Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Οδηγοί προσοχή: Διακοπή κυκλοφορίας στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, στα πλαίσια του έργου «Συντήρηση Ε.Ο.2 Θεσ/νίκης – Έδεσσας, έως τα όρια του Νομού Πέλλας – Τμήμα Κόμβος Δενδροποτάμου Θεσ/νίκης – Χαλκηδόνας έως τα όρια Νομού Πέλλας», που εκτελείται από την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης, από τις πρωινές μέχρι τις απογευματινές ώρες της Κυριακής (31-07-2016) θα πραγματοποιηθούν εργασίες στην Εθνική οδό Θεσ/νίκης – Έδεσσας, στο ύψος της συμβολής της με την Εγνατία Οδό (κόμβος Ιωνίας).

Εξαρθρώθηκε δίκτυο που διακινούσε νοθευμένο ελαιόλαδο

Ο Ε.Φ.Ε.Τ, συνεχίζοντας τους ελέγχους για την προστασία των καταναλωτών και της αυθεντικότητας του Ελληνικού Ελαιολάδου, εντόπισε και σε συνεργασία µε την Οικονοµική Αστυνοµία, ξεκίνησε η διαδικασία εξάρθρωσης συγκεκριµένου δικτύου διακίνησης νοθευµένων ελαιολάδων στη Βόρειο Ελλάδα.

Επιδοτούμενη εκπαίδευση εργαζομένων ασφαλισμένων ΙΚΑ

Προκηρύχθηκε το νέο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης Λ.Α.Ε.Κ. 1-25/2016, που αφορά εργαζόμενους ασφαλισμένους του ΙΚΑ, σε επιχειρήσεις που απασχολούν μέχρι 25 άτομα. Το πρόγραμμα επιδοτεί τους καταρτιζόμενους με 5 € ανά ώρα και τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι: διαδίκτυο, marketing, επικοινωνία, αντιμετώπιση άγχους, ξένη ορολογία και ευζωία. Η κατάρτιση έχει διάρκεια 32 ωρών και θα λάβει χώρα εκτός ωραρίου εργασίας.

Ο θρυλικός Μικρός Πρίγκιπας στο δημοτικό θερινό κινηματογράφο Κιλκίς

Με το απόλυτο παιδικό παραμύθι του 20ου αιώνα, το θρυλικό Μικρό Πρίγκιπα συνεχίζονται οι προβολές στο δημοτικό θερινό κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός” στις 29 και 30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 και ώρα 9.30 το βράδυ.