Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Πήρε και τον Χάρη Τσαμτζίδη ο Κιλκισιακός

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Πέμπτη μετεγγραφή για τον Κιλκισιακό, καθώς παίκτης της ομάδας είναι από τη Παρασκευή και ο Χάρης Τσαμτζίδης. Ο 28χρονος μεσοαμυντικός έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ποδοσφαιρικής του καριέρας στον Ατρόμητο Παλαιού Αγιονερίου, ενώ πέρσι το πρώτο εξάμηνο αγωνίστηκε στον Επτάλοφο.

Που πήγε και που θα πάει ο Σούλης Καζαντζίδης

Δελτίο τύπου Αν. Καζαντζίδη
Ο Πολιτευτής Ν. Κιλκίς της ΝΔ κ. ΑΝΑΣΤAΣΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ παραβρέθηκε την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016, μεταφέροντας μήνυμα του ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ της ΝΔ κ. Κ. Χατζηδάκη, στην εκδήλωση με θέμα “Business Angels & Startups Opportunities: Incentives for Investors” που συνδιοργάνωσαν από κοινού το Ελληνικό Δίκτυο Επιχειρηματικών Αγγέλων (ΗeΒΑΝ) η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας Α.Ε. (Α.Ζ.Κ. Α.Ε.), ο Δήμος Θεσσαλονίκης και η προθερμοκοιτίδα ΟΚ Thess στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (16/7/2016)

Ζητείται απόφοιτος γεωπονικής σχολής για την συντήρηση αγροκτήματος (ημιαπασχόληση).
Πληροφορίες: 6985771663 καθημερινά 11:00 με 13:00

Νέα ΚΥΑ για βιολογικά και κυρώσεις για οργανισμούς πιστοποίησης από το ΥΠΑΑΤ

Συνάντηση εργασίας με το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Φορέων Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων είχε σήμερα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων Χαράλαμπου Κασίμη, καθώς και του προέδρου Γιώργου Καρέτσου και του Διευθύνοντος Συμβούλου Θανάση Βλάχου του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ.

Η "προσβολή της μνήμης του φασίστα Κεμάλ" και το τουρκικό κράτος- φυλακή

Του Θεοφάνη Μαλκίδη
Το κράτος – πρωτεύουσα των φυλακών του πλανήτη. Η σύλληψη και η κατηγορία για τον αγωνιστή Βασίλη Γιάννη Γιαυλαλί 
Φέτος συμπληρώνονται 45 χρόνια διώξεων πολιτικών και διανοουμένων, συνεχών δολοφονιών, αγνοουμένων, καταπίεσης, τυραννίας και λευκών κελιών στην Τουρκία.

"Μας ζώσανε τα φίδια στο Νοσοκομείο Κιλκίς"

Υπογράφουν γιατροί του νοσοκομείου Κιλκίς*
Τον Μάρτιο του 16 και λίγο πριν έρθει η νέα Διοικήτρια ήτανε οι φήμες για ψύλλους. Εστίες η Μαιευτική και η Παιδιατρική. Αιτία οι «λάθρο» και οι μετανάστες. Οι εφημερίδες γέμισαν με απλωμένα ρούχα προσφύγων και με ενδονοσοκομειακές επιγραφές στα αραβικά που δίνανε πληροφορίες σε ανθρώπους που ήτανε στο πουθενά για τη ζωή τους. 

Αυτός είναι ο 33χρονος Βούλγαρος παιδεραστής

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 33χρονου υπηκόου Βουλγαρίας ο οποίος συνελήφθη στις 9-7-2016 στoν Πειραιά, κατηγορούμενος για αποπλάνηση ανηλίκου.

