Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Οδηγοί προσοχή: Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Έδεσσας

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Έδεσσας πραγματοποιούνται το τρέχον εικοσαήμερο από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πολύκαστρο: Τσάκωσαν δύο άτομα για παράνομη μεταφορά λαθρομεταναστών

Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για την καταπολέμηση της παραβατικότητας συνελήφθησαν χθες (31-07-2016) τα ξημερώματα στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Ευζώνων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 4 άτομα για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. 

Η κωμωδία "Μην ενοχλείτε, παρακαλώ!" στον δημοτικό θερινό κινηματογράφο Κιλκίς

Με μια ξεκαρδιστική κωμωδία καταστάσεων συνεχίζονται οι προβολές στον δημοτικό θερινό κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός” Τρίτη 2 και Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016 και ώρα έναρξης προβολής 9:30 το βράδυ.

Πρόβες του δικού μας Στέλιου Κοτίδη, πριν από την εμφάνιση στο Νεστόριο Καστοριάς



Τελευταίες πρόβες του Στέλιου Κοτίδη και της Μπάντας του, στο Studio Accordo, πριν από το 38o River Party στο Νεστόριο της Καστοριάς. Στη Μπάντα του Στέλιου συμμετέχουν, ο Βαγγέλης Γρηγοριάδης στο μπουζούκι, η Ελισάβετ Τριαρίδου στο πιάνο, ο Σταύρος Καμπούρογλου στο βιολί, ο Στέλιος Φουτσιτζής στο μπάσο και ο Πάνος Παπαγεωργίου στα τύμπανα.

ΣτΕ: Εκτός Δημοσίου τρεις υπάλληλοι του ΣΔΟΕ που εκβίαζαν επιχειρηματίες

Τρεις υπάλληλοι του ΣΔΟΕ πήραν εντολή να πραγματοποιήσουν ελέγχους, στην Βόρεια Εύβοια και Σκύρο, αλλά εκείνοι εκβιάζοντας επιχειρηματίες και καταστηματάρχες για δήθεν ανύπαρκτες παραβάσεις που είχαν στα λογιστικά τους βιβλία, αποσπούσαν χρηματικά ποσά. Συνελήφθησαν, καταδικάστηκαν και απολύθηκαν, αλλά δύο εξ αυτών ζήτησαν από το Συμβούλιο της Επικρατείας να επιστρέψουν στην υπηρεσία τους για να συνεχίσουν το έργο τους, αλλά οι σύμβουλοι Επικρατείας δεν τους έκαναν το χατίρι.

"Πάρε το δώρο σου": Μεγάλος καλοκαιρινός διαγωνισμός του Kinesis Gym Kilkis

Μεγάλος καλοκαιρινός διαγωνισμός!!!
*συμπληρώστε την φόρμα του παρακάτω ling και κερδίστε ένα χρόνο δωρεάν παροχές γυμναστηρίου στο μεγαλύτερο Fitness Club της πόλης! 1000 τ.μ. άθλησης στην διάθεση σας...

Τι συμβουλεύει η αστυνομία όταν φεύγουμε για διακοπές

Υπογράφουν οι αστυνομικοί της γειτονιάς Κιλκίς
Φεύγοντας από το σπίτι
· Πριν φύγετε για διακοπές βεβαιωθείτε ότι οι πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού σας είναι καλά ασφαλισμένα.
· Ενημερώστε για την απουσία σας μόνο συγγενικά και φιλικά σας πρόσωπα ή τους γείτονές που εμπιστεύεστε, για να επιβλέπουν την οικία σας και αν υπάρχουν ιδιαίτερα σοβαροί λόγοι και το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής σας.

Ενημέρωση-Πρόληψη-Καταστολή: Το τρίπτυχο για την αποτελεσματική δασοπροστασία



Ανακοίνωση Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιλκίς
Η αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών βασίζεται στο τρίπτυχο ενημέρωση-πρόληψη-καταστολή που χαρακτηρίζει και την προτεραιότητα των δράσεων για την αποτελεσματική δασοπροστασία.