Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. νομού Κιλκίς: "Κύριε Τσίπρα άλλος πληρώνει και άλλος δροσίζεται"

Δελτίο τύπου ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. νομού Κιλκίς
"Σε πρωτοφανείς επικοινωνιακές φιέστες (ελέω της πρόσφατης τροπολογίας που παρέχει αφειδώς τη δυνατότητα για "δωρεάν" ταξίδια αναψυχής) επιδίδεται το τελευταίο διάστημα ο κ. Τσίπρας.

Αυτός είναι ο 48χρονος που εξέδιδε 15χρονη

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη, σε βάρος 48χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη στις 8-7-2016 στο Μεταξουργείο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αχαρνών και του Τμήματος Ασφαλείας Άνω Λιοσίων.

Κάτοικοι Μουριών: "Και εδώ Ελλάδα είναι"

Ευχαριστούμε για την παραχώρηση τον φίλο και αναγνώστη της Γνώμης Σταύρο Αλεξόγλου
"Ποιος μίλησε για ανάπτυξη της Υπαίθρου;
Στις Μουριές ο Ο.Σ.Ε χώρισε το χωριό στα δύο, αφού δεν υπάρχει φύλακας και μετά τις πέντε το απόγευμα κλείνουν οι μπάρες μέχρι τις οκτώ το πρωί.

Κάρτα παροχών και εκπτώσεων "Kinesis Kilkis Smart Card"


Ανακοίνωση Kinesis Gym Kilkis
Η Smart Card είναι γεγονός….
Παρέχουμε στα ενεργά μέλη του γυμναστηρίου μας, προνόμια, παροχές και εκπτώσεις απλά και μόνο με τη επίδειξη της κάρτας του γυμναστηρίου. Φροντίζουμε το "πορτοφόλι" σας και ενισχύουμε την τοπική αγορά! 

"Ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη"

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς
Όταν η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά στηρίζουν το φιλανθρωπικό έργο της Ανάσας Ευαισθησίας παίρνεις μεγάλη δύναμη να συνεχίσεις.

Η φιλοσοφία και οι στόχοι της Σχολής Ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού μπαίνει αισίως στον τέταρτο χρόνο λειτουργίας της. Τα πρώτα δύο έτη ήταν αυτά της καθιέρωσης και της αναγνώρισης. 

Χατζησάββας: Ο Σύριζα διώκει τους Έλληνες με τις ευλογίες της ΝΔ

Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα
O συναγωνιστής και βουλευτής Κιλκίς Χρήστος Χατζησάββας κατά την ομιλία του στην βουλή για την κύρωση σύμβασης του συμβουλίου της Ευρώπης σχετικά με το «έγκλημα στον κυβερνοχώρο» αρχικά είπε πως είναι άλλη μια παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην νομοθεσία των εθνικών κρατών και παράλληλα στηλίτευσε την στάση της ΝΔ που περίμενε πως και πως να έρθει η εν λόγω κύρωση.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Ξεκίνησαν από χτες Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016 οι εγγραφές στον Α΄ Κύκλο Μαθημάτων της διδακτικής περιόδου 2016-2017, του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου (Τμήμα Θεσσαλονίκης): «Η τέχνη της αποτελεσματικής επικοινωνίας στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις».

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς ευχαριστεί θερμά

Ο πρόεδρος, το Δ.Σ. και οι εργαζόμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστούν τον Δ/ντη της εταιρείας Eurimac, κ.  Σταύρο Κωνσταντινίδη, ο οποίος κατόπιν επισκέψεώς του στο ανακαινισμένο κτίριο του Κέντρου προσέφερε δωρεάν ένα ηχοσύστημα. 

Γιορτή Καλαμποκιού στο Σ.Σ. Μουριών Κιλκίς



Ο πλούτος της γης στο λεκανοπέδιο των Μουριών και στην ευρύτερη Δημοτική Ενότητα της Δοϊράνης είναι το καλαμπόκι. Είκοσι χιλιάδες στρέμματα αραβοσίτου καλλιεργούνται στην περιοχή και αποδίδουν υψηλή σε ποσότητα και ποιότητα παραγωγή που αξιοποιείται για φυτική και ζωϊκή χρήση.