Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Θέση εργασίας στο Ράντσο Κιλκίς (22-5-2016)

Ζητείται άτομο με βασικές γνώσεις προπονητή ιππασίας για την σχολή ιππασίας Ράντσο Κιλκίς. Να έχει διάθεση για συνεργασία και επικοινωνία με παιδιά.
Πληροφορίες: Πατσιούρας Σωτήρης 697699 3221.

Καλοκαιρινές δράσεις για τους μικρούς φίλους στο Ράντσο Κιλκίς


Χρήστος Χατζησάββας: Η δήθεν αντίστασή σας στα Μνημόνια είναι για γέλια! (Video)



Ομιλία βουλευτή Κιλκίς, Χρήστου Χατζησάββα στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο

«Παίζουμε όπως παλιά» με το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς (Video)



Εκδήλωση αφιερωμένη στα παραδοσιακά παιδικά παιχνίδια με τίτλο «Παίζουμε όπως παλιά», διοργάνωσε το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς την Κυριακή 22 Μαΐου 2016. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο νέο Πάρκο-Κήπος στις 11 το πρωί και απευθυνόταν σε νήπια και μαθητές Δημοτικών Σχολείων.

Ομιλία Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου στη Βουλή

"Ας είμαστε λίγο ειλικρινείς αγαπητοί συνάδελφοι.
Για όλα αυτά που συζητάμε και άλλα πολλά δύσκολα που βιώνει η ελληνική κοινωνία , δεν είναι καθοριστικές και διαχρονικές οι ευθύνες που έχουν παρελθούσες κυβερνήσεις και οι εκπρόσωποί τους;

Εκδηλώσεις μνήμης και τιμής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι εκδηλώσεις μνήμης και τιμής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

"Αιμορροίδες - Σύγχρονη χειρουργική αντιμετώπιση"

Γράφει ο Αντώνιος Ευαγγέλου*
Χειρουργός
Η αιμορροϊδοπάθεια, είναι πάθηση του αιμορροϊδικού ιστού, ο οποίος είναι μέρος της ανατομίας του κατώτερου ορθού και του πρωκτικού σωλήνα. Υπάρχουν δύο αιμορροϊδικά πλέγματα, το έσω και το έξω. Οι εσωτερικές αιμορροΐδες είναι «μαξιλάρια» που αποτελούνται από αγγειακό και συνδετικό ιστό και ξεκινούν πάνω από την οδοντωτή γραμμή και καλύπτονται από ορθικό και μεταβατικό βλεννογόνο. 

Ίδρυση επώνυμης έδρας Ποντιακών Σπουδών στο Α.Π.Θ.

Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Ιβάν Σαββίδη» υπέγραψαν σήμερα στην Αίθουσα της Συγκλήτου, ο Πρύτανης του ΑΠΘ, Καθηγητής Περικλής Μήτκας και ο κ. Ιβάν Σαββίδης, Πρόεδρος και ιδρυτής του «Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Ιβάν Σαββίδη».

«Άκου να δεις γιαγιά τέρμα τα τσιγάρα τα ποτά και τα ξενύχτια, αλλιώς δεν τη βγάζεις»


Της Βασιλικής Μαυρογονάτου*
«Για να επιβαρυνθεί σοβαρά ένα νοικοκυριό, πρέπει να συμπίπτουν πολλά πράγματα μαζί. Να πίνεις πολύ να καπνίζεις πολύ και να πηγαίνεις για πολλούς καφέδες.»
Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες μην ανησυχείτε καθόλου και μην φοβάστε τα νέα μέτρα που έρχονται. Εάν δεν ανήκετε στις ομάδες των φανατικών καπνιστών και αλκοολικών, ή των τύπων που γυρνούν από καφέ σε καφέ δεν σας αγγίζει τίποτα. Τάδε έφη όχι ο Ζαρατούστρα, άλλα μια ακόμη μεγαλύτερη φιλόσοφος η κα Θεοπεφτάτου.

Η "Τόλμη" Κιλκίς στους φιλικούς αγώνες Taekwondo WTF παίδων –κορασίδων στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης

Φιλικοί αγώνες Taekwondo WTF παίδων –κορασίδων διεξήχθησαν στο ΔΑΚ Πολίχνης στη Θεσσαλονίκη στις 15 Μαΐου 2016 με υπεύθυνο διοργανωτή τον Α.Σ. Νέα Φλόγα Πολίχνης.