Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Εκδήλωση σύμβολο για το Κιλκίς, το Kilkis City Trail 2016

Υπογράφει ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Το Kilkis City Trail 2016 πλημμύρισε την πόλη μας με τη ζωντάνια και τα χαμόγελα των δρομέων κάθε ηλικίας και ικανότητας που απόλαυσαν ένα μοναδικό αθλητικό γεγονός για την ευρύτερη περιοχή μας. 

Πανελλαδικές εξετάσεις: Αρκετά εύκολο το θέμα της έκθεσης σήμερα

Επιμέλεια: Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης "Κίνητρο" Κιλκίς
Έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων σήμερα 16 Μαΐου, ως είθισται με πρώτο το μάθημα της Έκθεσης. Το θέμα, το οποίο πραγματευόταν τη φιλία και τις διαδικτυακές σχέσεις των νέων ανθρώπων, χαρακτηρίστηκε αρκετά εύκολο, αφού ουσιαστικά εντάσσεται στην ύλη της Α’ Λυκείου.

Το αίμα ενός 42χρονου και ενός 52χρονου ο φόρος αίματος στην άσφαλτο

Χθες (15-05-2016) το μεσημέρι σε αγροτική οδό των Σερρών, δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 42χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του παραπάνω οδηγού. Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.

Αποχαιρετιστήρια αγωνιστική του Εθνικού Νέου Αγιονερίου

Δελτίο Τύπου Εθνικού Νέου Αγιονερίου
Στην τελευταία αποχαιρετιστήρια αγωνιστική του πρωταθλήματος της γ΄ εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου ο Εθνικός Ν. Αγιονερίου φιλοδώρησε με πέντε γκολ εκτός έδρας την τρίτη ομάδα του νομού Καβάλας Βυζάντιο Κοκκινοχώματος. 
ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ 2 - 5.

Μητροπολίτης Δημήτριος: Για τα παιδιά μας που διαγωνίζονται, έκκληση εγκαρδίωσης

†ο Γουμενίσσης, Αξιουπόλ­­­εως & Πολυκάστρου ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Εκτός από τους γονείς που ζείτε αμεσότερα την αγωνία των παιδιών σας, και όλοι όσοι έχουμε περάσει την ένταση των εξετάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ, νιώθουμε από κοντά το αποκορύφωμα του κόπου και των συναισθημάτων τους. Είναι σύμμετρα με την ελπίδα (εργαλείο του νεανικού ανοίγματος για ζωή), αλλά και με την ασύνειδη απόδυσή της (σύμφυτη συνοδό κάθε διαγωνισμού με το άγνωστο). 

Μαυροπλαγιά Κιλκίς: Εορτασμός της εκκλησίας Κωνσταντίνου και Ελένης

Εγγραφές και επανεγγραφές νηπίων και βρεφών στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Κιλκίς για τη σχολική περίοδο 2016 – 2017



Από τον Οργανισμό Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Παιδικών – Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Κιλκίς ανακοινώνεται ότι ξεκινούν από την Παρασκευή 20 Μαϊου οι εγγραφές και επανεγγραφές νηπίων και βρεφών στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Κιλκίς για τη σχολική περίοδο 2016 – 2017.

ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς: Προς αποκατάσταση της αλήθειας για το θέμα του ΤΕΙ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Τα θέματα Παιδείας δεν προσφέρονται για κομματική εκμετάλλευση. Αυτή είναι πρώτιστη αρχή για τον ΣΥΡΙΖΑ και θεωρείται αυτονόητη πρακτική για την κυβέρνηση. Τις τελευταίες ημέρες με αφορμή το αίσιο τέλος του θέματος του ΤΕΙ Κιλκίς από τις γραφειοκρατικές αγκυλώσεις που δεν άφηναν να δοθεί λύση χρόνια τώρα, παρακολουθήσαμε σειρά δημοσιευμάτων που επιχείρησαν να αναδείξουν τον βουλευτή της Ν.Δ του νομού μας σε πρωτεργάτη της λύσης. 

«ΤΕΙ Κιλκίς: άμεση λύση με προοπτική»

Του Παύλου Πασσαλίδη
Το Τμήμα «Σχεδιασμός και Τεχνολογία Ενδύματος» του ΤΕΙ Κιλκίς είναι ένα και μοναδικό στη χώρα μας. Έχει πολλαπλή σημασία και αξία για την τοπική μας οικονομική και πολιτιστική ανάπτυξη και όχι μόνο.

Κιλκίς: Ξεκινά το 1o Ατομικό Πρωτάθλημα Τένις Βορρά Παίδων - Κορασίδων κάτω των 10 ετών

Την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016 ξεκινά το 1o Ατομικό Πρωτάθλημα Τένις Βορρά Παίδων - Κορασίδων κάτω των 10 ετών, στις εγκαταστάσεις του ομίλου αντισφαίρισης Κιλκίς, στην περιοχή του προφήτη Ηλία. Θα φιλοξενηθούν αθλητές και γονείς από ομίλους όλης της βόρειας Ελλάδας.

Ομιλία Φραγγίδη στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ

Ομιλία Φραγγίδη στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στις 13-5-2016
"Συντρόφισσες και σύντροφοι, φίλες και φίλοι, σήμερα, και μετά την πραγματικά αδιάντροπη πολιτικά αλλά και ηθικά παραδοχή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ότι αυτός και η κυβέρνηση του δεν είναι ψεύτες αλλά απλώς είχαν αυταπάτες, αντιλαμβανόμαστε πλέον όλοι μας ότι έχουμε να κάνουμε με μια κυβέρνηση που ουσιαστικά είναι ένας στυγνός μηχανισμός εξουσίας που στο διάβα του θα κάνει τα πάντα ώστε να διατηρηθεί στις καρέκλες.

Συγχαρητήρια στους Συλλόγους Δρομέων Υγείας και Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς

Υπογράφει
ο Γιώργος Αναστασιάδης
Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΑΠΘ
Είχα την ευκαιρία και την τιμή να συμμετάσχω την Κυριακή, 15/05/16 στον αγώνα δρόμου ''Κilkis City Trail'' που συνδιοργάνωσαν ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς και ο Σύλλογος Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς. Άψογη οργάνωση, ενθουσιώδες καλωσόρισμα των συμμετεχόντων, εξαιρετική εκτέλεση του αγώνα και ομαδικό πνεύμα σε όλες τις εκφάνσεις της αθλητικής εκδήλωσης. 

Εκδήλωση των "Μωμόγερων" του Αγίου Μάρκου Κιλκίς για τη Γενοκτονία των Ποντίων (Video)



Κέρκυρα: 10ο Φεστιβάλ Οπτικοακουστικών Τεχνών | 10th Audiovisual Arts Festival

Το 10ο κατά σειρά ετήσιο Φεστιβάλ Οπτικοακουστικών Τεχνών θα λάβει φέτος χώρα από την Τρίτη 17 μέχρι την Κυριακή 22 Μαΐου 2016 στην πόλη της Κέρκυρας.