Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Την Κυριακή 22 Μαΐου, «Παίζουμε όπως παλιά» με το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς

Εκδήλωση αφιερωμένη στα παραδοσιακά παιδικά παιχνίδια με τίτλο «Παίζουμε όπως παλιά», διοργανώνει το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς την Κυριακή 22 Μαΐου 2016.
Η εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο νέο Πάρκο-Κήπος στις 11 το πρωί, απευθύνεται σε νήπια και μαθητές Δημοτικών Σχολείων.

Οι Γάλλοι μας δείχνουν τον δρόμο;


Του Λευτέρη Παυλίδη
Στη Γαλλία γίνεται ο κακός χαμός! Η χώρα κυριολεκτικά βράζει, καθώς οι βίαιες ταραχές διαρκούν 2 και πλέον μήνες (οι πορείες διαμαρτυρίες ξεκίνησαν στις 10 Μαρτίου). Τις πρώτες μέρες ήταν ήπιες, αλλά σιγά σιγά έγιναν μαζικές, κλιμακώθηκαν και εξελίχθηκαν σε άγρια επεισόδια και συγκρούσεις στους δρόμους.

Εξετάσεις για την άδεια άσκησης επαγγέλματος φαρμακοποιού

Ανακοίνωση εξετάσεων για την άδεια άσκησης επαγγέλματος φαρμακοποιού εξέδωσε η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Πετυχημένοι οι Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΆΣ Κλασικού Αθλητισμού της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΆΣ Κλασικού Αθλητισμού της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016, στο Δημοτικό Στάδιο του Κιλκίς, με τη συμμετοχή 465 μαθητών και μαθητριών.

Θεσσαλονίκη: Street Basketball Event με συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούμπο

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης και η Πρόεδρος του, Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Παρασκευή Πατουλίδου, συνδιοργανώνει τον αγώνα Καλαθοσφαίρισης (Street Basketball Event) των αθλητών του ΝΒΑ και της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης, Γιάννη Αντετοκούμπο και του αδερφού του Θανάση, την Κυριακή 22 Μαΐου 2016 και ώρα 15:30 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο Θεσσαλονίκης (Παλαί ντε Σπορ - Nick Galis Hall).

Σκοτώθηκε 22χρονος σε τροχαίο στη Χαλκιδική

Χθες (20-05-2016) το απόγευμα στο 4ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Νέων Μουδανιών – Σιθωνίας δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ένας 22χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε ένας 51χρονος ημεδαπός με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 22χρονου οδηγού. 

Διακοπή κυκλοφορίας στο Λιμνότοπο λόγω βροχόπτωσης

Λόγω ισχυρής βροχόπτωσης η κυκλοφορία των οχημάτων διεκόπη στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Ευζώνων στο ύψος του Λιμνότοπου και η κυκλοφορία πραγματοποιείται από παρακαμπτηρίους δρόμους.

Συγκέντρωση της ΠΟΕ στη Θεσσαλονίκη για τη μνήμη της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

Με δυναμισμό και παλμό χιλιάδες κάτοικοι της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας συμμετείχαν το βράδυ της Πέμπτης 19 Μαΐου 2016, στη μεγάλη συγκέντρωση της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, για να τιμηθεί η μνήμη της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου στην πλατεία Αγίας Σοφίας και στη συνέχεια στην πορεία που πραγματοποιήθηκε μέσω των κεντρικών δρόμων της πόλης και κατέληξε στο τουρκικό προξενείο.