Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Γιατί τα ΜΜΕ δεν μεταδίδουν στον κόσμο την αλήθεια στο θέμα της Ειδομένης



Πηγή: Ιστοσελίδα Ειδομένης

Συμβολισμός αποκλεισμός της γέφυρας του Αξιού από διαμαρτυρόμενους κατοίκους της Ειδομένης για τον παράνομο αυτοσχέδιο καταυλισμό που έστησαν οι ΜΚΟ στην Ειδομένη, σε ένα χώρο όπου καταρρίφθηκε η όποια νομοθεσία και ως αποτέλεσμα έφερε τα έκτροπα και τους κινδύνους που πλέον μας απειλούν σε καθημερινή βάση.

Τατίδης: "Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου"

Υπογράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. νομού Κιλκίς
Μία Ελληνική παροιμία λέει αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει. Έτσι λοιπόν, δεν πέρασαν λίγες ημέρες, από την αποστολή της καταγγελίας μου προς το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, πως δεν υπερασπίζεται τα συμφέροντα των πολιτών του Κιλκίς με τους πρόσφυγες, άρχισαν δράσεις από τις αρχές του κράτους. 

Κιλκίς: Πολιτική εκδήλωση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ διοργανώνει ανοιχτή πολιτική εκδήλωση για «Την Πολιτική συγκυρία – Εξελίξεις – Παρόν και Μέλλον της Σοσιαλδημοκρατίας» με καλεσμένους τους Μιχάλη Καρχιμάκη πρώην Υπουργό, μέλος του Συντονιστικού του Κινήματος και υπεύθυνο παρακολούθησης κυβερνητικού και κοινοβουλευτικού έργου, Γιώργο Πεταλωτή πρώην Υπουργό, εκπρόσωπο τύπου του Κινήματος και Πασχάλη Τόσιο μέλος του Συντονιστικού του Κινήματος το Σάββατο 23/4/2016 και ώρα 11:30 στην αίθουσα του ξενοδοχείου HABITAT.

1 χρυσό και 2 χάλκινα μετάλλια για τους παλαιστές του "Καραγιάννη" Ευρωπού

Το Σάββατο 16-04-20116 ο παλαιστικός σύλλογος "Καραγιάννης" Ευρωπού συμμετείχε στο πανελλήνιο παμπαίδων με τρεις αθλητές οι οποίοι είχαν πάρει την πρόκριση από την α φάση κατακτώντας 1 χρυσό και 2 χάλκινο μετάλλια.

Πλούσιο το Σαββατοκύριακο σε δραστηριότητες στην Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς

Με φιλικούς αγώνες συνεχίσθηκε και αυτό το Σαββατοκύριακο η αθλητική δραστηριότητα από την Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς, παίζοντας με τα τμήματα προπαίδων, τζούνιορ και προτζούνιορ, το Σάββατο φιλικά παιχνίδια στην Θεσσαλονίκη με τον Πρωτέα Ευόσμου, Αγροτικό Αστέρα, Αία Εύοσμου και Κεραυνό Ωραιοκάστρου. Η μετάβαση της Ακαδημίας έγινε με λεωφορείο και τα αποτελέσματα ήταν τα παρακάτω:

Let's do it 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Στα πλαίσια της πανελλαδικής εκστρατείας εθελοντικού καθαρισμού, LET’ S DO IT GREECE, ορίστηκε η εβδομάδα 11-17 Απριλίου ως εβδομάδα δράσεων. Με κεντρικό σύνθημα «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις» ενώνουμε όλοι οι εθελοντές της δράσης τις δυνάμεις μας για να καθαρίσουμε ολόκληρη τη χώρα σε μια μέρα.

Το κλίμα Μπερντιάεβ στην ιστόρηση της Ωραιότητας και ο Κήπος του Επίκουρου: Η φορητή αγιογραφία του Βασίλη Χατζηβασιλείου ως υπόθεση ''ηλιοτρόπιου''

Του Φώτη Μισόπουλου
(Στις 25.4.2-16 Μεγάλη Δευτέρα στο Πολιτιστικο Κέντρο Θέρμης, ώρα 20.30, θα γίνει η παρουσίαση της δουλειάς- αγιογραφίες- του Βασίλη Χατζηβασιλειου)
Ο ΚΗΠΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΟΥΡΟΥ[1]
Είναι πιο ισχυρές μεταφορικά και θεωρητικά οι επιβεβαιώσεις και οι επικυρώσεις της μεταφυσικής μεταφορολογίας, όταν ξεκινούν από αντιθετικές σχολές ή όψεις, Σημειώνω τον Κήπο του Επίκουρου του Ανατόλ Φρανς: "Το ίδιο το έργο περιέχει και ένα είδος ονειροπόλησης γύρω από τα σχήματα της αλφαβήτου, τις καταγωγικές μορφές ορισμένων από τα γράμματά της- [Για την συζήτηση που είχα την περασμένη νύχτα μ' ένα φάντασμα σχετικά με την καταγωγή της αλφαβήτου]"[2]. 

