους 2014 – 2020», για χρονικό διάστημα πέντε (5) μηνών σε επιβλέποντες φορείς του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο "Σχολική Βία και Εκφοβισμός"

Στις 8-9-10 Απριλίου η Περιφερειακή Διεύθυνση Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο "Σχολική Βία και Εκφοβισμός" υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Το Συνέδριο πραγματοποιείται στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης. 

Η μουσική παράσταση "Οι Ρεμπέτ των Καϋμών" στην Θεσσαλονίκη

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Κέντρο Πολιτισμού Π.Κ.Μ. βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουν "Στις Βραδιές με Νότες" την μουσική παράσταση "Οι Ρεμπέτ των Καϋμών" την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016 και ώρα 21:00 στο Κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1)  με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Πρόγραμμα βελτίωσης παραγωγής και εμπορίας προϊόντων μελισσοκομίας

Στα πλαίσια του Προγράμματος Βελτίωσης της Παραγωγής και Εμπορίας Μελιού έτους 2016 σας ενημερώνουμε ότι η καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση δικαιολογητικών για τις Δράσεις "ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΥΨΕΛΩΝ" και "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΔΙΚΗΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ" (μετακινήσεις) είναι η 28-4-2016.

Στον 9ο Γύρο Πικρολίμνης ο Αίας Κιλκίς

Στον 9ο Γύρο Πικρολίμνης αγώνας ΔΡΜ που διοργανώνει η Π.Ε.Π.Α.ΜΑ.Θ. κατηγορίας Open θα συμμετέχει ο Αίαντας με έναν αθλητή.
Την ομάδα θα εκπροσωπήσει ο Βασιλειάδης Βασίλειος ο οποίος θα αγωνισθεί στην κατηγορία Ανδρών.
Το Δ.Σ. εύχεται καλή επιτυχία στον αθλητή.


Καταγγελία Νίκου Τατίδη κατά του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη - Δημόσιας Τάξης

Υπογράφει ο Τατίδη Νικόλαος
ως Έλληνας πολίτης,
ως κάτοικος Κιλκίς,
ως Πολιτευτής των ΑΝ.ΕΛ Κιλκίς 
Στον νομό Κιλκίς έχουν εγκατασταθεί βιαίως και παρανόμως πρόσφυγες πολέμου, οικονομικοί πρόσφυγες, λαθρομετανάστες με την απόλυτη ανοχή του κράτους και όλων των φορέων ασφάλειας του κράτους.

Σύσκεψη για τη απαγόρευση αλιείας στην λίμνη Δοϊράνη

Από το Τμήμα Αλιείας της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Κιλκίς ανακοινώνεται ότι πραγματοποιήθηκε στις 06 Απριλίου 2016 και ώρα 10:00 π.μ. στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, σύσκεψη στα πλαίσια εφαρμογής της Απόφασης για την απαγόρευση αλιείας (από 07 Απριλίου 2016 ημέρα Πέμπτη και ώρα 08:00 π.μ έως 16 Μαΐου 2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 08:00 π.μ) στην λίμνη Δοϊράνη λόγω προστασίας της αναπαραγωγικής περιόδου των ψαριών.

Απονομή Βραβείων – Επαίνων του 7ου Πανελλήνιου Μαθητικού Ποιητικού Διαγωνισμού στη Θεσσαλονίκη

Ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, πραγματοποίησε για 7η συνεχή χρονιά και για 21η ως θεσμός πλέον τον Πανελλήνιο Μαθητικό Ποιητικό Διαγωνισμό για τους μαθητές Γυμνασίου - Λυκείου.

Γιατροι του Νοσοκομείου Κιλκίς: "Ανυπόστατα και αναληθή κείμενα που κυκλοφορούν"

Υπογράφουν η Ένωση  ιατρών και το Επιστημονικό Συμβούλιο του νοσοκομείου Κιλκίς
"Το Επιστημονικό Συμβούλιο και η Ένωση Νοσοκομειακών ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς με αφορμή κείμενα που κυκλοφορούν στην Αραβική δηλώνουμε ότι είναι απολύτως ανυπόστατα και αναληθή.

Ελληνοαλβανική συνεργασία για κλοπές στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής

Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η μεθοδική και ενδελεχής έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, οδήγησαν στην εξιχνίαση πολυάριθμων περιπτώσεων διαρρήξεων και κλοπών σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην ευρύτερη περιοχή του Πευκοχωρίου Χαλκιδικής.

Ανακοίνωση Περιφέρειας για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

Με αφορμή την 7η Απριλίου, που έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, το Τμήμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Ανθρωπιστική βοήθεια στο Hotspot της Νέας Καβάλας

Νέα αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας, με ποσότητες τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης περίπου 8,5 τόνων, πραγματοποιήθηκε χθες στο κέντρο μετεγκατάστασης προσφύγων της Νέας Καβάλας Κιλκίς, από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τον Δήμο Αμπελοκήπων - Μενεμένης.

Πρωταθλήτρια και επίσημα η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς στην Α' Κατηγορία



Πριν από την έναρξη του τελευταίου παιχνιδιού της κανονικής περιόδου στην Τέρπυλο όπου και η έδρα αγώνων της ανδρικής ομάδας της Ακαδημίας Αλέξανδρος, πραγματοποιήθηκε από την ΕΠΣ Κιλκίς η απονομή του κυπέλλου του πρωταθλητή του Ανατολικού Ομίλου της Α’Κατηγορίας.

Ημερίδα γνωριμίας μαθητών με τους συγγραφείς τοπικής ιστορίας του Κιλκίς

Ο Όμιλος για την Ιστορία και τον Πολιτισμό του Κιλκίς διοργανώνει παιδαγωγική ημερίδα με θέμα τη γνωριμία των μαθητών με τους συγγραφείς τοπικής ιστορίας του Κιλκίς που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 7 Απριλίου 2016 στο ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ στις 11:00 π.μ.

Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς: Ομιλία Έλλης Φρεγγίδου με θέμα «Τα θεμέλια της σχολικής επιτυχίας» (Video)



Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, διοργάνωσε την Τετάρτη 6 Απριλίου 2016 και ώρα 7:00 μ.μ. στο εντευκτήριό του Μητροπόλεως 11, εκδήλωση – ομιλία με ομιλήτρια την κ. Έλλη Φρεγγίδου, Ψυχολόγο, M.Sc. Πτυχιούχο Α.Π.Θ., Ψυχοθεραπεία Gestalt.  Το θέμα της ομιλίας ήταν «Τα θεμέλια της σχολικής επιτυχίας».