Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Μιχάλης Χαραλαμπίδης: "Μην πέφτετε στις ποντικομαχίες και στους μαχαλάδες" (Video)



Απόσπασμα από την ομιλία του Μιχάλη Χαραλαμπίδη σε εκδήλωση για τη Γενοκτονία των Ποντίων. Την εκδήλωση διοργάνωσε ο πολιτιστικός σύλλογος Αγίου Μάρκου Κιλκίς στο Συνεδριακό Κέντρου του δήμου την Τρίτη 10 Μαΐου 2016.


Το Αθλητικό Κέντρο Alexandros Sports Center Kilkis ανοίγει τις πύλες του

Το Αθλητικό Κέντρο Alexandros Sports Center ανοίγει τις πύλες του την Δευτέρα 16 Μαΐου 2016 το απόγευμα, για μικρούς και μεγάλους αθλητές. Οι εγγραφές από σήμερα καθημερινά- από το πρωί μέχρι και το βράδυ στη γραμματεία του Αθλητικού Κέντρου.

Αυτό το κεμπάπ είναι ότι πρέπει γι αυτούς που γουστάρουν Salmonella

Ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, στo πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Επισήμου Ελέγχου Μικροβιολογικών Κριτηρίων Ασφάλειας Τροφίμων και σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Δοκιμών & Ερευνών Τροφίμων του ΕΦΕΤ, διαπίστωσε την ύπαρξη μη ασφαλούς τροφίμου στο οποίο ανιχνεύθηκε το παθογόνο βακτήριο Salmonella spp. 

Άγιος Αντώνιος-Μονοπήγαδο: Ημερήσια απόδραση μισή ώρα από τη Θεσσαλονίκη, μία ώρα από το Κιλκίς!

Πηγή: Όμορφα ταξίδια
Σε απόσταση μόλις τριάντα χιλιόμετρα ανατολικά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, υπάρχουν δύο κοντινά χωριά ο Άγιος Αντώνιος και το Μονοπήγαδο, στα οποία μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια όμορφη ημερήσια εκδρομή που θα σας εκπλήξει ευχάριστα.

Στην Ιερισσό ο Αίας Κιλκίς για το Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος


Στην Ιερισσό Χαλκιδικής θα βρίσκεται το αγωνιστικό τμήμα του Αίαντα το Σάββατο 14 Μαίου για να πάρει μέρος στο Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος Ορεινής Ποδηλασίας που διοργανώνει η Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας Θράκης στα αγωνίσματα Cross country (αντοχής) για τις κατηγορίες Μίνι μικρών-μεγάλων, Παμπαίδων, Παγκορασίδων και Κορασίδων.

"Στη μνήμη της Μαρίας Χατζηκίδου"

Υπογράφει το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό της Στοματικής Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς,
Μαίρη Παρασκευαϊδου, Μιχάλης Ζουμπουλάκης, Χρήστος Μάκος
"Γλυκειά μας Μαρία
Σε γνωρίσαμε μέσα από το Πρόγραμμα Νοσοκομειακής Οδοντιατρικής που αναπτύχθηκε στη Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική του Νοσοκομείου Κιλκίς για τα ΑμεΑ και τους ασθενείς με χρόνιες παθήσεις. 

Ο Παραστατίδης εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων στην 98η επέτειο της Μάχης του Σκρα

Ανακοίνωση γραφείου τύπου Θεόδωρου Παραστατίδη
Σας γνωρίζουμε ότι στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 98η επέτειο της Μάχης του Σκρα που θα πραγματοποιηθούν στις 15 Μαίου 2016, θα παρίσταται ο Βουλευτής Ν. Κιλκίς κ. Θεόδωρος Παραστατίδης ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων.

Η εγκληματικότητα στην Ελλάδα το έτος 2015

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη, δημοσιεύει στατιστικά, απολογιστικά στοιχεία του προηγούμενου έτους 2015, σχετικά με το περιβάλλον ασφάλειας της χώρας, καθώς και τη συνολική αστυνομική ανταπόκριση, όπως αποτυπώνεται στο ηλεκτρονικό σύστημα Police On Line.
Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ 

Θεσσαλονίκη: Η παράσταση «Εχθροί εξ’ αίματος» του Αρκά στις «Βραδιές Θεάτρου»


Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Κέντρο Πολιτισμού Π.Κ.Μ. βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουν τις «Βραδιές Θεάτρου». Οι «Βραδιές Θεάτρου» ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2016 και απευθύνονται σε όλο το θεατρόφιλο κοινό της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. 

