Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Στις Σέρρες η γυναικεία ομάδα του Κιλκισιακού

Η γυναικεία ομάδα του Κιλκισιακού θα μεταβεί στις Σέρρες τη Κυριακή 10 Απριλίου για να αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση τη Πανσερραϊκή, η οποία φέτος αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στον πρώτο όμιλο της Γ΄ Εθνικής και ανήλθε κατηγορία.

Εντατικοί φορολογικοί έλεγχοι στην περιοχή της Ειδομένης

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων, κλιμάκιο αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ερευνών & Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων, πραγματοποίησαν ελέγχους σήμερα στην περιοχή της Ειδομένης του Δήμου Παιονίας Κιλκίς, με σκοπό την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και την τήρηση της ασφαλιστικής νομοθεσίας.

Οδική Ασφάλεια στην Κεντρική Μακεδονία τον Μάρτιο του 2016

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης που έλαβαν χώρα κατά τον μήνα Μάρτιο του έτους 2016, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής. Η δημοσίευση των μηνιαίων στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά – αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.

Η εγκληματικότητα στην Κεντρική Μακεδονία το Μάρτιο του 2016

Κατά τη διάρκεια του μήνα Μαρτίου του έτους 2016, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά -484- άτομα και ειδικότερα:

Κοινωνικός Τουρισμός: 10 μέρες (αντί για 5) διακοπές, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, στα νησιά του ΒΑ Αιγαίου

Η τουριστική κίνηση στα 5 νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου που αποτελούν τα βασικά σημεία εισροής προσφυγικών κυμάτων, είναι μειωμένη σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Για αυτό το λόγο, αποφασίστηκε η ενίσχυσή τους, με αύξηση της επιδότησης των τουριστικών μονάδων τους, στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού 2015-2016.

Η Λύση αλλά και τα Ερωτήματα για την Ειδομένη

Του Πάνου ΜόλλιαΕπανερχόμαστε στο θέμα της Ειδομένη με ερωτήματα. Στον μικρό αυτό οικισμό δημιουργήθηκε ένας ακόμα οικισμός αυτός των μεταναστών και προσφύγων με την στήριξη των ΜΚΟ και την αδιαφορία της πολιτείας. 

Το «Χτύπα σαν άντρας» του JUMBO δεν είναι επικό - είναι επικίνδυνο!

Δελτίο τύπου Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων
«Χτύπα σαν άντρας», καλεί από την Τετάρτη το βράδυ διαφημιστικό σποτ της γνωστής εταιρείας παιχνιδιών. Την ίδια ώρα «Σαν άντρας» χτυπούσε και τη γυναίκα του ο άλλος στο Χαϊδάρι και με εικοσιέξι μαχαιριές την έστειλε τον άλλο κόσμο.

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού έως και τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού, που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α: 13/2016) και ισχύει από αύριο Σάββατο 09 Απριλίου 2016, μέχρι και τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2016, βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές θα σημειωθούν από τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου σε αρκετές περιοχές κυρίως της ηπειρωτικής χώρας, που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και παροδικά ισχυρούς ανέμους.

ΚΕΘΙ: Απαράδεκτη η διαφήμιση του JUMBO

Δελτίο τύπου Κέντρου Ερευνών για θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ)
Πρόσφατα γίναμε μάρτυρες της νέας πασχαλινής διαφήμισης της αλυσίδας καταστημάτων Jumbo, για την οποία επισημαίνουμε τα παρακάτω: 

Κεντρική Μακεδονία: Εμβολιασμός κόκκινων αλεπούδων με ρίψεις δολωμάτων

Ανακοίνωση για τη διενέργεια εμβολιασμού των κόκκινων αλεπούδων με ρίψεις εμβολιακών δολωμάτων από αέρος για την άνοιξη 2016, προς ενημέρωση των πολιτών, σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, εξέδωσε το Τμήμα Υγείας Ζώων της Διεύθυνσης Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Εξαιρετικό μουσικό αφιέρωμα στο '21 από την ΤΕΧΝΗ Κιλκίς



Η παράδοση δεν είναι κάτι νεκρό. Δεν είναι αυτό που παραλάβαμε, αλλά αυτό που θα παραδώσουμε. Παράδοση σύμφωνα με έναν ευφυή ορισμό, είναι "η ζωντανή φωνή των κεκοιμημένων", είναι η τροφός του μέλλοντος.

Πεθαίνει ….κι είναι μόνο 17 χρόνων! Τι κρίμα…..

Υπογράφει η Θεοδοσία Σβολάκη-Μπάντζου*
Αν μπορούσε να φωνάξει, θα φώναζε σπαραχτικά: Βοήθεια! Βοήθεια!
Θα ζητούσε βοήθεια από τον Δήμαρχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους, θα ζητούσε βοήθεια απ’ όλους, από όλους εμάς που το αγαπήσαμε και το αγαπούμε! Ναι! Αν είχε φωνή το Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας θα φώναζε βοήθεια από όλους τους κατοίκους του Κιλκίς, από όλους μας.