Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς προς γονείς: Πώς να σώσετε τα παιδιά σας από την σεξουαλική κακοποίηση

Το άρθρο που θα διαβάσετε, διακρίνεται για το τεράστιο ειδικό βάρος του, καθώς αποτελεί προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας ενός ψυχολόγου αξιωματικού, που διαχειρίστηκε και αποφάνθηκε για τις πιο μεγάλες και συγκλονιστικές υποθέσεις που σόκαραν και προκάλεσαν σύγκορμα ρίγη οργής και αποτροπιασμού στο πανελλήνιο τα τελευταία χρόνια. 

Αυτός είναι ο παιδόφιλος που έριχνε υπνωτικό στο γάλα της ανήλικης ανιψιάς του (Φωτογραφίες)

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 52χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη απογευματινές ώρες της 6-5-2016 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για αποπλάνηση ανηλίκου και κατοχή βιντεοληπτικού υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Κιλκίς: Έπιασαν 35χρονο Ελβετό με "φούντα"

Συνελήφθη σήμερα (15-05-2016) τα ξημερώματα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Αξιούπολης ένας 35χρονος υπήκοος Ελβετίας, διότι κατά τον έλεγχο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Συγκλονίζει ο απρόσμενος χαμός του φίλου κιλκισιώτη τραγουδιστή Τάκη Καρασαββίδη

Φίλε Τάκη Καρασαββίδη σε αποχαιρετούμε μ’ ένα στίχο της Σώτιας Τζώτου που λέει: "Μα σ’ αγαπώ και κοίτα ανοίγουν οι ουρανοί, οι ουρανοί που τόσο δύσκολα ανοίγουν". Πράγματι, Τάκη οι ουρανοί ανοίγουν πολύ δύσκολα, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι σήμερα θα είναι ορθάνοιχτοι να σε υποδεχτούν».

Πέτρες στη χολή - χολολιθίαση - λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή

Γράφει ο Αντώνιος Ευαγγέλου*
Χειρουργός
Η χοληδόχος κύστη είναι ένα μικρό, σε σχήμα αχλαδιού όργανο, με μέγεθος περίπου 10 εκατοστών. Βρίσκεται κάτω από το συκώτι στο δεξιό πάνω μέρος της κοιλιάς. Ο κύριος σκοπός του είναι να συγκεντρώνει το πεπτικό υγρό (χολή) που παράγεται από το συκώτι. Η χολή ένα καφέ-πράσινο υγρό, χρησιμοποιείται από το σώμα για την πέψη των λιπαρών φαγητών και βοηθά στην απορρόφηση ορισμένων βιταμινών και ιχνοστοιχείων.