Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Ειδομένη: Παράπονα από αυτούς που κέρδιζαν με την παρουσία μεταναστών και προσφύγων

Πηγή: Ιστοσελίδα Ειδομένης
ΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ… είχαν δουλειά με τον παράνομο καταυλισμό και με τίμημα την ασφάλεια των κατοίκων της Ειδομένης. Παραπονέθηκαν στον δήμαρχο για την παύση λειτουργίας του παράνομου καταυλισμού, αδιαφορώντας για το τι ζούσαν καθημερινά οι κάτοικοι της Ειδομένης, που ζούσαν με την παραβατική συμπεριφορά και το θέμα υγιεινής των μεταναστών και προσφύγων σε καθημερινή βάση.

Εξαφάνιση ηλικιωμένου από την περιοχή της Ασπροβάλτας

Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένου από την περιοχή της Ασπροβάλτας, στη Θεσσαλονίκη. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Νέο τραγούδι με θέμα την θυσία των νηπίων της Σάντας του Πόντου



Επιμέλεια: Αναστάσιος Κοκοβίδης
Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του Δημήτρη Καρασαββίδη που αναφέρεται στην θυσία των νηπίων της Σάντας του  Πόντου όπως την περιέγραψε και μας είναι γνωστή ο καπετάν Κώστας Κουρτίδης, αδελφός του Ευκλείδη στο βιβλίο του.

Κόλλιας Κετικίδης: "Τιμή σ' αυτούς που μας τίμησαν" (Video)



Τιμήθηκε στον τόπο καταγωγής του, το Σεβαστό Κιλκίς, ο ζωντανός θρύλος της παραδοσιακής ποντιακής μουσικής Νικόλαος (Κόλλιας) Κετικίδης. Η τελετή έγινε στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Σεβαστού, την Κυριακή 19 Ιουνίου 2016.