Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Εξαπατούσαν ηλικιωμένους με το πρόσχημα τροχαίου ατυχήματος - Φωτογραφίες

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο (2) ατόμων, οι οποίοι συνελήφθησαν στις 23-5-2016 στον Νέο Κόσμο, για απάτες σε βάρος ηλικιωμένων με το πρόσχημα του τροχαίου ατυχήματος.

Προσοχή, κυκλοφορούν μούφα ΕΦΕΤζήδες

Ανακοίνωση ΕΦΕΤ
Παρά τις συντονισμένες ενέργειες της Ελληνικής Αστυνομίας με την βοήθεια του ΕΦΕΤ και υπευθύνων επιχειρήσεων τροφίμων και τη σύλληψη σε διάφορα σημεία της χώρας ατόμων τα οποία προσποιούμενα τους υπαλλήλους του ΕΦΕΤ προσπαθούσαν να εξαπατήσουν επιχειρήσεις τροφίμων και να αποσπάσουν χρήματα, εξακολουθούν να παρουσιάζονται κρούσματα αντιποίησης αρχής. 

Οδηγοί προσοχή: Εκτεταμένες εργασίες συντήρησης στο οδικό δίκτυο της Θεσσαλονίκης

Σε τρία τμήματα της εσωτερικής περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης, αλλά και στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης την επόμενη εβδομάδα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Γλέντησαν και βράβευσαν τους καθηγητές τους, τα παιδιά του Εσπερινού Γυμνασίου Κιλκίς (Video)



Γλέντησαν και βράβευσαν τους καθηγητές τους, τα παιδιά του Εσπερινού Γυμνασίου Κιλκίς (Video) την Τρίτη 14 Ιουνίου 2016.

"Κύριε Τσαχουρίδη και κύριε Λύκα, σας ευχαριστούμε θερμά"

"Ο Διευθυντής, το Διδακτικό Προσωπικό και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς ευχαριστούν θερμά τη διεύθυνση του αρτοποιείου Τσαχουρίδη για την κοινωνική ευαισθησία και την προσφορά του καθημερινά, για το πρωινό γεύμα των οικονομικά ευάλωτων παιδιών του σχολείου.

Οι Έλληνες επιστήμονες του εξωτερικού και το ‘’σώσιμο της πατρίδας’’

Γράφει ο Ευστάθιος Πολυχρονιάδης*
Όταν 100.000 Έλληνες επιστήμονες, στην πλειονότητα νέοι, εγκαταλείπουν την χώρα τους και εγκαθίσταται στο εξωτερικό με σκοπό να επιζητήσουν ένα καλύτερο αύριο, δείχνει ότι η χώρα είναι σε πολύ δυσχερή θέση. Μάλιστα, ο αριθμός αυτός τείνει να πολλαπλασιαστεί ακόμα περισσότερο στα επόμενα χρόνια προβάλλοντας έτσι, ότι ο γαλάζιος ελληνικός ουρανός δεν είναι αρκετός για να κρατήσει την καινοτόμο Ελλάδα στα πάτρια.

Επιμελητήριο Κιλκίς: Ημερίδα με θέμα, "Επαγγέλματα, δεξιότητες και Αγορά Εργασίας"

Δημιουργία ηλεκτρονικού επαγγελματικού καταλόγου Παιονίας

Ανακοίνωση Ομάδας Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης 
Η Ομάδα Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης (www.idomeni.gr) ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του επαγγελματικού καταλόγου Παιονίας (www.e-paionia.gr), ένα εύχρηστο εργαλείο με ό,τι αναζητεί ο καθένας να βρει από επιχειρήσεις και καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή του δήμου μας. 

«Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας 2016» στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυκάστρου

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυκάστρου συμμετέχει στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας 2016, της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος (ΕΒΕ), με θέμα «Γίνε εξερευνητής του κόσμου»!

Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς: Εντυπωσίασε η δουλειά της Νατάσας και της Νταβίνας (Video)



Συναυλία σπουδαστών συμφωνικών κρουστών και της χορωδίας του Πολυανείου Ωδείου Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς, των τάξεων των καθηγητριών Νταβίνας Φλωρεντίν και Νατάσας Καββαδία. Η συναυλία έγινε στις 16 Ιουνίου 2016, στον αύλειο χώρο του Ωδείου. Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι μικροί μαθητές της τάξης πιάνου της καθηγήτριας Φεβρωνίας Τεβρεντζίδου και ακορντεόν της Χρυσάνθης Γουδίνη.

Η αλήθεια για τις αιτήσεις ενιαίας ενίσχυσης που αφορούν το έτος 2016

Ανακοίνωση Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. 
Ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. ανακοινώνει ότι μέχρι τις 15/06/2016 έχουν υποβληθεί στο ηλεκτρονικό του σύστημα 700.000 αιτήσεις Ενιαίας Ενίσχυσης που αφορούν το έτος 2016.

Γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Το απόγευμα της Τετάρτης 15 Ιουνίου έγινε η καθιερωμένη γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς κι αποχαιρετισμού της ΣΤ’ Τάξης. Από νωρίς το κλίμα ήταν γεμάτο θετική ενέργεια, με όλους τους εμπλεκόμενους υπό ατμόν! Γονείς, κηδεμόνες και φίλοι γέμισαν το προαύλιο του σχολείου, γεμάτοι προσμονή για να παρακολουθήσουν τα δρώμενα που είχαμε ετοιμάσει.

