Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Μάγκωσαν 52χρονο δικό μας για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας συνελήφθη 52χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου.

"Χαιρετίζουμε το κοινό πόρισμα Φώφης και Σταύρου"

Δελτίο τύπου Κεντροαριστερής Κίνησης Κιλκίς
Ύστερα από τρεις (3) μήνες εντατικής δουλειάς η Επιτροπή Διαλόγου και Θέσεων για τις Προοδευτικές Μεταρρυθμίσεις, που η συγκρότησή της αποφασίστηκε σε συνάντηση της Φ. Γεννηματά και του Στ. Θεοδωράκη στις 31/3/16, κατέληξε σε κοινό πόρισμα. 

Στο Κιλκίς ο βουλευτής Ν.Δ. Κοζάνης Γ. Κασαπίδης

Επίσκεψη στο νομό Κιλκίς πραγματοποίησε την Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016 ο Τομεάρχης Αγροτικού της ΝΔ κ. Γ. Κασαπίδης – Βουλευτής Ν. Κοζάνης.

"Μετά τους λαθρομετανάστες, τους ψύλλους και τα φίδια, άραγε τι;"

Υπογράφει η Ενωτική Πρωτοβουλία Υγειονομικών Κιλκίς
Εδώ και χρόνια το Γ. Ν. Κιλκίς ήταν γνωστό για το θεραπευτικό έργο που παρείχε σε ασθενείς ανά την επικράτεια. Είχε ξεκινήσει με κύρια τη χειρουργική φήμη του για ορθοπεδικά περιστατικά και γιγαντώθηκε με παροχές υγείας τόσο του Χειρουργικού όσο και του Παθολογικού Τομέα. Τώρα πλέον είναι γνωστό για τους «λαθρομετανάστες» που περιθάλπει, για τους ψύλλους του αλλά και για τα φίδια. 

Τζιτζικώστας: "Απορώ γιατί δεν παρεμβαίνει η Κυβέρνηση"

Επικριτικός προς την Κυβέρνηση για τη στάση της στην υπόθεση της κατάληψης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από τα μέλη του «No Borders Camp» ήταν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, σε σημερινές δηλώσεις του στο ραδιόφωνο «Πρακτορείο FM» και στην εκπομπή «Απέριττα» με τους Θανάση Τσίγγανα και Κωστή Παπαδάκη.

Ο τομεάρχης αγροτικού της Ν.Δ. στον Βεργιδη

Επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς πραγματοποίησε κλιμάκιο της Ν. Δημοκρατίας, με επικεφαλής τον Τομεάρχη Αγροτικού Βουλευτή Κοζάνης κ. Γ. Κασαπίδη.

Δελτίο γεωργικών προειδοποιήσεων για βαμβακοπαραγωγούς

Το παρόν Δελτίο Γεωργικών Προειδοποιήσεων απευθύνεται στους βαμβακοπαραγωγούς με στόχο την αποτελεσματική φυτοπροστασία στον πραγματικό καλλιεργητικό χρόνο.

Daily Deal στο γυμναστήριο Kinesis-Gym Kilkis

Καλοκαίρι, η εποχή των διακοπών και των εκπτώσεων, γιατί όχι και της γυμναστικής και του γυμναστηρίου;

Η μουσική παράσταση "Πάμε... όπως παλιά" στο Γαλλικό Κιλκίς

Ανήμερα της πανήγυρης του Αγίου Παντελεήμονα στο προαύλιο χώρο
του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαλλικού "Ο ΕΧΕΔΩΡΟΣ".
Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για τις ανάγκες του Νηπιαγωγείου Γαλλικού.

Διήμερο εορταστικών εκδηλώσεων στο Νέο Αγιονέρι Κιλκίς

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ''Μιστί'' Νέου Αγιονερίου σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας το διήμερο εορταστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει με την ευκαιρία της θρησκευτικής πανηγύρεως του Αγίου Παντελεήμονα την Τρίτη 26 και την Τετάρτη 27 Ιουλίου στο Νέο Αγιονέρι.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τερπύλλου Κιλκίς χορεύει


"Άκου τι είπαν" - Οι νέοι του Γαλλικού έπαιξαν, διασκέδασαν και βοήθησαν (Video)



Το success story της Eldorado καταρρέει #skouries

Δεν πάει πολύς καιρός που η Eldorado Gold έδειχνε να είναι – και έλεγε ότι είναι – μια χαρούμενη μεταλλευτική εταιρεία με δυναμικά projects που είχαν ξεπεράσει προβλήματα του παρελθόντος και προχωρούσαν μπροστά. Για παράδειγμα, στις 9 Μαΐου 2016, η εταιρεία πανηγυρικά ανακοίνωσε στο διεθνές επενδυτικό κοινό οτι μετά από μια μακρά περίοδο «εχθρότητας» με τους δύο τελευταίους Υπουργούς Περιβάλλοντος στην Ελλάδα, είχε λάβει επιτέλους το οριστικό «πράσινο φως» για να συνεχίσει την ανάπτυξη του έργου των Σκουριών: