Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ εκμάθησης ποδοσφαίρου στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς

Το Αθλητικό Κέντρο Alexandros Sports Center ανακοινώνει Πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ εκμάθησης ποδοσφαίρου στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς για όλη την περίοδο 2016-2017 (από 1/9/2016 έως το καλοκαίρι του 2017).

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω 20χρονος Βούλγαρος που προσπάθησε να εξαπατήσει 50χρονο

Η άμεση κινητοποίηση αστυνομικών των Τμημάτων Ασφαλείας Αμπελοκήπων και Ευόσμου, έπειτα από σχετική κλήση της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, οδήγησε στην επ’ αυτοφώρω σύλληψη ενός μέλους εγκληματικής ομάδας, που δραστηριοποιείται σε υποθέσεις εξαπάτησης ανυποψίαστων πολιτών.

14 άτομα απέσυραν τελικά τις υποψηφιότητές τους από τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ στο ν. Κιλκίς

Υπογράφουν 14 μέλη του ΠΑΣΟΚ ν. Κιλκίς
Το ΠΑΣΟΚ, με στόχο την ανασυγκρότησή του και την ανανέωση του στελεχιακού του δυναμικού διενήργησε εχθές (Κυριακή 26-6-2016) εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των Νομαρχιακών του οργάνων. Τα όσα προηγήθηκαν αυτών των εκλογών δεν τιμούν κανέναν και πολύ περισσότερο το ΠΑΣΟΚ. 

Χατζησάββας: "Ακόμα μια επίθεση σε ένστολο στο Κιλκίς από λαθρομετανάστη"

Δελτίο τύπου Χρήστου Χατζησάββα
"Πόσα ευρώ χρηματοδότησης σε ΜΚΟ άραγε κοστολογούν οι αριστεροί απάτριδες και κεντρώοι Νεοδημοκράτες την ζωή ενός Έλληνα;

"Κρίση και Πατριωτισμός": Το νέο βιβλίο του Σάββα Καλεντερίδη


Του Τάσου Κοκοβίδη
Βίντεο από την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Σάββα Καλεντερίδη, "Κρίση και Πατριωτισμός" που πραγματοποιήθηκε στον εκδοτικό οίκο IANOS, στις 6 Ιουνίου 2016. Κεντρικοί ομιλητές ήταν, ο πτέραρχος εν αποστρατεία Παναγιώτης Μπαλές, ο πρόεδρος του Core Capital Partners SA Γιώργος Τανισκίδης και ο δικηγόρος Παναγιώτης Μπαλακτάρης. Τη συζήτηση συντόνισε η διευθύντρια των εκδόσεων Ινφογνώμων Χριστίνα Χαφουσίδου.

Καλοκαίρι, μπάνιο, ουρολοίμωξη τι πρέπει να προσέχετε

Μια ουρολοίμωξη είναι μια μόλυνση που αρχίζει στο ουροποιητικό σας σύστημα, συνηθέστερα στην ουροδόχο κύστη και την ουρήθρα σας. Η ουρήθρα είναι ο σωλήνας που συνδέει την ουροδόχο κύστη με τα γεννητικά όργανα προκειμένου να αποβληθούν τα ούρα από το σώμα σας.

Οι αστυνομικοί της γειτονιάς Κιλκίς ενημερώνουν για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Υπογράφουν οι αστυνομικοί της γειτονιάς Κιλκίς
Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών η σημερινή και εμείς θέλουμε να δυναμώσουμε μαζί με τόσες άλλες φωνές αυτό το ΟΧΙ στα ναρκωτικά.

Νηρέας Κιλκίς: Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών



Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς ΝΗΡΕΑΣ με αφορμή τον Εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών διοργανώνει εκδήλωση για παιδιά την Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016, από τις 18:30 ως τις 22:00. 

Αλατζόγλου: "Με απέκλεισε το κομματικό κατεστημένο του ΠΑΣΟΚ Κιλκίς"

Υπογράφει ο Αθανάσιος Αλατζόγλου
Το ΠΑΣΟΚ, με στόχο την ανασυγκρότησή του και την ανανέωση του στελεχιακού του δυναμικού διενεργεί σήμερα Κυριακή 26-6-2016 εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των Νομαρχιακών του οργάνων. Μία από τις υποψηφιότητες για την θέση του Γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ – Κιλκίς ήταν και η δική μου. 

Κιλκίς, 26 Ιουνίου 2016: Τριγωνοψαρούλη, μην εμπιστεύεσαι ΠΟΤΕ... αχινό!

Το Καλοκαίρι έφτασε και το Θέατρο του Βορρά, με περηφάνια παρουσιάζει φέτος τη νέα περιπέτεια του πιο αγαπημένου παιδικού λογοτεχνικού μας ήρωα, του Τριγωνοψαρούλη! Ο ήρωας μας παίρνει τα μπρατσάκια του και με τους αγαπημένους φίλους του ετοιμάζεται για τρελές βουτιές στις θάλασσες της Ελλάδας!