Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Άμεση ανάγκη - Έκκληση για αιμοπετάλια

Υπογράφει ο Παναγιώτης Καλιόγλου
Πρόκειται για την μητέρα μου, ΚΑΛΙΟΓΛΟΥ ΣΟΦΙΑ η οποία νοσηλεύεται με λέμφωμα στο ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
Σας θερμοπαρακαλώ όλους/ες για την άμεση ανταπόκρισή σας και μεταφορά/κοινοποίηση της έκκλησης σε όλους!

Οι Εθελοντές δίπλα σε Εθελοντές!

Δελτίο τύπου Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς
Με πρωτοβουλία του Προέδρου Επίλεκτων Ελλάδας κ. Μωυσίδη Γρηγόρη και ένα άψογο συντονισμό της Δημοτικής μας συμβούλου κ. Μωυσίδου Μαρίας εντεταλμένης συμβούλου εθελοντισμού, καθώς και εκπροσώπου της ΕΠΟΜΕΑ Σιντικής Σερρών κ. Βάσως Νεδέλκου, ΕΠΟΜΕΑ Κιλκίς κ. Ελευθεριάδη Γιώργο και της ΕΠΟΜΕΑ Δήμου Θεσσαλονίκης Παύλου Μελά μαζεύτηκαν πακέτα στήριξης για τις άπορες οικογένειες του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς.

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες δύο Αλβανών που κατηγορούνται για ένοπλες ληστείες

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος δύο (2) υπηκόων Αλβανίας για ένοπλες ληστείες.

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού το Σαββατοκύριακο

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού, που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α: 19/2016) και ισχύει από αύριο Σάββατο 25 Ιουνίου 2016, μέχρι και την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016, αναμένεται πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού από το Σάββατο 25 Ιουνίου 2016 και από τα νοτιοδυτικά της χώρας, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται κατά τόπους από χαλάζι και ισχυρούς ανέμους.

Μήνυμα ενότητας από το νέο Δ.Σ. του ΠΑΟΚ Κρηστώνης

Με το ριζικά ανακαινισμένο γήπεδο και το κυρίαρχο μήνυμα, "Όλοι μαζί, μια γροθιά, μια φωνή μια ομάδα, θα τα καταφέρουμε",  η νέα Διοίκηση του ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ ανέλαβε τα καθήκοντά της.

Σε ένα ακόμα μεγάλο τουρνουά θα δώσει δυναμικό παρών ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς.

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς
Πρόκειται για το διεθνές τουρνουά που κάθε χρόνο τέτοια εποχή διοργανώνει ο καθηγητής κος Σάκης Λάιος στις εγκαταστάσεις του Ατέρμονα στον Άγιο Παντελεήμονα Κιλκίς. Η αγωνιστική δράση ξεκινάει την Δευτέρα 27 Ιουνίου και λήγει με τους τελικούς την Πέμπτη 30 Ιουνίου.

Διακοπή ρευματοδότησης στους οικισμούς Θεοδόσια, Ίσωμα, Ριζανά, Ελληνικό και Μελάνθιο, την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Από τη ΔΕΗ Λαγκαδά ανακοινώθηκε ότι την Κυριακή 26 Ιουνίου από τις 5 έως τις 8.30 το πρωί θα διακοπεί η ρευματοδότηση στους οικισμούς Θεοδόσια, Ίσωμα, Ριζανά, Ελληνικό και Μελάνθιο λόγω τεχνικών εργασιών της επιχείρησης.

Συγχαρητήρια στους αριστεύσαντες του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς

Ο Σύλλογος Καθηγητών και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς συγχαίρει, τους μαθητές και τις οικογένειές τους, που έλαβαν μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις και σημείωσαν υψηλές επιδόσεις και εύχεται καλή επιτυχία και καλή πρόοδο.

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Παιονίας την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Τακτική συνεδρίαση θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 30η Ιουνίου 2016 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 19.30, για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης :

Alexandros Sports Center: Η καλή επιλογή!



Δελτίο τύπου Alexandros Sports Center 
Ο πολυχώρος Alexandros Sports Center διαθέτει πλήθος αθλητικών χώρων (γήπεδα ποδοσφαίρου.κ ολυμβητήριο και παιδότοπο, που διατίθενται για χρήση από Ομάδες, Συλλόγους, Ακαδημίες αλλά και απλούς καθημερινούς επισκέπτες.


Ανακοίνωση της ΚΝΕ για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών

Ανακοίνωση ΚΝΕ
26 Ιούνη - Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών
Μη φτιάχνεσαι στα μέτρα τους! Πάλεψε για να φτιάξουμε ένα καλύτερο αύριο…
Σε μια περίοδο που η ανεργία θερίζει, που αντί για μισθό παίρνουμε ψίχουλα, που το δικαίωμα στη μόρφωση, στην Υγεία, στον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό χτυπιέται, προβάλλεται στη νεολαία σαν «ελευθερία» η μαστούρα, η φυγή από την πραγματικότητα. Την ίδια στιγµή που σαρώνονται λαϊκά δικαιώματα και κατακτήσεις αιώνων λένε στους νέους ότι αυτό που καταφέρνουν να... "διασώσουν" είναι το δικαίωμα στην αυτοκαταστροφή.

Επανίδρυση και λειτουργία των Δημοτικών Σχολείων Γοργόπης και Τούμπας Δήμου Παιονίας

Δελτίο τύπου δήμου Παιονίας
Μετά από πολλές προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Παιονίας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε στους δημότες μας ότι εγκρίθηκε η επανίδρυση και η λειτουργία, από το σχολικό έτος 2016 – 2017, δύο (2) Σχολικών Μονάδων στο Δήμο μας, το 3/Θ Δημοτικό Σχολείο Γοργόπης και το 2/Θ Δημοτικό Σχολείο Τούμπας (ΦΕΚ 1826/22.06.2016, ΤΕΥΧΟΣ Β’).

BREXIT ποιες οι επιπτώσεις για τη χώρα μας


Της Βασιλικής Μαυρογονάτου*
Επί ποδός όλη η Ευρώπη με την απόφαση των Βρετανών να αποχωρήσουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Σύμφωνα με το δημοψήφισμα το 52% των Βρετανών δεν επιθυμούν την παραμονή τους στην Ε.Ε. 

Αρχίζουν οι αεροψεκασμοί για κουνούπια στον κάμπο της δυτικής Θεσσαλονίκης

Αεροψεκασμούς ακμαιοκτονίας ενήλικων κουνουπιών θα πραγματοποιήσει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας από αύριο Σάββατο 25 Ιουνίου 2016 και για μια εβδομάδα στην περιοχή του κάμπου της Δυτικής Θεσσαλονίκης με έμφαση στις ρυζοκαλλιέργειες.

Διαδικασίες εκλογής των οργάνων ΠΑ.ΣΟ.Κ του Ν.Κιλκίς

Τη Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 θα διεξαχθούν οι διαδικασίες εκλογής των οργάνων ΠΑ.ΣΟ.Κ του Ν.Κιλκίς για Νομαρχιακή Επιτροπή (Ν.Ε.), Νομαρχιακή Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης (Ν.Ε.Κ.Α.Π.), Νομαρχιακή Επιτροπή Οικονομικού Ελέγχου (Ν.Ε.Ο.Ε.) και Συντονιστικής Επιτροπής (Σ.Ε.).

Οδηγοί προσοχή: Έργα συντήρησης οδών στην Κεντρική Μακεδονία

Σε τμήματα της εσωτερικής περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης, αλλά και στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης την επόμενη εβδομάδα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016, στις 13:00’ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

Ώρες λειτουργίας των γραφείων του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς σας ενημερώνει σχετικά με τη λειτουργία των γραφείων του, ότι θα παραμείνουν ανοιχτά έως και την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016. Ώρες λειτουργίας: 6-8 μ.μ. (Δευτέρα έως και Παρασκευή).

Εγγραφές μαθητών στα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία του ν. Κιλκίς για το Σχολικό Έτος 2016-2017

Υπογράφει ο  Αριστείδης Παπαδόπουλος
Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
Ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές των νηπίων και των μαθητών/τριών Α΄ τάξης των Δημοτικών Σχολείων στους δήμους Κιλκίς και Παιονίας. Στα πλαίσια της ισοκατανομής και ισομέρειας των μαθητών στα Δημοτικά σχολεία και Νηπιαγωγεία του νομού μας ξεκίνησε ένας προγραμματισμός από τη Δ/νση Π.Ε. Κιλκίς από τον μήνα Μάιο, με στοιχεία που συλλέχθηκαν από όλες τις σχολικές μονάδες. 

Ημερίδα 3ου Γυμνασίου Κιλκίς στα πλαίσια του Erasmus+

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς σας προσκαλούν στην εκδήλωση που διοργανώνει στα πλαίσια της διάχυσης του προγράμματος Erasmus+. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιουνίου 2016, ημέρα Τρίτη από 09:00 έως 13:30.