Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Θεσσαλονίκη: Φιλανθρωπική παράσταση με τον μάγο Grey Ampa, την Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Κέντρο Πολιτισμού Π.Κ.Μ. βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουν  την Κυριακή 24 Απριλίου 2016 και ώρα 19:00 στο Κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1) τον  μάγο Grey Ampa με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Νωρίτερα φέτος η καταπολέμηση των κουνουπιών στην Κεντρική Μακεδονία

Πιο νωρίς από κάθε άλλη χρονιά ξεκίνησε φέτος το πρόγραμμα καταπολέμησης των κουνουπιών από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, που περιλαμβάνει δράσεις αντιμετώπισης σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες, με προτεραιότητα φέτος τους χώρους παραμονής πληθυσμών προσφύγων και μεταναστών, κατόπιν υποδείξεων τόσο της Αντιπεριφέρειας Δημόσιας Υγείας, όσο και του αιτήματος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, που κατατέθηκε στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

Δήλωση Μητσοτάκη για τον θάνατο του Γεράσιμου Αρσένη

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την απώλεια του Γεράσιμου Αρσένη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Εκφράζω τη θλίψη μου για το θάνατο του Γεράσιμου Αρσένη. Ενός πολιτικού με σημαίνοντα ρόλο για δεκαετίες στο δημόσιο βίο της χώρας, που πάντα πολιτεύτηκε με ευπρέπεια.

Η μετάφραση ως αντίσταση στο καθεστώς της τυραννίας

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Η άρση της λογοκρισίας από το καθεστώς της δικτατορίας αποτελεί ένα κομβικό σημείο για την κατανόηση των ιδεολογικο-πολιτικών εξελίξεων στον χώρο της ελληνικής νεολαίας εκείνης της περιόδου.

Χατζησάββας: Βάλτε τώρα ένα τέρμα στην διαπόμπευση των ενστόλων

Δελτίο τύπου Χρήστου Χατζησάββα
Τρίτη επίθεση σε έναν μήνα δέχονται οι αστυνομικοί που έχουν την ατυχία να υπηρετούν ή να είναι αποσπασμένοι στο Κιλκίς την εποχή του εξισλαμισμού Του.
Καταδικάζουμε κάθε επίθεση απέναντι στην στολή και στο Εθνόσημο και από τους Λαθρομετανάστες τζιχαντιστές που ενδύονται την προβιά του Πρόσφυγα.

Το Υπουργείο Παιδείας πειραματίζεται για το πώς θα λειτουργήσουν τα Νηπιαγωγεία

Ανακοίνωση ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. νομού Κιλκίς
Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων μετά τις παλινωδίες, τα «ήξεις- αφίξεις» και τις εξαγγελίες για δίχρονη υποχρεωτική Προσχολική Αγωγή, κατέθεσε το νέο σχέδιο Νόμου «Ρυθμίσεις για την Έρευνα και άλλες διατάξεις», σύμφωνα με το οποίο (άρθρο 35) αλλάζει η οργανικότητα των Νηπιαγωγείων και διπλασιάζεται αυθαίρετα ο ελάχιστος αριθμός παιδιών για τη λειτουργία του Νηπιαγωγείου. 

Οι Sugar Factory Live στο Residents Bar στην Θεσσαλονίκη


Οι Sugar Factory επιστρέφουν στην Θεσσαλονίκη στο The Residents Bar! Θα παρουσιάσουν ένα οπτικό-ακουστικό σετ με κομμάτια από όλη την δισκογραφία τους καθώς και νέες συνθέσεις. Την Κυριακή 24/4 στις 22:00. Είσοδος ελεύθερη.

Η "Τόλμη" Κιλκίς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Taekwondo WTF Λυκείων

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Taekwondo WTF Λυκείων διεξήχθη στο Oλυμπιακό κλειστό στάδιο Πάλης στα Άνω Λιόσια στις 13 Απριλίου 2016. Είναι πολύ σημαντική η ένταξη πλέον στο σχολικό πλαίσιο για να δίδονται οι ανάλογες ευκαιρίες και στους αθλητές-ριες του Taekwondo.

Βeach bar Badeschiff στο Βερολίνο. Για κολύμπι και όχι μόνο!

Γράφει ο Παναγιώτης Γεωργιάδης
Το Βeach bar Badeschiff είναι ένας πολυχώρος διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους και βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Spree. Εδώ μπορείτε να κολυμπήσετε στην πισίνα τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού, αλλά και το χειμώνα αφού "κλείνει", ενώ επιπλέον θα ασχοληθείτε αν θέλετε με τη γιόγκα, να χαλαρώσετε κάνοντας μασάζ ή να αθληθείτε με διάφορα σπορ όπως το beach volley πάνω στην αληθινή άμμο, η οποία μεταφέρεται εδώ με φορτηγίδες.

