Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Τρίτος στην Ελλάδα στους άντρες ο σύλλογος Καραγιάννης Ευρωπού στην πάλη στην άμμο

Την περασμένη Κυριακή ο σύλλογος Καραγιάννης Ευρωπού συμμετείχε στους αγώνες πάλης στην άμμο με μια αποστολή 18 αθλητών στην Παραλία Κατερίνης. Στους αγώνες συμμετείχαν συνολικά 224 αθλητές και αθλήτριες. 

Στην Περιστερά μας “συστήνει” η εκπομπή “Στον τόπο που γεννήθηκα...” αυτή την Κυριακή

Η Μακεδονία είναι ένας τόπος που σε εκπλήσσει κάθε φορά. Η Ελλάδα είναι παντού. Στο πιο μικρό χωριό της. Σε περιμένει απλά αν το ανακαλύψεις και θα εντυπωσιαστείς όταν ακούσεις για την ιστορία του.

Τι λέι η Ριζοσπαστική Κίνηση Εκπαιδευτικών Κιλκίς για το νέου τύπου ολοήμερο σχολείο

Υπογράφει η Ριζοσπαστική Κίνηση Εκπαιδευτικών Κιλκίς
Για ακόμα μια φορά ο Υπουργός αιφνιδίασε την εκπαιδευτική κοινότητα με τη δημιουργία ενός Νέου Ενιαίου Τύπου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου με νέο αναμορφωμένο εβδομαδιαίο ωρολόγιο αναλυτικό πρόγραμμα. 

Αναμενόμενα τα θέματα του Α.Ο.Θ. στις Πανελλαδικές εξετάσεις

Επιμέλεια: Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης "Κίνητρο" Κιλκίς
Στο Α.Ο.Θ. διαγωνίστηκαν σήμερα 25/05 οι μαθητές του τομέα Οικονομίας και Πληροφορικής.  Τα θέματα ήταν στα αναμενόμενα πλαίσια, κλιμακούμενης δυσκολίας και σε κάποια σημεία με αναφορές σε παλαιότερες εξεταστικές. Μόνο το 4ο Θέμα περιείχε σημεία τα οποία απαιτούσαν ιδιαίτερη προσοχή. Οι καλά προετοιμασμένοι μαθητές μπορούσαν να αριστεύσουν.

Θεσσαλονίκη: Μοναδική συναυλία της ερμηνεύτριας Νατάσσας Μάρε Μουμτζίδου και του Τρίο Τιμής Ένεκεν



Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Κέντρο Πολιτισμού Π.Κ.Μ. βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουν μια μοναδική συναυλία με την ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΑΡΕ ΜΟΥΜΤΖΙΔΟΥ και το ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ trio την Παρασκευή 27 Μαϊου 2016 και ώρα 21:00 στο Κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος»

Το «Χαμόγελο του παιδιού» στο Δημοτικό Σχολείου του Χέρσου

Την Τρίτη 24 Μαϊου 2016 επισκέφθηκε το Δημοτικό του Χέρσου η ψυχολόγος κ. Ματίνα Γαβριήλογλου από το δυναμικό του οργανισμού «Χαμόγελο του παιδιού» (Θεσσαλονίκη) στα πλαίσια του προγράμματος παρεμβάσεων στα σχολεία για το πρόβλημα του σχολικού εκφοβισμού.

Θεσσαλονίκη: Συναυλία αλληλεγγύης με τίτλο «Η Πόλις Εάλω»

Συναυλία αλληλεγγύης διοργανώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Αντιπεριφέρεια Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης της ΠΚΜ, στη Θεσσαλονίκη, με τίτλο «Η Πόλις Εάλω» και σύνθημα «Πολεμάμε την κρίση».

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 26 Μαΐου 2016, στις 14:00’ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας (Μητροπόλεως 46), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

Εξαιρετική εμφάνιση του Άθλου Κιλκίς στο 2ο προκριματικό πρωτάθλημα Ταεκβοντο της ΕΤΑΒΕ

Στις 21-22/05/2016 ημέρες Σάββατο και Κυριακή πραγματοποιήθηκε το 2o Προκριματικό Πρωτάθλημα ΤΑΕ ΚΒΟ-ΝΤΟ της Ένωσης Ταεκβο-ντο Βόρειου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ) στην Θεσσαλονίκη στο κλειστό στάδιο Ωραιοκάστρου για το έτος 2016. 

Ενθουσίασαν τα παραδοσιακά παιχνίδια του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς



Ένα πρωινό γεμάτο χαρά, άφθονο παιχνίδι, χορό και διασκέδαση, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την Κυριακή 22 Μαΐου 2016, στο Πάρκο-Κήπος, οι μικροί αλλά και μεγάλοι Κιλκισιώτες που συμμετείχαν στην εκδήλωση "Παίζουμε όπως παλιά..." του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς.