Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Καλοκαιρινές αποΔΡΑΣΕΙΣ ….. στη Βιβλιοθήκη Κιλκίς

Καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικής απασχόλησης της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς
"Παιδιά, ελάτε και αυτό το καλοκαίρι στη Βιβλιοθήκη για να «βουτήξετε»…. στα βιβλία παρέα με το φαγκρί, το σκουμπρί και το Βάτραχο που δε φοβάται τους ξένους, για να κρατήσετε παρέα στο μαύρο Κότσυφα και στον άσπρο Γλάρο, να γνωρίσετε ένα σχολείο που πετάει σαν πουλί και να βοηθήσετε ένα δέντρο να βρει μιαν αυλή, να παίξετε τους καλούς και κακούς ιππότες και να «περπατήσετε» στη Ντενεκεδούπολη, στην πόλη που έδιωξε τον πόλεμο και στη χώρα με τους παράξενους ανθρώπους…!

Τι είπε ο Σούλης στην Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Σούλη Καζαντζίδη
Ο Πολιτευτής Ν. Κιλκίς Αναστάσιος Καζαντζίδης παραβρέθηκε την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016 στην Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς στο Πολύκαστρο.

Θεσσαλονίκη: Βιβλιοπαρουσίαση με ομιλητή τον Κιλκισιώτη Γιάννη Τσιτσίμη


Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς στο "Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού" των Σαράντα Εκκλησιών (Kırklareli)

Ελληνικό χρώμα στο "Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού" που διοργάνωσε ο Δήμος Σαράντα Εκκλησιών (Kırklareli) στα τέλη Μαΐου στην Τουρκία, προσέδωσε η συμμετοχή του Λυκείου των Ελληνίδων Κιλκίς.

Eπιτυχημένη η πρώτη Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς
Eπιτυχημένη η πρώτη Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 9 Ιουνίου 2016 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παιονίας στο Πολύκαστρο.

Παραδίδεται στην κυκλοφορία ο οδικός άξονας Ποτίδαιας - Κασσάνδρας στη Χαλκιδική

Παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016 η τελετή παράδοσης στην κυκλοφορία ενός από τους σημαντικότερους νέους οδικούς άξονες της Χαλκιδικής.