Τα τελευταία νέα του Κιλκισιακού

Ο Κιλκισιακός συνεχίζει τις προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του Σταυροχωρίου, παρά το γεγονός πως έχει ολοκληρώσει τις φετινές του αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ο Μάκης Δανδίκας όπως φαίνεται χαίρει της εκτίμησης των διοικούντων του ΑΟΚ και θα συνεχίσει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στο πάγκο της ομάδας.
Ίσως το σαββατοκύριακο δοθεί φιλικό με ομάδα των Σκοπίων στο Κιλκίς. Επίσης το ρόστερ θα παραμείνει ως έχει, και σκοπός είναι να αποκτηθούν 2-3 ποιοτικοί ποδοσφαιριστές.

ΠΑΜΕ: Πάρτε πίσω την τροπολογία που απολύει χιλιάδες εκπαιδευτικούς

Ανακοίνωση ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών
Το σχέδιο της κυβέρνησης δεν είναι τρόπος «πρόσληψης»,
είναι τρόπος απόλυσης!
Κάτω τα χέρια από την Προϋπηρεσία!
Όλοι στο δρόμο! Όλοι στον αγώνα!
Ø  ΤΕΤΑΡΤΗ 20/4: ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ & ΕΛΜΕ!!
Ø  ΠΕΜΠΤΗ 21/4: ΤΡΙΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (11π.μ. – 2μ.μ)

Αναδείχτηκαν οι «έφηβοι βουλευτές» μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης

Παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία, κ. Παύλου Σούρλα, πραγματοποιήθηκε η ηλεκτρονική κλήρωση για την ανάδειξη των 300 «εφήβων βουλευτών» και των αναπληρωματικών τους, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος της Βουλής των Εφήβων. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στην ιστοσελίδα του προγράμματος www.efivoi.gr.

Δήμος Παιονίας: Διανομή ειδών παντοπωλείου και βρεφικών τροφών σε απόρους

Ο Δήμος Παιονίας ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ, την Πέμπτη 21-04-2016 ώρα 08:30 π.μ. - 02:00 μ.μ. και την Παρασκευή 22-04-2016 ώρα 08:30 π.μ. - 02:00 μ.μ., θα πραγματοποιήσει για τους πολίτες οι οποίοι έχουν εγκριθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Υποδομής (ΤΕΒΑ) διανομή ειδών παντοπωλείου και βασικής υλικής συνδρομής και βρεφικών τροφών.

«Σε δημόσια διαβούλευση το νέο καταστατικό της Νέας Δημοκρατίας»

Ανακοίνωση Νέας Δημοκρατίας
Σε δημόσια διαβούλευση ( http://synedrio.nd.gr ) τέθηκε σήμερα, Τρίτη 19 Απριλίου, το προσχέδιο του καταστατικού της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο θα εγκριθεί στο 10ο Τακτικό Εθνικό Συνέδριο, που πραγματοποιείται το τριήμερο 22 – 24 Απριλίου στο Metropolitan Expo (Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»).

Φυσικοί τρόποι αντι-στρες μέσω άσκησης

Επιμέλεια κειμένου Kinesis Gym Kilkis
Βασικότερο ως πρόβλημα τις τελευταίες δεκαετίες παρουσιάζεται το στρες – άγχος το οποίο ενσωματώνεται στην καθημερινότητα μας, επιβάλλοντας τη μη ψύχραιμη συμπεριφορά, με συνέπεια την κακή διαχείριση αυτών που μας απασχολούν.

Κιλκίς: Συνέλαβαν 50χρονη για καταδικαστική απόφαση σε βάρος της

Συνελήφθη χθες (18-04-2016) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Σάντας, μία 50χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 6 μηνών, για κλοπή.

Συναυλία Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής από τον Σύλλογο «Πέτρος ο Γλυκύς»


O Σύλλογος Ιεροψαλτών της Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς «Πέτρος ο Γλυκύς» διοργανώνει, και σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε, Συναυλία Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής με ύμνους της μεγάλης Τεσσαρακοστής και της Μεγάλης Εβδομάδος την Πέμπτη 21 Απριλίου 2016 και ώρα 7:00 το απόγευμα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς.

Σοβαρός τραυματισμός 40χρονου Σύριου στην Ειδομένη

Χθες (18-04-2016) το μεσημέρι στον καταυλισμό της Ειδομένης, 40χρονος υπήκοος Συρίας, ενώ εκτελούσε εργασίες εξωτερικά της σκηνής του, έχασε την ισορροπία του και κατά την πτώση του στο έδαφος επέπεσε στην πλαϊνή πλευρά διερχόμενου αστυνομικού οχήματος, το οποίο οδηγούσε 46χρονος αστυνομικός.

Γονείς: Σύμμαχοι ή Αντίπαλοι του παιδιού-αθλητή;

Γράφει ο Κώστας Πουντζουκίδης*
Στα γήπεδα θα παρατηρήσει κανείς δυο κατηγορίες γονέων. Στην πρώτη ανήκουν γονείς που σιωπηλά υποστηρίζουν τα παιδιά τους κατά τη διάρκεια του αγώνα, πριν και μετά απ’ αυτόν. Που θα τα αγκαλιάσουν και θα τα συγχαρούν για την προσπάθεια και όχι για το αποτέλεσμα. 

Το γυμναστήριο yoga pilates house Κιλκίς γιορτάζει και προσφέρει

- Το γυμναστήριο yoga pilates house γίνεται 5 χρονών και το γιορτάζει με μια σούπερ προσφορά 1+1.
- Για κάθε συνδρομή ανεξαρτήτου ποσού παίρνεις μια ίδια συνδρομή για να την κάνεις δώρο.

Αισθητή η παρουσία των αθλητών του ΓΑΣ Κιλκίς στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων

Με αισθητή την παρουσία των αθλητών και αθλητριών του ΓΑΣ Κιλκίς πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Απριλίου στο δημοτικό στάδιο της Κατερίνης το διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου της κατηγορίας Παμπαίδων και Παγκορασίδων Α' (γεν. 2001 -2003) με τη συμμετοχή των σωματείων από τις ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας

Διαμαρτυρία Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς (Μέλος ΟΓΕ) στο Νοσοκομείο

Δελτίο τύπου Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς (Μέλος ΟΓΕ)
Σε παράσταση διαμαρτυρίας προχώρησαν χθες, Δευτέρα, τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς από κοινού με την γραμματεία ΠΑΜΕ, ώστε να καλέσουν τους εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους, αυτοαπασχολούμενους και τη νεολαία σε μαζικό ξεσηκωμό για την οριακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται το νοσοκομείο Κιλκίς και γενικότερα οι δομές Υγείας στον νομό. Ιδιαίτερα, κάλεσαν τις γυναίκες σε γενικό ξεσηκωμό για το δικαίωμά στην Κοινωνική Ασφάλιση και σε μαζική συμμετοχή στη 48ωρη απεργία όταν το νομοσχέδιο έρθει προς ψήφιση στη Βουλή.

Τελετή βράβευσης μαθητών των Γυμνασίων και Λυκείων του νομού Κιλκίς

Το Σάββατο 16 Απριλίου 2016 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς η τελετή βράβευσης των μαθητών των Γυμνασίων και Λυκείων, οι οποίοι διακρίθηκαν στον 76ο Πανελλήνιο διαγωνισμό της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Ε.Μ.Ε.) «Θαλής» και «Ευκλείδης» και στον διαγωνισμό του Παραρτήματος της Ε.Μ.Ε. Κιλκίς «Υπατία 1η φάση» και «Υπατία 2η φάση».

Δυναμική η παρουσία των Παιόνων στην 1η Πανελλήνια Συνάντηση Μακεδόνων.

Υπογράφουν οι Παίονες Γουμένισσας
Η καρδιά της Μακεδονίας, η καρδιά της Ελλάδας χτύπησε δυνατά...και ο Σύλλογος μας ήταν παρών...να νιώσουμε...να αντικρύσουμε...να θαυμάσουμε κάτι τόσο υπέροχο και μοναδικό...143 Μακεδονικοί Σύλλογοι και 3200 χορευτές... παρόντες, όπως και το χορευτικό των Παιόνων, συμετείχαν στην 1η Πανελλήνια Συνάντηση Μακεδόνων το Σάββατο 16 Απριλίου 2016 και ώρα 17:00 στο Καυτανζόγλειο στάδιο της Θεσσαλονίκης.

Συναυλία του Πολυάνειου Ωδείου Κιλκίς (Video)



Συναυλία του Πολυάνειου Ωδείου Ι. Μ. Κιλκίς, με τίτλο «Η τέχνη μου με οδηγεί.. τον εαυτό μου να γνωρίσω» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Απριλίου 2016 και ώρα 7.00μ.μ. στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Κιλκίς.