Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

"Πάπαλα και φέτος η λειτουργία του ΤΕΙ Κιλκίς - Ποιοι φταίνε"

Υπογράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. ν. Κιλκίς
"Με θλίψη μου φθάνω να ανακοινώσω πως χάρη στα πλοκάμια της γραφειοκρατίας, το ψέμα και την αδιαφορία ορισμένων δεν θα προλάβει να λειτουργήσει ούτε τον φετινό Σεπτέμβριο το νέο κτίριο του Τ.Ε.Ι Κιλκίς.

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 1st Fitness & Day Art του Kinesis–Gym Kilkis

Δελτίο τύπου Kinesis–Gym Kilkis
Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο Fitness and Day Art που διoργάνωσε ο Α.Σ Σωκράτης με την υποστήριξη του γυμναστηρίου μας Kinesis–Gym.

Ανακοίνωση ΓΑΣ Κιλκίς για τον θάνατο του Βασίλη Σεργιαννίδη

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Α.Σ. ΚΙΛΚΙΣ σε έκτακτη ειδική συνεδρίαση του την Τρίτη 5 Ιουλίου 2016 για την εκδημία του Βασίλειου Σεργιαννίδη και κατόπιν σχετικής εισήγησης του Προέδρου Λαπατίνα Παναγιώτη ο οποίος σε τοποθέτηση του εξήρε την προσωπικότητα του αποβιώσαντος Προέδρου της εταιρείας ΠΡΕΚΤΟΝΣΤΡΟΥΚΤΑ ΑΕΒΤΕ και την μοναδική προσφορά του στην κοινωνία και τον αθλητισμό ειδικότερα δε στον Σύλλογο, αποφάσισε ομοφώνως :

Συγχαρητήριο μήνυμα Μητροπολίτη Κιλκίς στους Πτυχιούχους και Διπλωματούχους της Βυζαντινής Μουσικής στο Πολυάνειο Ωδείο


"Αγαπητά μου παιδιά,
με πολλή χαρά και ηθική ικανοποίηση διαπιστώνω ότι κάθε χρόνο έχουμε περισσότερους πτυχιούχους και διπλωματούχους της Βυζαντινής μουσικής.
Αυτό δείχνει την αγάπη σας προς το κομμάτι αυτό της χριστιανικής τέχνης αλλά και την προσπάθεια σας να πλαισιώσετε και να αναλάβετε τα αναλόγια των Ναών της ακριτικής μας Μητροπόλεως πρωτίστως, δευτερευόντως όπου και αν κληθείτε.

Συγχαρητήριο μήνυμα Μητροπολίτη Κιλκίς στους επιτυχόντες υποψηφίους στις Ανώτερες και Ανώτατες Σχολές


"Αγαπητά μου παιδιά,
Με πολλή χαρά διαπιστώνω για μία ακόμα χρονιά πολλούς επιτυχόντες απ' όλη την Επαρχία μας (απ' την Ιερά Μητρόπολη Πολυανής, Κιλκισίου και Αγίου Αθανασίου) και μάλιστα σε Σχολές πολλών απαιτήσεων που έχουν επιπροσθέτως και μεγάλη ζήτηση.

Χαλκιδική: Σκοτώθηκε 25χρονος Σέρβος σε τροχαίο

Χθες (10-07-2016) το μεσημέρι στο 46ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Ρεντίνας – Ουρανούπολης Χαλκιδικής, αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος υπήκοος Σερβίας και επέβαινε ανήλικος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε παρακείμενα δέντρα και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού και τον ελαφρύ τραυματισμό του ανήλικου. 

Πέλλα: Σκοτώθηκε 20χρονος σε τροχαίο με μοτοσυκλέτα

Χθες (10-07-2016) το πρωί στο 2ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Τσακών – Αριδαίας Πέλλας, μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 20χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.

"Όσα λέγονται και γράφονται καθημερινά για τον κλάδο υγείας, όλα ψέματα είναι;"

Ανακοίνωση Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς
"Το Δ.Σ. του Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς, στην αρ.8/22-06-2016 συνεδρίασή του ομόφωνα συμπαραστέκεται στους εργαζόμενους στον κλάδο της υγείας, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, και διαμαρτύρεται για τις συνθήκες εργασίας και τις ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό και υλικά πρώτης ανάγκης.