16,1 εκ. ευρώ για την κατασκευή νέας πτέρυγας του ΑΧΕΠΑ

Στη μελέτη και κατασκευή νέας πτέρυγας χειρουργείων, διοίκησης, κεντρικής αποστείρωσης και πλυντηρίων, αλλά και στην ανακατασκευή της υφιστάμενης πτέρυγας και στον πλήρη ιατρικό και ξενοδοχειακό εξοπλισμό του πανεπιστημιακού νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης προχωρά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μετά την ένταξη του σχετικού έργου στο νέο ΕΣΠΑ (ΣΕΣ 2014 – 2020), που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Η ταινία “Η Δεύτερη Αλήθεια” στο Θερινό Σινεμά Κιλκίς

Με την τελευταία δημιουργία της βραβευμένης με «Όσκαρ» και «Χρυσή Σφαίρα» Σουζάνε Μπίερ και ένα καστ από την αφρόκρεμα του σκανδιναβικού κινηματογράφου συνεχίζονται οι προβολές στο δημοτικό θερινό κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός” στις 15 και 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 και ώρα 9.30 το βράδυ.

Επίσκεψη της Αν. Υπουργού Εργασίας Ράνιας Αντωνοπούλου στο Δήμο Παιονίας

Δελτίο τύπου δήμου Παιονίας
Συνάντηση εργασίας είχε την Τετάρτη 13 Ιουλίου ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Χρήστος Γκουντενούδης με την Αν. Υπουργό Εργασίας κ. Ράνια Αντωνοπούλου στο Δημαρχείο.

Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Εθελοντισμού για 1 χρόνο στην Αυστρία, για νέους 18-30 ετών

H Α.Μ.Κ.Ε. You in Europe σε συνεργασία με τον οργανισμό “aha – Tipps & Infos für junge Leute Dornbirn, AUSTRIA” αναζητούν έναν Έλληνα άνδρα εθελοντή 18-30 ετών για να συμμετέχει στο πρόγραμμα εθελοντισμού στο κοινωφελές ίδρυμα Sunnahof, για ένα χρόνο. 

Συναυλία Αγάπης του "πόλις" στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς (Video)



ΠΑΡΑΤΑΣΗ στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων - Οι ημερομηνίες

Το Υπουργείο Οικονομικών εκτιμώντας τα δεδομένα και λαμβάνοντας υπόψη τα αιτήματα των φορέων των λογιστών της Χώρας, αποφάσισε να προχωρήσει σε ολιγοήμερη παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής δηλώσεων.

Αγορά υπολογιστών και ελαιοχρωματισμός στο Εργαστήρι Πληροφορικής του 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς

Ο Δήμος Κιλκίς διέθεσε πίστωση 1.500 ευρώ για την αγορά ανακατασκευασμένων υπολογιστών στο Εργαστήρι Πληροφορικής του 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς, ανταποκρινόμενος άμεσα σε σχετικό αίτημα του σχολείου που είχε κατατεθεί στην Πρόεδρο της Β' Βαθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Γεωργία Τσελέκη. 

Ο Σταμάτης Παπουλίδης ομόφωνα γραμματέας του ΠΑΣΟΚ ν. Κιλκίς

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ ν. Κιλκίς
Την Πέμπτη 14-07-2016 συνεδρίασαν τα εκλεγμένα μέλη της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ με σκοπό την εκλογή νέου Γραμματέα, Αναπληρωτή Γραμματέα, καθώς και την κατανομή αρμοδιοτήτων στα μέλη της.

8ο Πανθρακικό Αντάμωμα στην Αλεξανδρούπολη - Παρών ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ξυλοκερατιάς

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Ξυλοκερατιάς
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θρακικών Σωματείων και ο Λαογραφικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Απαλού «Ο Φάρος» διοργάνωσαν φέτος το 8ο Πανθρακικό Αντάμωμα στις 24, 25 και 26 ( του θερτή για θεριστή) Ιουνίου 2016.

Συναυλία αγάπης απ’ την Ιερά Μητρόπολη Κιλκισίου και το καλλιτεχνικό σύνολο "πόλις"

Μια όμορφη βραδιά απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στο ανοιχτό Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου Κιλκίς το βράδυ της Τετάρτης 13 Μαΐου 2016, στην «Συναυλία αγάπης» που συνδιοργάνωσαν η Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου και το Πολιτιστικό και Καλλιτεχνικό Σύνολο "Πόλις".