Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 9 Απριλίου 2016

"Η κυβέρνηση αυτοεξευτελίζεται και τακτοποιεί ημετέρους στο νοσοκομείο Κιλκίς"

Δελτίο τύπου ΔΗΜ. Τ. Ο. Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς
Μετά από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα επιτέλους εδέησε η κυβέρνηση της κυβίστησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να διορίσει την νέα Διοικήτρια καθώς και τα μέλη που θα απαρτίζουν το καινούργιο Δ.Σ. για τα νοσηλευτικά ιδρύματα του νομού μας Κιλκίς και Γουμένισσας.

Θεσσαλονίκη: Η θεατρική παράσταση «ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ» την Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας Φύλων της Π.Κ.Μ. και το Κέντρο Πολιτισμού Π.Κ.Μ. βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουν την θεατρική παράσταση «ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ»  της Άντας Τσεσμελή Edwards, παραγωγή ΟΜΑ την Δευτέρα 11 Απριλίου 2016 και ώρα 21:00 στο Κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1)

Δήλωση Σούλη για τη νέα διοίκηση του νοσοκομείου Κιλκίς Μαρία Βλάχου, Οδυσσέα Μπαγκατουρίδη, Βασίλη Σιαμπάνη και Κυριακή Ανδριανάκη

Δελτίο τύπου Σούλη Καζαντζίδη
Ο Πολιτευτής Ν.Δ. νομού Κιλκίς Αναστάσιος Καζαντζίδης με αφορμή τον διορισμό νέου Διοικητή και Δ.Σ. στα Νοσοκομεία Κιλκίς και Γουμένισσας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση τύπου:

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 7 Απριλίου 2006 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)


Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας και τα ένθετά της, όπως ακριβώς κυκλοφόρησαν πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή, 7 Απριλίου 2006.
Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ
ΑΘΛΗΜΑ (ΕΝΘΕΤΟ)
ΓΡΑΜΜΑ (ΕΝΘΕΤΟ)
ΑΓΟΡΑ (ΕΝΘΕΤΟ)

Κιλκίς: Έκθεση πλεκτών στην Αυστροελληνική Καπναποθήκη


Κιλκίς: Παρουσίαση με θέμα "Τεχνικές Αρτοποίησης"


Κιλκίς: Εσπερίδα για τις Μαθησιακές Δυσκολίες την Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς σε συνεργασία με το Εσπερινό Γυμνάσιο Κιλκίς σας ενημερώνουν ότι συνδιοργανώνουν Εσπερίδα για τις Μαθησιακές Δυσκολίες με τίτλο: «Δυσκολεύομαι να μάθω! Δίδαξέ με πώς να το καταφέρω» και υπότιτλο: «Μαθησιακές Δυσκολίες, ένας παράλληλος κόσμος», που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Απριλίου και ώρες 18.00 - 21.00 στην Αίθουσα του 2ου ορόφου της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς (ΛΑΦ) Κιλκίς. 

Οχυρά Ρούπελ και Ιστίμπεη. Αναβίωση της μάχης!

Δύο εκδηλώσεις με ιδιαίτερο ενδιαφέρον διοργανώνει ο Δήμος Σιντικής στις Σέρρες και υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, το διήμερο 14 και 15 Μαΐου 2016.

Περιφέρεια: Έντεκα τόνοι ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πρόσφυγες

Έντεκα τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας, πρόκειται να διανείμει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας το αμέσως επόμενο διάστημα στους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στις τρεις οργανωμένες δομές της Κεντρικής Μακεδονίας.

Νιγρίτα: Σκοτώθηκε 81χρονη σε τροχαίο

Χθες (08-04-2016) το μεσημέρι στο 28ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Νιγρίτας – Μαυροθάλλασας Σερρών, σημειώθηκε σύγκρουση μεταξύ του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου που οδηγούσε ένας 74χρονος ημεδαπός και του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου που οδηγούσε ένας 62χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του 74χρονου οδηγού και το θανάσιμο τραυματισμό της 81χρονης συνεπιβάτιδας του. 

Πέθανε ο Γιάννης Αγγέλου, ο στενότερος συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο του Γιάννη Αγγέλου εξέδωσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.
Στη δήλωσή του ο κ. Τζιτζικώστας επισημαίνει:

Σε νέα γραφεία πλέον ο Σϋνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Κιλκίς

Ένα μακροχρόνιο αίτημα του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Κιλκίς βρήκε τη λύση του μετά την απόφαση του Γενικού Επιτελείου Στρατού να εγκρίνει την εγκατάσταση σε χώρο της λέσχης Αξιωματικών Κιλκίς.

Κιλκίς: Υποδοχή της φλόγας της ΙΒ΄ Μαθητιάδας (Video)



Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς με το Γραφείο Φυσικής Αγωγής σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς με τον Οργανισμό Αθλητισμού και Παιδικών Κατασκηνώσεων, οργάνωσε τελετή άφιξης φλόγας, την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016, ώρα 18:00, στο Ανοικτό Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς και τελετή υποδοχής (άναμα Βωμού) στο Νέο Δημοτικό Πάρκο «ΚΗΠΟΣ» ώρα 20:00.