Έκλεισε το καλύτερο καφέ ζαχαροπλαστείο του Κιλκίς



Της Βασιλικής Μαυρογονάτου*
Ο λόγος για το Sisters café patisserie των αδελφών Άννα Μπόζη και Ναταλία Τσουλγουνίδου, που εδώ και 8 χρόνια μας κρατούσε συντροφιά και μας γλύκαινε με τις υπέροχες δημιουργίες της Ναταλίας. Δυστυχώς ο πολυπόθητος χώρος του πάρκου που κατασκευάστηκε κάθε άλλο παρά αναβάθμισε την περιοχή. Την επικινδυνότητα του πάρκου την έχουμε σχολιάσει στο παρελθόν που είχε ως αποτέλεσμα να μην προσέρχονται στο χώρο οικογένειες με μικρά παιδιά. 

Μέτρα προστασίας για τον επικείμενο καύσωνα

Ανακοίνωση για την «πρόληψη των επιπτώσεων από την εμφάνιση υψηλών θερμοκρασιών και καύσωνα», που αναμένεται να πλήξουν και την περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας εξέδωσε το Τμήμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας της Γενικής Διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, προκειμένου οι πολίτες να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα αυτοπροστασίας για την αποφυγή επιπτώσεων στην υγεία τους.

«Γιορτή της μητέρας έχουμε, γιορτή του πατέρα γιατί δεν έχουμε…»

Υπογράφει ο Χρήστος Γκουντενούδης
Δήμαρχος Παιονίας
Αρκετές φορές ακούγεται από αντρικά χείλη το παράπονο «Γιορτή της μητέρας έχουμε, γιορτή του πατέρα γιατί δεν έχουμε…» Κι όμως έχουμε και γιορτή του πατέρα. Η τρίτη Κυριακή του Ιουνίου είναι αφιερωμένη στους πατεράδες όλου του κόσμου. Η ιδέα της «Ημέρας του Πατέρα» γεννήθηκε στις ΗΠΑ χάρη στους πεσόντες στον Εμφύλιο Πόλεμο. Στην Ευρώπη ονομάστηκε «Γιορτή» τόσο από το Γερμανικό έθιμο της γιορτής μπύρας – εξοχής όσο και από τους διαζευγμένους την τελευταία δεκαετία για να θυμίσουν την ύπαρξή τους.

Κιλκίς: Συνέλαβαν 52χρονο για καταδικαστική σε βάρος του απόφαση

Συνελήφθη χθες (16-06-2016) το απόγευμα στο Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 52χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε 1 καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κιλκίς, σύμφωνα με την οποία επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 10 μηνών, για το αδίκημα της κλοπής.

Κιλκίς: Γερμανίδα μετέφερε παράνομα 4 υπηκόους Συρίας

Συνελήφθησαν χθες (16-06-2016) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς 5 άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. 

Ενημέρωση κατόχων αιγοπροβατοτροφικών εκμεταλλεύσεων

Ανακοίνωση Τμήματος Κτηνιατρικής Π.Ε. Κιλκίς
Σας ενημερώνουμε ότι πρέπει να προβείτε άμεσα στη σύναψη συμβάσεων έργου με τους ιδιώτες κτηνιάτρους που έχουν εγκριθεί ως κτηνίατροι εκτροφής προκειμένου να καταστεί δυνατή από αυτούς η εφαρμογή του προγράμματος μελιταίου πυρετού για το έτος 2016.

«Μύρισε θάλασσα»: Μουσικοχορευτική εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς



Το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016 και ώρα 7:30 μ.μ., το Λύκειο των Ελληνίδων Παράρτημα Κιλκίς θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη ετήσια μουσικοχορευτική του εκδήλωση, στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κιλκίς.

Την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 το ετήσιο μνημόσυνο του Περικλή Κολότσιου (Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς)

Σας κάνουμε γνωστό ότι το ετήσιο μνημόσυνο του Περικλή Κολότσιου (Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς) θα πραγματοποιηθεί στο Κιλκίς, την Κυριακή 26 Ιουνίου και ώρα 10.00, στον Ι.Ν.Μεταμόρφωσης του Σωτήρος (Μητρόπολη Κιλκίς).

Τι λέει το ΚΚΕ για τις προτάσεις ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ για την Παιδεία

Ανακοίνωση ΚΚΕ με αφορμή τη λήξη της σχολικής χρονιάς και τις προτάσεις ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ για την Παιδεία
Η σχολική χρονιά ολοκληρώνεται και φέτος με ακόμα πιο οξυμένα προβλήματα στο χώρο της παιδείας. Από τα κενά σε εκπαιδευτικούς και ώρες διδασκαλίας που έχουν χαθεί, από τις ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή και στο κτιριακό, μέχρι και το γεγονός ότι η λαϊκή οικογένεια και φέτος έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για την μόρφωση των παιδιών της.

Μοναδική προσφορά του Yoga Pilates House Kilkis


Τετάρτη 22 και Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016, τρίμηνη συνδρομή μόνο 60€