Καλοκαιρινή προσφορά Golden Athlos Fightclub & Gym Κιλκίς

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 3 ΜΗΝΕΣ / 54 ΕΥΡΩ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΒΑΡΗ-CROSSFIT-KICK BOXING -MUAY THAI-ΠΥΓΜΑΧΙΑ
ΙΣΧΥΕΙ ΕΩΣ 30/5
ΠΡΟΛΑΒΕ!
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΚΕΤΩΝ

Θέσεις εργασίας στον στον Άσπρο Παιονίας - 11/5/2016

Εταιρία Μεταλλικών Κατασκευών στον Άσπρο Παιονίας, αναζητά ηλεκτροσυγκολλητές με εμπειρία.
Για πληροφορίες και αποστολή βιογραφικού στα τηλέφωνα 2343025424-5
και στο email: info@kyriazakos.gr

"Της εκδιδομένης ρύθμισης το κιγκλίδωμα"

Παρεμβαίνει ο αναγνώστης της Γνώμης Παναγιώτης Τριαρίδης
Τι μπορεί πλέον να κάνει ένας αγανακτισμένος πολίτης;
Ακόμα προσπαθώ να βρω λύση.
Πριν από 11 μήνες έκανα ρύθμιση ένα χρέος στον ΟΑΕΕ ύψους 2.481,74 ευρώ σε 45 άτοκες δόσεις των 50,99 ευρώ, τις οποίες δόσεις εξυπηρετούσα κανονικότατα. 

Η συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας Όλγα Σεχίδου στο Σχολείο του Χέρσου

Το Σχολείο του Χέρσου επισκέφθηκε η συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας κ. Όλγα Σεχίδου την Τρίτη 10 Μαΐου 2016 στα πλαίσια των εκδηλώσεων φιλαναγνωσίας του Σχολείου καθώς και του ετήσιου θεσμού του «Ημέρες λογοτεχνίας».

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Γουμένισσας-Θάνος Ζελέγκος, στο 8ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής

Δελτίο τύπου 1ου Δημοτικό Σχολείο Γουμένισσας-Θάνος Ζελέγκος
Ασφάλεια στο διαδίκτυο
Το θέμα της ασφάλειας στο διαδίκτυο είναι πολύ σημαντικό. Ασχοληθήκαμε με αυτό και τα προηγούμενα χρόνια. Δημιουργήσαμε αφίσες με comics τις παρουσιάσαμε στο 6ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής.

Τι ισχύει σήμερα για το επίδομα απομακρυσμένων - παραμεθορίων περιοχών

Υπογράφει το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Κιλκίς
Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου Οικονομικών Αρ.Πρωτ. 2/31029/ΔΕΠ/6/5/2016 (Επί του άρθρου 19 Επίδομα Απομακρυσμένων - Παραμεθορίων Περιοχών) το επίδομα των απομακρυσμένων - παραμεθορίων περιοχών της παρ.2 του άρθρου 15 του ν.4024/2011 εξακολουθεί να

Διαμάχη για τις απαιτήσεις της Ελλάδος - Ενοχή και χρέη

Της Sigrid Weigel
Επακόλουθα κόστη της ιστορίας: Η Ελλάδα απαιτεί επανορθώσεις από την Γερμανία και τη μείωση των δανείων της – δικαίως.
Προσφάτως πήραν θέση πολιτικοί του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος και του κόμματος των “Πρασίνων” υπέρ της άποψης ότι δεν πρέπει να απορρίπτονται απολύτως οι ελληνικές απόψεις για επανορθώσεις και αποζημιώσεις για την κατοχή της Ελλάδος από την Γερμανία του Χίτλερ. 

Ξεκινά αυτό το Σαββατοκύριακο η Music World Expo 2016

H Music World Expo 2016 ο απόλυτος προορισμός για τους μουσικούς και τους ανθρώπους του ήχου και του φωτισμού, ανοίγει τις πύλες της λαμπρότερη από κάθε άλλη φορά, έχοντας την υποστήριξη της πλειοψηφίας των εταιριών του κλάδου.

Αυτός είναι ο 43χρονος που ασελγούσε σε 6χρονη σε περιοχή του Κιλκίς (Φωτογραφίες)

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 43χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 05-05-2016, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για τα αδικήματα της αποπλάνησης παιδιών και της πορνογραφίας ανηλίκων (Δείτε ΕΔΩ).

Εξετάσεις για 3ο Dan στο Kinesis Fight Club Kilkis



Στα πλαίσια του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Isdo στην Θεσσαλονίκη με διοργανωτή το Kuroyamadojo, ο πρόεδρος της International Kyodokyokushin Budokai Union Misiak Maciej επισκέφτηκε την χώρα μας. Με την αφορμή αυτήν εξέτασε τον εκπρόσωπο στην Ελλάδα, τον Αντώνη Γιαννακίδη για το 3ο Dan.