"Ευχαριστώ από καρδιάς τον Αστυνομικό Βασίλειο Μιχαηλίδη"

Υπογράφεο η Σοφία Μουρατίδου
Ταχυδρομικός Ανταποκριτής
"Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να συγχαρώ τον Υπουργό Προστασίας του πολίτη και τον Αστυνομικό Διευθυντή του Κιλκίς για το εξαίρετο ήθος των στελεχών τους, και συγκεκριμένα για τον Αστυνομικό Μιχαηλίδη Βασίλειο του τμήματος συνοριακής φύλαξης Πολυκάστρου διότι βρήκε και παρέδωσε βιβλιάριο καταθέσεων το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό που απωλέσθηκε στην περιοχή Πολυκάστρου την Παρασκευή 01 Απριλίου 2016.

''Μια μαμά κι έναν καιρό...'' - Έξι άθλοι* για τον…μπέμπη!

Της Ευγενίας Τσομπανοπούλου
1. Τάισμα κρέμας: Αλέθεις φρούτα ή φαγητό και έχεις γεμίσει ένα νεροχύτη τσιμπράγκαλα. Τοποθετείς το μωρό στο καθισματάκι. Προσπαθεί με κινήσεις Χουντίνι να απαλλαγεί από τη ζώνη. Αρχίζεις να μιμείσαι αεροπλανάκια, τρενάκια και όλο το ζωικό βασίλειο, μπας και φιλοτιμηθεί να φάει καμιά κουταλιά. Καθότι έχει και το ίδιο μιμητικές ικανότητες, αρχίζει τα μπρρρρρ και τα μπλιαχ και τρέχουν τα πάντα απ΄ το στόμα του. Στα μεγάλα κέφια εκσφενδονίζει ρουκέτες και όποιον πάρει ο χάρος.

Νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ/ΝΔ ν. Κιλκίς ο Κωνσταντίνος Βιολιτζής

Αποτελέσματα εκλογών ΝΟΔΕ/ΝΔ ΚΙΛΚΙΣ για το αξίωμα του Προέδρου.
Σύνολο εκλεκτόρων: 50
Ψήφισαν:46
Έλαβαν:


“Let’s do it Greece” : Εθελοντικός καθαρισμός των σκουπιδιών από τον λόφο του Αγίου Γεωργίου Κιλκίς



Το Τοπικό Τμήμα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού και το 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς διοργάνωσαν την περιβαλλοντική δράση “Let’s do it Greece” στο Κιλκίς καθαρίζοντας τα σκουπίδια από τον λόφο του Αγίου Γεωργίου. Η δράση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Απριλίου 2016.

Άνοδος του ΑΟΚ Γουμένισσας στο πρωτάθλημα της Α ΕΚΑΣΚΕΜ

Δελτίο τύπου ΑΟΚ Γουμένισσας
Για ένα ακόμα παιχνίδι,ο ΑΟΚ Γουμένισσας κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα, το οποίο τον οδηγεί και μαθηματικά στην εξασφάλιση του δεύτερου εισιτηρίου για την άνοδο στο πρωτάθλημα της Α ΕΚΑΣΚΕΜ! Παρών στις κερκίδες για να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας μας ήταν η Εβίνα Μάλτση, αρχηγός της Εθνικής ομάδας Μπάσκετ!

Χαράτσι και στο… ίντερνετ – Ποιος νέος φόρος θα επιβληθεί στους συνδρομητές

Στην επιβολή φόρου στους χρήστες ίντερνετ στην Ελλάδα, έχουν συμφωνήσει κυβέρνηση και δανειστές σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Αγορά”.

"Καλό Παράδεισο, Στέφανε Παπαδόπουλε"

Υπογράφει ο Σούλης Καζαντζίδης
Πολιτευτής Ν.Δ. νομού Κιλκίς
"Για την απώλεια του Κιλκισιώτη Νομικού και πολιτικού Στέφανου Παπαδόπουλου εκφράζω τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια μου στους οικείους, τους συγγενείς και φίλους του.